Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja se jen branim . Agresivně jdete vy do mě. Kuli tomu ,že jsem si dovolila v 50 porodit.
asi nebudeš zas až tak moc šťastná a vyrovnaná, když reaguješ jak poštípaná od vos
Přečtete si první příspěvek neprskala jsem jen napsala ,že mam v 50 ditě. A vosy vyletěly z hnízda. To mam mlčet?
@Anonymní píše:
Ja se jen branim . Agresivně jdete vy do mě. Kuli tomu ,že jsem si dovolila v 50 porodit.
je ti přes padesát, tak bys mohla vědět, že pár rýpavých komentářů tě o štěstí nepřipraví
Pokus se o nadhled, protože jsi to ty, kdo tu začíná urážet.
@Anonymní píše:
Přečtete si první příspěvek neprskala jsem jen napsala ,že mam v 50 ditě. A vosy vyletěly z hnízda. To mam mlčet?
no snad raději ano ![]()
Nebo jen vy mate pravo bodat? Protože jste tady pořad? Fakt nechapu
ok tak hezky večer všem a omlouvam se jestli jsem někoho urazila
@Anonymní píše:
Nebo jen vy mate pravo bodat? Protože jste tady pořad? Fakt nechapu
je tu i pár lidí, co se tě zastalo…Všimla sis toho? A ne, já tu opravdu nejsem pořád
Ani většina z nás. Žijeme v reálném světě, neživí nás pobyt na sociálních sítích…
@Anonymní píše:
Co my, ale ten tvuj svist ti bude desne vdecny, az ho povedes do skoly.
@stinga píše:
asi nebudeš zas až tak moc šťastná a vyrovnaná, když reaguješ jak poštípaná od vos
to máš pravdu. většinou to tak je, že když někdo není uplně spokojený, tak je agresivnější.
@mrav píše:
Dítě, to je radost, ale i starost. Já jsem taky táta tříleťačky ve 46. A teď, vosy, pojďte na mě.
Tak uprimne…to take neni zadna hitparada. Az bude dcerka maturovat, bude ti tahnout na sedmdesat.
V 50 budu mít možná už vnouče. Rozhodně ne svoje dítě. Ale tak každý svého štěstí strůjcem, hlavně ať si šťastná.
to je tvoje první dítě?
@tatranka999 píše:
Tak uprimne…to take neni zadna hitparada. Az bude dcerka maturovat, bude ti tahnout na sedmdesat.
No a? On se za ni ucit nebude…
@Lenka_Hal píše:
No a? On se za ni ucit nebude…
A ono je to jen o uceni? Ahaa…
Rozumny clovek chce uvest dite do zivota, pomoci mu s adaptaci a casem i s vnoucaty.
Příspěvek upraven 14.01.19 v 22:26