Diterpex Rapid

Anonymní
17.5.19 18:27

Diterpex Rapid

Ahoj, má někdo zkušenost s lékem Diterpex, pomáhá to? koupila jsem si to a tak mě zajímá zda opravdu potlačuje chutě? díky. Prosím anonym, nemusí rodina vědět že jsem si něco takového koupila. Recenze jsou pozitivní a doporučil mi to doktor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
724
4.6.19 13:36

Ahoj, osobní zkušenost nemám ale 27.5 jsem objednala a teda pěkne dlouho jim to trva :zed: Lidi ale psali ze to tak je a ze se dá těžko sehnat. Už jsi objednala, nebo zacla užívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.6.19 05:25

Na toto téma tu je jedna docela čerstvá diskuze . Na e-shopech mají skladem, tak nevím, proč je sehnání tak těžké. V kamenné lékárně nemají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
18.7.19 09:30

Obnovují diskuzi :mrgreen: tak už máte někdo nějakou zkušenost??? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.9.19 14:05

Taky by mě zajímalo jestli už někdo vyzkoušel tablety Diterpex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
9.9.19 14:14

@28pavla ano, pár tablet mi zůstalo.. způsobují malou chuť k jídlu a vyšší termočinnost + aktivitu.. na chutě fakt efekt mají, ale zázračné a samospásné samozřejmě nejsou :mrgreen:
pokud chcete jen za poštovné a pár kč vyzkoušet (mám cca i 1platíčko, mkrnu) napište mi sz :-) edit : HOLKY PRODÁNO…

Příspěvek upraven 09.10.19 v 12:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.9.19 16:21
@28pavla píše:
Taky by mě zajímalo jestli už někdo vyzkoušel tablety Diterpex?

Beru dnes 11. den. Opravdu fungují na omezení chuti (nemám své večerní nálety na lednici) a na energii (občas si připadám jak motorová myš). Určitě to není, že budu brát tabletky, žrát, ležet a zázračně zhubnu :mrgreen: Ale díky tomu, že fakt nevyžírám lednici a furt něco dělám a někde pobíhám mám dole 2,5kg. Konečně po roce jde váha dolů! :dance: Dneska jsem objednala další krabičku. Jo a ten druhý prášek nebrat večer! Pak jsem koukala do rána do stropu, kdyby zbytek baráku nespal, tak jdu snad luxovat a vytírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.9.19 18:04

@orionk mám v plánu brát radši jen 1 tabletu. Začínám brát od zítra jen se trochu bojím jestli si můžu dát i kafe když už v tabletě kofein je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.9.19 18:20
@28pavla píše:
@orionk mám v plánu brát radši jen 1 tabletu. Začínám brát od zítra jen se trochu bojím jestli si můžu dát i kafe když už v tabletě kofein je :)

Kafe piju normálně, bez kafe bych nemohla být :D Zkus dvě a uvidíš, snížit to můžeš vždycky. Jestli ta 1tableta bude mít ten správný,, účinek " :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.9.19 19:03

@orionk Doufám že taky zhubnu nějaké to kilco :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
10.9.19 11:57

Prodáno…

Příspěvek upraven 09.10.19 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.9.19 12:19

Tak energii potřebují taky :) holky a po kolika hodinách berete další tabletu? Píšou po 8 hodinách vzít druhou berete to jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
10.9.19 20:01
@28pavla píše:
Tak energii potřebují taky :) holky a po kolika hodinách berete další tabletu? Píšou po 8 hodinách vzít druhou berete to jinak :)

Snažím se po 8… Ne vždycky to vyjde přesně… První hned ráno po probuzení, abych ten druhý nebrala večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.9.19 19:04

Tak zase otravuji :lol: holky po kolika dnech jste neměli už takové chutě po Diterpexu? :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
13.9.19 09:14
@28pavla píše:
Tak zase otravuji :lol: holky po kolika dnech jste neměli už takové chutě po Diterpexu? :pankac: :pankac:

Druhý den už jsem nechodila hledat co bych sežrala :mrgreen: A jak to vypadá? Už jde váha dolů? Co energie? Já už začala druhou krabičku. Po první 3kg dole :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková