Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30628
21.7.12 11:53

Děláme pořádek v ledničce, tak bude těstovinový salát.
V týdnu jsem dělala rizoto, cibulovou omáčku s bramborem a vajíčko, koprovku s knedlíkem, pečená kuřecí stehna na zelenině a rýži a dál nevím…mám sklerózu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
21.7.12 13:07

Dnes zeleninova polivka, gulas s knedlikem, vcera kvetak brambor a polevka s kapanim ;),mozna upecu pernik, zitra jedem s detmi na cely den k babicce a mozna na vystavu zviratek jestli teda nekde dohledam informace :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
21.7.12 13:20

K obědu hrášková polévka ze včera a nudle s tvarohem, večer grilování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.7.12 16:11

Ještě přidávám houbovou omáčku a houskový knedlík (právě doděláno) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25007
21.7.12 16:16
@janina29 píše:
Jasne, rozpalit troubu na 180 stupnu..omyte neoloupane repz zabalit s kapkou olivace do alobalu a tak hodinu pect do mekka..(vzdy picham vidlickou..kazda repa je jina :mrgreen: )Pak nechat vychladit, oloupat, nakrajet na co nejtenci platky. Vyskladat (uz vychladle) na talir dokola, pokapat olivacem, osolit popripade peprik, a ja na to davam jeste trochu parmazanu. A v kombinaci s rukolou, rajcatkama nebo jinym zelenym lupenim ktere ochutim jen soli citronem a olejem…je to proste namka..uzasna :) :)

to zní dobře :palec:
podobnou řepu dělá i Jamie Oliver
musím vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
21.7.12 16:58

My měli k obědu česnečku, fazolačku, svíčkovou s knedlíkem a ještě kuřecí steak na grilované zelenině s bramborem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.7.12 16:59
@MUFICE píše:
My měli k obědu česnečku, fazolačku, svíčkovou s knedlíkem a ještě kuřecí steak na grilované zelenině s bramborem :pankac:

kolik vás je doma? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
21.7.12 17:05
@eshta píše:
kolik vás je doma? :mrgreen:

2+1 dítě a to jídlo jsme měli v restauraci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
21.7.12 18:00

Můj dnešní oběd- a taky dalších x dní, pááč toho mám nějak hodně :D- jsou zapečené brambory se špenátem, smetanou a sýrem :) Mňam, mňam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.12 18:16

Mně dnes uvařilo KFC :oops:

Zítra jedeme ke kamarádce a chce nás na oběd, tak zase nemusím vařit. A budou kuřecí miniřízečky, svíčková a borůvkový koláč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.7.12 20:18
@MUFICE píše:
2+1 dítě a to jídlo jsme měli v restauraci :lol:

tak to jste si dnes labužírovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.7.12 20:20

Zítra zapečené gnocchi s rajčaty, špenátem, kuřecím a sýrem a večer drožďová pomazánka nebo topinky s paprikovo-kuřecí směskou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
21.7.12 20:21
@KPKristy píše:Zítra jedeme ke kamarádce a chce nás na oběd, tak zase nemusím vařit. A budou kuřecí miniřízečky, svíčková a borůvkový koláč :palec:

tak to je nej :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.7.12 20:54

@eshta jo jo jamie oliver je muj veliky vzor, mam vsechny jeho kucharky, doporucuji jeho 30 minut v kuchyni, tam jsou fakt vychytany rychlovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
22.7.12 09:59

Dneska nachos od mamky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů