Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nowuka2 píše:
Jo, rejžuje se na tom velmi dobře. A ano, musí mít samozřejmě všechny nutnosti k tomuto podnikání, od živnosti až po nějaký povolení FÚ jakožto se jedná o formu loterie.
no každopádně silně pochybuju, že ty na fb skupinkách tohle mají… ![]()
Je to děs no, ale když má na to někdo žaludek…
Jsou i ženský co jezdí nakupovat hromady hadrů do Primarku a pak to prodávají totálně předražené. Třeba dětské tričko, tam koupí za 2 eura, nebo i méně, když jsou slevy a prodává ho za 100Kč. A to by jste měli vidět, jaký je o to zájem
nechápu…
![]()
Prostě někdo koupí třeba v outletu kabelku mk za 5500. Ale protože by si ji moc lidí nekoupilo, tak udělá systém tomboly. Můžeš si koupit třeba čísla jedno za 100kc a počet lístků na osobu není omezen. Takže se stane, že ji lide ve skupine naposilaji peníze za 8tis a ona pak vypisuje jedno číslo, které vyhrává. A jelikož jsou lidé ovce, tak vyhazují prachy z okna.
@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německa
A pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala ![]()
@pikola píše:
@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německaA pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala
@pikola jako já třeba chápu, že to nemůže prodávat za stejnou cenu jako za kterou to koupí, když projede benzín atd…Ale prodávat to za dvojnásobek ceny mi přijde drsný no ![]()
Ale zas na druhou stranu proč ne, když to lidi kupujou, že jo
![]()
Tohle je taky slusnej podvod. 20× 26 Kc = 520 Kč a cena 1 cokolady v Nemecku vyjde cca na 1,50 e ![]()
@pikola píše:
@Yasminn Kdybych nebyla srab, dělám to dávno taky, jen by se asi prodražilo poštovný z německaA pak mě ještě děsí komunikace s lidma, už jednou jsem chtěla něco vozit, ale po těch tupých dotazech jsem to vzdala
Ony to neposilaji z Nemecka. Vetsinou jsou to zensky, co bydli v Nemecku a jezdi to posilat do Cech, kdyz jedou za rodinou a nebo zensky co bydli v Cechach u hranic.
@Yasminn Tak v obchodě si koupíš věci i s větší marží, jde o to, za kolik ty jako obchodník nakoupíš. Je jasné, že to je výhodné pro toho obchodníka, je s tím dost práce a lidi jsou blbý, protože budou mít přece svíčku nebo hadr nebo nevím co za pade. I blbec si spočítá, že když prodává něco za dva tisíce a prodá toho za 2500. Otázka je, když se ti nepřihlásí dost lidí. Je to prostě vydělávání na černo, ale ženský si koupí cokoliv, hlavně když je to levný a je toho hodně ![]()
@magdickakocicka píše:
Ony to neposilaji z Nemecka. Vetsinou jsou to zensky, co bydli v Nemecku a jezdi to posilat do Cech, kdyz jedou za rodinou a nebo zensky co bydli v Cechach u hranic.
však nikdo nepsal, že ta ženská to posílá z Německa.
To psala Pikola, že by se to prodražilo, kdyby to posílala ona z Německa ![]()
@pikola píše:
@Yasminn Tak v obchodě si koupíš věci i s větší marží, jde o to, za kolik ty jako obchodník nakoupíš. Je jasné, že to je výhodné pro toho obchodníka, je s tím dost práce a lidi jsou blbý, protože budou mít přece svíčku nebo hadr nebo nevím co za pade. I blbec si spočítá, že když prodává něco za dva tisíce a prodá toho za 2500. Otázka je, když se ti nepřihlásí dost lidí. Je to prostě vydělávání na černo, ale ženský si koupí cokoliv, hlavně když je to levný a je toho hodně
jasný, to chápu, práce s tím určitě je, o tom žádná
No nejspíš to kupují lidi co v životě v Primarku nebyli a ani to neplánují (mají to třeba dost z ruky) a myslí si, bůhví co nekupují.
![]()
Ale tak jak jsem psala…když to lidi koupí za tu cenu, tak proč to tak neprodat že?
![]()
Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala?
Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina
![]()
@Yasminn píše:
Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala?Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina
![]()
![]()
jsou aplikace který náhodně vygenerujou číslo
@Yasminn píše:
Holky, ještě mne napadlo, k tomu dipování, jak se vůbec losuje? To je nějak online? Nebo jak? Nebo prostě pak ta ženská jen napíše na fb koho vylosovala?Jen mne napadlo, že to může být ještě i udělaný tak, že se domluví s kámoškou a vylosuje podvodně jí a tím pádem je to dvojnásobná zlodějina
![]()
![]()
To by mi taky zajímalo, jak se losuje. Znám případ, kdy holka dražila věci na aukru od koruny a pokud se jí zdálo, že by se to prodalo za málo, tak její manžel na to přihodil jakože to koupil a za pár dní to dala do prodeje znovu. Lidi jsou vynalézaví
.
Ale hloupí jsou i ti, kdo si ta čísla koupí, stačí si to vynásobit.
@amaz píše:
jsou aplikace který náhodně vygenerujou číslo
no dobře, to chápu, že je taková aplikace
ale ty co draží tak to přímo nevidí ne? To vygenerování? Nebo jo?
![]()