Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2551
21.7.12 08:15
@levmah28 píše:
Tak nic holky jdu si zadělat na ty buchtičky :pankac: :dance:

raději zadělej minimálně ze dvou kil :lol: naložím holky a vyrazíme na cestu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
21.7.12 08:19

Děláte tu někdo soju :roll: a jak :?: :?: Jako malá nám doma mamka dělala guláš - napůl vepřové, napůl soja a myslím, že to moc neoslnilo. Ale kolegyně mi říkala, že ty větší pláty obaluje jako řízek (a ještě je plní šunkou a sýrem) a doma jí to jedí :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
21.7.12 08:21
@Larr píše:
Děláte tu někdo soju :roll: a jak :?: :?: Jako malá nám doma mamka dělala guláš - napůl vepřové, napůl soja a myslím, že to moc neoslnilo. Ale kolegyně mi říkala, že ty větší pláty obaluje jako řízek (a ještě je plní šunkou a sýrem) a doma jí to jedí :mrgreen: :mrgreen:
:poblion:
Pardón, nesnáším, nedělám…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.7.12 08:46

Já dělám ze sóje čínu a dávám tam i kuřecí maso, jinak nic víc z toho nedělám.

• Citovat
  • Upravit
56
21.7.12 08:53

U nas bude carpacio z cervene repy…naucila jsem se to teprve nedavno, ale je to uzasny…lehky. Doporucuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.7.12 08:54
@janina29 píše:
U nas bude carpacio z cervene repy…naucila jsem se to teprve nedavno, ale je to uzasny…lehky. Doporucuji :lol:

Recept byl by?

• Citovat
  • Upravit
50162
21.7.12 08:58

Včera jsme měli pečenou sekanou s bramborem a večer v restauraci smažák s bramborem. Dneska půjdeme taky do restaurace, jelikož jsme na výletě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.7.12 08:59

Jasne, rozpalit troubu na 180 stupnu..omyte neoloupane repz zabalit s kapkou olivace do alobalu a tak hodinu pect do mekka..(vzdy picham vidlickou..kazda repa je jina :mrgreen: )Pak nechat vychladit, oloupat, nakrajet na co nejtenci platky. Vyskladat (uz vychladle) na talir dokola, pokapat olivacem, osolit popripade peprik, a ja na to davam jeste trochu parmazanu. A v kombinaci s rukolou, rajcatkama nebo jinym zelenym lupenim ktere ochutim jen soli citronem a olejem…je to proste namka..uzasna :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
21.7.12 10:59

Ještě jsem upekla cibulový chleba.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
21.7.12 11:09

U nás čočková polévka a polévka z mletéo masa se spoustou zeleniny. Pečené kuře se zelím a br knedlíkem, vepřové na kapustě s bramborem, buchta s drobenkou (rybízová) a palačinky

• Citovat
  • Upravit
5misa6
21.7.12 11:13
@sophinka píše:
U nás čočková polévka a polévka z mletéo masa se spoustou zeleniny. Pečené kuře se zelím a br knedlíkem, vepřové na kapustě s bramborem, buchta s drobenkou (rybízová) a palačinky

To je jídla jak pro celou rotu :-D

• Citovat
  • Upravit
sophinka
21.7.12 11:30
@levmah28 píše:
To je jídla jak pro celou rotu :-D

však taky jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2760
21.7.12 11:38

Dneska kuřecí vývar a povidlové taštičky.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
21.7.12 11:45

Jsem nějak bez fantazie - čína a čínské nudle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
21.7.12 11:48

Pečená žebra, br. knedlík a zelí, pro děti těstoviny s boloňskou omáčkou a ještě se peče bábovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny