Dítě z předešlého vztahu na svatbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1396
8.2.24 14:13
@BohunkaP píše:
Tak… nutné to není, ale pokud o to nevěsta z nějakého důvodu stojí, tak na tom nevidím nic špatného :nevim:Novomanžel se může podívat na fotky ze svatby, na kterých Pepíček bude - právě proto, že fotek můžeš mít klidně tisíc, tak snad můžou udělat obě varianty, ne? :nevim:
Vlk se nažere a koza zůstane celá, jak se říká…

Podle me, kdyz se budou fotit se svymi detmi, tak ho tam zenich postavi. Ja bych se treba vyfotila jen s dcerou a na rodinnych fotkach se s nebio ditetem smirila, bude tam holt se sestrou, houby se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
8.2.24 14:24
@Gerbera001 píše:
Podle me, kdyz se budou fotit se svymi detmi, tak ho tam zenich postavi. Ja bych se treba vyfotila jen s dcerou a na rodinnych fotkach se s nebio ditetem smirila, bude tam holt se sestrou, houby se deje.

No tak ho tam jednou postaví a podruhé nepostaví (třeba bude „náhodou“ zrovna pomáhat dědovi nosit věci do auta).

Když ho o to nevěsta dopředu požádá a domluví se s ním, že by jednu fotku ráda měla v tomto složení, tak nevidím důvod, proč by jí neměl v takové maličkosti vyhovět. Ona musí respektovat jejich vzájemný vztah - na druhou stranu on by ale neměl mít problém také udělat nějaký vstřícný krok, zvlášť v takové nepodstatné a snadno řešitelné hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
8.2.24 14:30
@Anonymní píše:
@Snowie23 ano vysvětlila jsem mu své duvody
Nikoho nedrbu, ptám se na názor vadí nevadí.

Nevadilo

• Citovat
  • Upravit
1396
8.2.24 14:43
@BohunkaP píše:
No tak ho tam jednou postaví a podruhé nepostaví (třeba bude „náhodou“ zrovna pomáhat dědovi nosit věci do auta).Když ho o to nevěsta dopředu požádá a domluví se s ním, že by jednu fotku ráda měla v tomto složení, tak nevidím důvod, proč by jí neměl v takové maličkosti vyhovět. Ona musí respektovat jejich vzájemný vztah - na druhou stranu on by ale neměl mít problém také udělat nějaký vstřícný krok, zvlášť v takové nepodstatné a snadno řešitelné hlouposti.

A pak s tou fotkou bez nebio ditete udela co? Zaramuje ji a da ji do obyvaku, nebo hodi do alba, kde stejne nebio dite bude? Za me prvni moznost trapna a v druhem pripade si myslim, ze na tom nesejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.2.24 14:50
@Jemako píše:
Poprve s tebou naprosto souhlasim :potlesk: :potlesk:

Chlapec zakladatelku nijak neohrožuje. Zbytečně všechno hrotí. A vyloženě nenávistné komentáře k chlapci od jedné osoby zde, jsou k :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
8.2.24 14:55
@Gerbera001 píše:
A pak s tou fotkou bez nebio ditete udela co? Zaramuje ji a da ji do obyvaku, nebo hodi do alba, kde stejne nebio dite bude? Za me prvni moznost trapna a v druhem pripade si myslim, ze na tom nesejde.

Ty si můžeš myslet, co chceš - co si myslí nebo chce udělat ona, to je snad její věc, ne?

Jestliže je pro ni nějak podstatné takovou fotku mít, není důvod jí v takové snadno realizovatelné maličkosti nevyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
8.2.24 15:00

Zakladatelka má z předchozího vztahu jedno dítě, její přítel má z předchozího vztahu jedno dítě, proč by na rodinných fotkách a včele stolu měly být děti tři? Je ten chlapec tak malý, že nezná svoje místo? Já se zakladatelkou cítím. A nepochopí to tak, jako podání prstu a bude chytat celou ruku? A co letní dovolená, pojedou tam dvě děti, nebo tři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
8.2.24 15:03
@Luboš P píše:
Zakladatelka má z předchozího vztahu jedno dítě, její přítel má z předchozího vztahu jedno dítě, proč by na rodinných fotkách a včele stolu měly být děti tři? Je ten chlapec tak malý, že nezná svoje místo? Já se zakladatelkou cítím. A nepochopí to tak, jako podání prstu a bude chytat celou ruku? A co letní dovolená, pojedou tam dvě děti, nebo tři?

Svoje misto.. Takze napred mu maminka dovedla noveho tatinka.. Pak si poridili novou sestricku.. Potom se rozesli a divi se ze dite ktere ho ma od roku za otce nezna sve misto? Dospeli se chovaji sobecky a nezodpovedne ale ocekavaji ze deti se budou chovat dospele a znat sve misto :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22187
8.2.24 15:05

@Luboš P kluk se nikde ke stolu do čela necpe, to řeší zakladatelka. Na dovcu s nimi nepojede, budoucí manžel by asi nebyl proti, ale tady nevěsta je na chlapce vysazena.

Jenom aby za tři roky nebylo její dítě v situaci tohoto kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9369
8.2.24 15:08
@Luboš P píše:
Zakladatelka má z předchozího vztahu jedno dítě, její přítel má z předchozího vztahu jedno dítě, proč by na rodinných fotkách a včele stolu měly být děti tři? Je ten chlapec tak malý, že nezná svoje místo? Já se zakladatelkou cítím. A nepochopí to tak, jako podání prstu a bude chytat celou ruku? A co letní dovolená, pojedou tam dvě děti, nebo tři?

Luboši, tak to byl eror :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22187

@Luboš P bordel v tom dělají promiskuitni dospělí, co mění rodiny každé tři roky. Ty děti v tom jenom musí žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
@Luboš P píše:
Zakladatelka má z předchozího vztahu jedno dítě, její přítel má z předchozího vztahu jedno dítě, proč by na rodinných fotkách a včele stolu měly být děti tři? Je ten chlapec tak malý, že nezná svoje místo?Já se zakladatelkou cítím. A nepochopí to tak, jako podání prstu a bude chytat celou ruku? A co letní dovolená, pojedou tam dvě děti, nebo tři?
:poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22187

@Luboš P bordel v tom dělají promiskuitni dospělí, co mění rodiny každé tři roky. Ty děti v tom jenom musí žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5124
8.2.24 15:09

@Jemako Já jsem se opravdu jen ptal. Je 8 let ještě málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22187
8.2.24 15:11
@Luboš P
@Luboš P píše:
@Jemako Já jsem se opravdu jen ptal. Je 8 let ještě málo?

Kolik ty jsi měl tatínků do osmi let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria