Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50174
17.11.12 11:08

My dneska budeme mít kuře na paprice s rýží, vařit začnu až tak za hodinu, pt jsme teprve ted snídali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
17.11.12 11:10

Jako nejzvláštnější jídlo jsem jedla od kolegyně z Ukrajiny takové placičky z králičího masa, jater a kukuřičné mouky a snad se tam dávaly i dortové oplatky. Bylo to moc dobré.

Jinak jsem vařila provensálské těstoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.12 11:10
@MUFICE píše:
My dneska budeme mít kuře na paprice s rýží, vařit začnu až tak za hodinu, pt jsme teprve ted snídali :D

To je život! Před chvílí jsem volala se ségrou, tak prý taky vstávala v deset. A já tu somruju od pěti… :x :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
17.11.12 11:11

Já už mam téměř hotovo, dneska krůtí stehna a kus vepřového to se dodělává v troubě, bramborové knedlíky a dva druhy zelí a pro tomíka jsme udělala dušenou mrkev a ještě uvařim brambor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
17.11.12 11:14

Anglickou kuchyni jsem ochutnala párkrát v hotelu na Kypru, maso se zeleninou mi chutnalo, ale dezerty měli hnusné :poblion: Jinak jsme ještě byli v Londýně v Sushi baru i ve Steakhousu a tam jsme si pochutnali.

Jako nejlepší jídlo mi přijde dobře udělaný argentinský beef steak. A nejlepší restaurace je pro mě zatím Ambiente Brasileiro v Praze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
17.11.12 11:15
@KPKristy píše:
To je život! Před chvílí jsem volala se ségrou, tak prý taky vstávala v deset. A já tu somruju od pěti… :x :mrgreen:

Chudáku, to bych zdechla 8o Navíc, když s chlapem chodíme spát až kolem 1 ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
17.11.12 11:16

Jídlo, které mě naposledy dostalo, protože bez něj bych tam nepřežila (díky místní kuchyni založené na cukru a sladkosti + citrónové trávě :poblion: ), bylo v Thajsku rizoto ve vydlabaném ananasu - na to, že jsem Thajce a Thajskou po dvou dnech už regulérně nenáviděla až do morku kostí, tak tohle jídlo byla fakt mňamka :palec:

• Citovat
  • Upravit
46669
17.11.12 11:20
@MUFICE píše:
Chudáku, to bych zdechla 8o Navíc, když s chlapem chodíme spát až kolem 1 ráno.

No, já jsem tak nějak zvyklá, Matěj prostě takhle vstává. Zřídka se zadaří a spíme třeba do šesti, nedávno i do půl osmé, ale to jsou jen výjimky. Když už vylezeme, tak mi to nevadí, nejhorší je to probuzení, kdy on chrčí a huláká a vyrušuje a já vím, že musím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50174
17.11.12 11:21
@KPKristy píše:
No, já jsem tak nějak zvyklá, Matěj prostě takhle vstává. Zřídka se zadaří a spíme třeba do šesti, nedávno i do půl osmé, ale to jsou jen výjimky. Když už vylezeme, tak mi to nevadí, nejhorší je to probuzení, kdy on chrčí a huláká a vyrušuje a já vím, že musím :mrgreen:

Tak ti snad bude brzo spát déle. Náš kluk je spáč i noční můra po nás, chodí spát kolem půl 10, dřív neusne a vstává tak kolem půl 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
17.11.12 12:07

Tak k makrelám jsem nakonec udělala kari rýži se zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
17.11.12 12:07

Vývar s játr. rýží a grázlův mls :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
17.11.12 13:04

Dnes bylo kuře na paprice s dom. houskovým knedlíkem a zbylo i na zítra tak asi s těstovinami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.11.12 13:10
@KPKristy píše:
No, já jsem tak nějak zvyklá, Matěj prostě takhle vstává. Zřídka se zadaří a spíme třeba do šesti, nedávno i do půl osmé, ale to jsou jen výjimky. Když už vylezeme, tak mi to nevadí, nejhorší je to probuzení, kdy on chrčí a huláká a vyrušuje a já vím, že musím :mrgreen:

u nás se vstává obdobně :zed:
málokdy to dotáhnou až do 6té ranní :jazyk: :nevim: :lol:
a u nás se vstává tak, že mi nedaj ani vteřinku- otevřou oči, ihned přelezou postýlku a prostě se vstává :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.11.12 13:14
@MUFICE píše:
Tak ti snad bude brzo spát déle. Náš kluk je spáč i noční můra po nás, chodí spát kolem půl 10, dřív neusne a vstává tak kolem půl 9.

No, Ondra to měl podobný, ale až kolem roku. Tak snad to s Matýskem i dřív přejde, když to dřív začalo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
17.11.12 15:17

Dneska hovezi vyvar + spenat s masem a k tomu testoviny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny