Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@orionk no já mám právě furt hlad proto se ptám
jinak vše v pohodě a zatím ani deko sole ![]()
Ahoj holky chtěla bych skusit začít brát tablety diterpex připadám si jak mašina pořád chutě na sladký a všechno bych sežrala mám 158 cm a vazim 72kg proste jak hroch už nevím jak zhubnout jezdím na kole atd ale ne a ne jít váha dolů
@sabinka098 a kolik meris? Já už se teď cítím trapně jít někam v kratasech nebo sukni nebo šatech jinak prsa mám 5tky přírodní ale jsou povisle po dítěti mám 4 letou po porodu váha šla dolů hned měla sem 59kg a pak vyletěl na 72 kg stydím se za sebe ![]()
Je tu někdo, kdo už má dlouhodobější zkušenosti s tímto přípravkem?
Ahoj, je tu někdo s pozitivními zkušenostmi s tímto doplňkem stravy? Díky.
@Anonymní píše:
Prodám dvě balení ( z jednoho je 5 tobolek odebráno)
Ahoj, za kolik prodáš??
Ahoj,
beru diterpex 4 měsíce (jen jednu tobolku denně) a již jsem zhubla okolo 7 kilo. Je mi dobře. Některé kamarádky to ale zkusily a neberou, protože je pak bolelo břicho nebo měly průjem.
@Anonymní píše:
Prodám dvě balení ( z jednoho je 5 tobolek odebráno)
Ahojky, ještě máš?? Za kolik prodáš??
Objednala jsem, tak jsem zvědava na výsledky
Jen se bojím, že mám na to nízké BMI, ale zkusím a podělím se pak o info.
Ahoj,
Já začínala s 70kg při výšce 170cm, takže taky nevysoké BMI. Nabrala jsem kila kvůli hypofunkci štítné žlázy. Od poslední kontroly kde jsem měla hormony už v pořádku jsem najela na diterpex. ![]()
Ahojky:)
Jaké máte zkušenosti s diterpexem?
Jdou kila dolů? Chci hubnout váhou. Mám 85 kg při 172cm. Ráda bych na 70kg.
Dnes jsem si také objednala Diterpex. Jsem strašně zvědavá jak bude fungovat. Mám obezitu 3 stupně, psoriatickou artritidu a artritidu 1 stupně v kolenou. Léčím se se štítnou žlázou
. Takovej mej tlustej chcípáček ![]()