Diskuse jako deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
7.9.25 13:04
@admin píše: Více

Přijde mi minimálně zbytečné, mít tu nějaké téma duplicitně. A jak je to tedy, když autor diskuze souhlas nedá, zveřejníte deník stejně, jenom jako anonymní, celý napsaný AI? To si vážně myslíte, že tyhle strojové deníčky bude někdo číst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.9.25 14:34

Protože se nám nelíbí právě to vypracování AI. To prostě není autentický deníček. Jestli jste tímhle chtěli podpořit deníčky, tak jste to tím totálně zabili…. Navíc nikdo fakt nemá potřebu číst to, co bylo včera v diskuzi. Prosím vás, ukončete to. To je hrozná degradace….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17962
7.9.25 14:53

Tak koukám, že to nepřišlo divné jen mně - díky všem za názory a přispění, evidentně se nové AI vylepšení nesetkalo s úspěchem… :think: Ale zase se úplně nedivím, že nikdo moc deníčky nepřidával, při místním častém sklonu vše spíše zkritizovat… Tak už asi lidi ztratili odvahu a každý si rozmyslí, zda jít s kůží na trh… minimálně by bylo ale fajn o nové funkci nějak víc informovat někde na úvodní stránce, což jsem nepostřehla nebo přehlédla, že by tu byla nějaká zmínka o nové možnosti, spousta lidí zřejmě třeba neví, že pak ten deníček už nebude, na rozdíl od původní diskuse, anonymní :think: Hezké odpoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11934
7.9.25 15:18

Já musím trochu na jejich obhajobu něco říct: nic se neděje bez vašeho souhlasu. Nebo aspoň u mě to tak bylo. Přišlo mi to jako návrh přes SZ, já si to přečetl, poděkoval a odmítl. Myslím, že se nemusíme bát, že by někdo měnil příspěvky, témata a tak. A řekl bych taky, že jsme tady každý tak autentický, že kdyby za mě někdy v budoucnu generovala příspěvky AI, tak to zaručeně poznáte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78451
7.9.25 15:26

a proč to děláte? je to zbytečné a trapné,
diskuse by měla zůstat diskusí - autentickou,
a deníček deníčkem - též autentický od živého uživatele, ne jakýsi paskvil generovaný Al

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.9.25 15:45
@Ploskutáček píše: Více

To je sice pravda, jenže spousta diskuzí je tady založená jen kvůli udržení webu a tipnu si, že deníčky pak tvoří 90% z nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
7.9.25 15:59

Mně přijde na hlavu hlavně to množství deníčků, které do sekce denně naskakují - klidně čtyři kousky za den. A pak mezi těmi AI generovanými deníčky zapadnou třeba deníčky od uživatelky, která píše opravdu upřímně o rakovině prsu, kterou teď prochází, což je podle mě neskutečná škoda. Osobně AI deníčky ignoruji a nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65666
7.9.25 17:44
@Tosjamx píše: Více

já přestala deníčky číst, když zmizely z hlavní stránky :mrgreen: prostě si nevzpomenu, že tu vůbec jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78451
7.9.25 17:48
@Tosjamx píše: Více

no přesně, pak zapadne autentický deníček, zrovna ta uživatelka, co píše o rakovině prsu, píše moc hezky a je to fakt zajímavé, sice smutné a těžké téma, ale ona to umí podat tak odlehčeně, doufám, že se plně uzdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40531
7.9.25 18:00

Netušíš, v čem je problém?

Jestli to nebude v tom, že je poznat na dálku, který deníček psala AI a který ne. :nevim:

Nástroj AI pro psaní článků může být fajn, pokud jde o nějaké informativní nebo komerční sdělení, chápu, šetří to čas a peníze za redaktory, ale do Deníčků, kde jde o autentičnost a emoce, se to nehodí.

Ale těším se, až budeme mít i robotické adminy, to bude teprve zajímavé 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78451
7.9.25 19:33
@free333 píše: Více

to už sem nebudeme muset chodit, oni si vystačí sami se sebou, i dnes to někdy tak vypadá, že uživatelé tu vlastně jen prudí a zavazejí a nemají rádi nové hloupé změny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17962
7.9.25 19:51
@vokishka píše: Více

Mám to podobně. Vždy jsem se těšila na nové, co se objeví, teď už je to tu trochu nepřehledné občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78451
7.9.25 19:57
@Jahudka82 píše: Více

taky jsem měsíce deníčky nečetla, když nebyly vidět,
pak jsem si jednou vzpomněla a našla jsem právě deníčky té paní, která prochází léčbou rakoviny prsu - to mě hodně zasáhlo a zaujalo,
ale tahle záplava umělých deníčků mě odpudila - navíc je to všechno rukopis článků Proženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
7.9.25 20:27
@stinga píše: Více

Já deníčky moc nečetla, občas jsem na nějaký narazila náhodou, pamatuji na jeden o předčasně narozeném miminku, které chvilku po narození zemřelo, to bylo tak dojemné, až mě to rozplakalo.. Ale tyhle strojové přepisy nechají každého chladným, nechápu, co si od toho slibují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17962
7.9.25 21:23
@Zuz186 píše: Více

Nebo jak paní přišla o miminko a málem vykrvácela kvůli abrupci placenty i ignorantství a neschopnosti posádky sanitky, to byla taky hodně smutná story a ty emoce, co v tom byly, do sebelepšího příběhu AI nikdy nedostane, i kdyby se na procesor postavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová