Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nemáte prosím zkušenost, jestli člověka prožene, když si na diterpex dá obyčejný bílý jogurt?
Zdravím
, užívám ho 2 týdny a při přerušovaném půstu 12/8. První 4 dny jsem brala pouze jeden a to ráno a hned ten den jsem neměla tak velké chutě na jidlo, a ani na večerní křupání u televize
. Když jsem začala brát prášky 2 měla jsem problém večer s usínáním, ale začala jsem více chodit na procházky, větší aktivitu a usínám líp. Poslední prášek jsem si vzala kolem 4 večer a mám večer klid. Mám zatím 7 kilo dole. První 2 dny jemná bolest hlavy ale vytratilo se ![]()
@orionk dobrý den chtěla jsem se zeptat jak jste byla nebo jste spokojená s Diterpex Rapid pomohlo? Za jak dlouho a kolik kg jste měla dole a co vše jste pro to musela dělat děkuji vám za odpověď.
Oživuji diskuzi.
Jaké máte s přípravkem zkušenosti? Samozřejmě je na internetu mnoho recenzí, mám však pocit, že ty kladné nejsou od reálných uživatelů přípravku.
Potřebuji shodit jen pár kilo pro lepší pocit v plavkách. Osvědčená metoda je u mě přerušovaný půst 20/4, nicméně večer na mě vždy jde žravá.
Nejsem blázen a nečekám, že po pilulkách bez cvičení a omezení příjmu potravy zázračně zhubnu, spíš mě zajímá, jestli skutečně potlačují chuť k jídlu. O nic jiného mi nejde.
Díky!
@Anonymní píše: Více
pust 20/4 znamená co? že 20 hodin jíš a 4 nee? Nebo že 4 hodiny jíš a 20 ne?
4 hodiny jim a 20 ne. Ty 4 hodiny jim vždy dopoledne. Již během měsíce jsou vidět výsledky a po 2 mám vždy dobrou postavu do plavek 😀 Ale nebudu lhát, ze večer nemám hlad…
Ja som. zacala brat diterpex 2.den.zatial. a citim. zmenu,prestavam.mat chute na sladke hlavne vecer, potom este naoisem ako dalej ze kolko som schudla, asi 5kg chcem zhodit. ![]()