Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, osobní zkušenost nemám ale 27.5 jsem objednala a teda pěkne dlouho jim to trva
Lidi ale psali ze to tak je a ze se dá těžko sehnat. Už jsi objednala, nebo zacla užívat?
Na toto téma tu je jedna docela čerstvá diskuze . Na e-shopech mají skladem, tak nevím, proč je sehnání tak těžké. V kamenné lékárně nemají?
Obnovují diskuzi
tak už máte někdo nějakou zkušenost??? Děkuji
Taky by mě zajímalo jestli už někdo vyzkoušel tablety Diterpex?
@28pavla ano, pár tablet mi zůstalo.. způsobují malou chuť k jídlu a vyšší termočinnost + aktivitu.. na chutě fakt efekt mají, ale zázračné a samospásné samozřejmě nejsou ![]()
pokud chcete jen za poštovné a pár kč vyzkoušet (mám cca i 1platíčko, mkrnu) napište mi sz
edit : HOLKY PRODÁNO…
Příspěvek upraven 09.10.19 v 12:32
@28pavla píše:
Taky by mě zajímalo jestli už někdo vyzkoušel tablety Diterpex?
Beru dnes 11. den. Opravdu fungují na omezení chuti (nemám své večerní nálety na lednici) a na energii (občas si připadám jak motorová myš). Určitě to není, že budu brát tabletky, žrát, ležet a zázračně zhubnu
Ale díky tomu, že fakt nevyžírám lednici a furt něco dělám a někde pobíhám mám dole 2,5kg. Konečně po roce jde váha dolů!
Dneska jsem objednala další krabičku. Jo a ten druhý prášek nebrat večer! Pak jsem koukala do rána do stropu, kdyby zbytek baráku nespal, tak jdu snad luxovat a vytírat.
@orionk mám v plánu brát radši jen 1 tabletu. Začínám brát od zítra jen se trochu bojím jestli si můžu dát i kafe když už v tabletě kofein je ![]()
@28pavla píše:
@orionk mám v plánu brát radši jen 1 tabletu. Začínám brát od zítra jen se trochu bojím jestli si můžu dát i kafe když už v tabletě kofein je
Kafe piju normálně, bez kafe bych nemohla být
Zkus dvě a uvidíš, snížit to můžeš vždycky. Jestli ta 1tableta bude mít ten správný,, účinek " ![]()
Tak energii potřebují taky
holky a po kolika hodinách berete další tabletu? Píšou po 8 hodinách vzít druhou berete to jinak ![]()
@28pavla píše:
Tak energii potřebují takyholky a po kolika hodinách berete další tabletu? Píšou po 8 hodinách vzít druhou berete to jinak
Snažím se po 8… Ne vždycky to vyjde přesně… První hned ráno po probuzení, abych ten druhý nebrala večer.
Tak zase otravuji
holky po kolika dnech jste neměli už takové chutě po Diterpexu?
![]()
@28pavla píše:
Tak zase otravujiholky po kolika dnech jste neměli už takové chutě po Diterpexu?
![]()
Druhý den už jsem nechodila hledat co bych sežrala
A jak to vypadá? Už jde váha dolů? Co energie? Já už začala druhou krabičku. Po první 3kg dole ![]()
Ahoj, má někdo zkušenost s lékem Diterpex, pomáhá to? koupila jsem si to a tak mě zajímá zda opravdu potlačuje chutě? díky. Prosím anonym, nemusí rodina vědět že jsem si něco takového koupila. Recenze jsou pozitivní a doporučil mi to doktor.