Dítě a pohádky - jen některé, ne všechny jsou bezpečné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17609
12.12.14 13:10
@fenny píše:
Tak já věřím, že úplně košer ta telka nebude. Moje čtrnáctiměsíční dítě u pořadu nevydrží, pohádky ho ještě netankujou, ale jakmile běží reklama, okamžitě ustává v jakékoliv činnosti a zírá na obazovku. Mi neříkejte, že je to jenom tím, že jsou tam rychlý střihy… :think:

A taky ostrá a chytlavá hudba s volume vyšším než běžné vysílání, to je myslím víc, než nějaký podpráh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.12.14 13:12
@Křováček píše:
@Black Cat No me by nenapadlo v tom hledat neco vic, nez ze je to proste parodie na skutecnost. Treba jak si princ Krason objednal ve dvojce u „mekace“ stredoveke menu a dostal k nemu halapartnu me pobavilo, nepohorsilo. Chce to trochu nadhledu :kytka:

Tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.12.14 13:12
@bartsch píše:
@Black Cat Té erekce jsem si nevšimla ani já - jde to se mnou z kopce :( :mrgreen:

Tak se koukni… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
12.12.14 13:13

@Ivčis Presne tak :mrgreen: Maly ze vsech pohadek momentalne vnima stejne jen zviratka, tak se bavime spis my dva s pritelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
12.12.14 13:13
@kadlina píše:
A taky ostrá a chytlavá hudba s volume vyšším než běžné vysílání, to je myslím víc, než nějaký podpráh ;)

Taky myslím, můj 14měsíční má nejraději Vánoční se sim kartami, ta nejvíc huláká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.12.14 13:16
@g.sandova píše:
@Black Cat hm, ja vcera koukala na Ordinaci. Hezka reklama na Martanky.
To je ale obyc reklama,

No to je normalni reklama a sponzor pořadu, že. A na začátku by mělo být i v titulkách napsané, že jsou ve filmu umístěny „produkty“…
Jsi na to vlastně upozorněna, že ti budou do hlavy tlačit reklamu, takže si nemůžeš ani stěžovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.12.14 13:17

Tak u Lorda mi to nepřijde vysloveně jako erekce, kdo ví. Shrek je obecně takový plný reklam :mrgreen: ale uklikla jsem se vedle na asterixe a obelixe -
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
12.12.14 13:17
@Black Cat píše:

Já prostě pořád vidím, že tu přikrývku chytl a zvedl :D Jakoby přitáhl k tělu.

• Citovat
  • Upravit
6942
12.12.14 13:18

Když už jsme u té hlasitosti reklam, nemělo se to nějak zakazovat? Nebo už to zas nějak obešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.12.14 13:20

@Black Cat Ježíš, já fakt nevím… úplně jasné mi to není 8o :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
12.12.14 13:20
@Black Cat píše:

To vymyslel nějaký extra prudérní amík, já teda nevidím nic pohoršujícího, asi protože to tam nehledám. Když půjdeme do důsledků, tak pod dekou může být koleno, nebo třeba fretka ;) Rozhodně to nestojí jako stan, což jsem teda čekala, pokud se řeší erekce ;) To mi asi podivnější příjde ten pták Ohnivák, ale tu pohádku jsem neviděla, tak nevím, jak bych to pochopila já. Jestli by mi to přišlo jako vtip pro dospělé nebo jako ten nůž, ale děti to k pohlavnímu údu nepřiřadí, protože to prostě neznají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.12.14 13:21

No ona spousta penisů je například i ve Šmoulících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
12.12.14 13:25
@Krakatice88 píše:
Co je to zase za blábol :roll: Že se děti nemají dívat na televizi na kde co a ne moc dlouho, to ví všichni alespoň trochu uvědomělí rodiče. Reklamy a pořady, které nejsou určeny dětem, by děti neměly sledovat, nebo alespoň ne často. Žádná novinka. Tvoje informace o tom, že se „mezi střihy vkládají děsivé obrázky“, je úplně scestná, jmenuje se to podprahová reklama, která je tu (a nejen tu, ale ve většině zemí) zakázána. To chce klid a nohy v teple a neroznášet „šokující pravdy“ mezi lidmi ;)
stara znama konspirace :mrgreen: Disney detem podprahove a podvedome vnuvuje sex, dabla, nasili a strach :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adinka23
@ynax píše:
holka, jsi mimo a mimo jsou i tvé příspěvky - nic jsi tu nikomu nesdělila. Pokud by jsi měla důkazy, tak přijdeš, řekneš v tom a v tom filmu je tohle a tamto, uvidíte to, když si zpomalíte film na těch a těch minutách

našla jsem ve slovenštině dobrý příklad
https://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
6525

@kadlina No slepému nepomůžu, co už… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...