Diterpex Rapid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
14.2.21 00:33

Ahoj,

Mám hypofunkci štítné žlázy a u mě diteroex teda funguje… Ale nasadila jsem jej až při správných hodnotách TSH. Asi rok i v léčbě jsem jen přibírala a nijak jsem nedokázala shodit kila plus jsem se prejidala. Pak po jedné kontrole jsem konečně měla TSH v normě a zkusila podpořit moji snahu o hubnutí diterpexem povedlo se. Dneska jsem se měřila a za půl roku mám o 3 cm štíhlejší paže, o 3 cm boky a o 4 cm pas. :) Není to moc ale celkově je to asi 6 kg a cítím se lépe, mnohem lépe. Tak moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.21 06:50

@Krťounka se štítnou žlázou se léčím od 18let. Když mi ve 26 letech umřel tatínek tak se mi ze stresu udělala lepenka a žlučníkové kameny, starala jsem se o taťku půl roku 24h denně než umřel, měla jsem ho doma už jako ležáka se „slavíkem“. Ve 28 letech se mi narodila dcera a ve 29l etech mi diagnostikovali psoriatickou artritidu (lupénka v kloubech - rozpadají se) v rukou a loktech. Ve 35 letech se mi narodil syn. A letos v únoru mi diagnostikovali artritidu v kolenou a je mi 36 let

• Citovat
  • Upravit
382
14.2.21 16:34

@Anonym38 máš toho za sebou požehnaně:(

Hubnutí taky podporuju diterpexem. Nespoléhám jen na prášky. ale upravila jsem i stravu.

Mám problémy s lymfatickym systémem. Zadržuju hodně vody.

Od 1.1. mám přes pas dole 4cm a stehno 3cm. V dubnu jsem porodila druhé dítě a už nechci být tlustá mamka.
Chci dát dolů 15kg a budu spokojená.

Kolik chceš zhubnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.21 17:05

@Krťounka vzhledem k tomu, že mám 128kg tak aspoň těch 30

• Citovat
  • Upravit
382
14.2.21 19:56

To dáš:) udělala jsi omezení v jídle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.7.21 10:35

Beru měsíc a pár dnů k tomu. začínala jsem na 98kg k dnešnímu dni mám 93. 5-6× za týden cvičím na cross trenažéru, plus dělám prkno. Vypustila jsem bílé pečivo, nemám vůbec chuť na sladké, v práci se nepřežírám.. kdybych seděla jen na zadku, tak by to nefungovalo, ale snažím se. Kolegyně v práci začala se mnou, ale cvičí nepravidelně, tak nemá takové výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 20:01

Ráda bych se zeptala, jestli má aktuálně ještě někdo zkušenosti s tímto přípravkem?

• Citovat
  • Upravit
38
27.8.21 20:39
@Krťounka píše:
@Anonym38 máš toho za sebou požehnaně:(

Hubnutí taky podporuju diterpexem. Nespoléhám jen na prášky. ale upravila jsem i stravu.

Mám problémy s lymfatickym systémem. Zadržuju hodně vody.

Od 1.1. mám přes pas dole 4cm a stehno 3cm. V dubnu jsem porodila druhé dítě a už nechci být tlustá mamka.
Chci dát dolů 15kg a budu spokojená.

Kolik chceš zhubnout?

Pokud zadržuješ vodu, možná bych vyzkoušela ještě H2out, maminka byla hodně zavodněná a dost jí to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.21 20:40
@Anonymní píše:
Ráda bych se zeptala, jestli má aktuálně ještě někdo zkušenosti s tímto přípravkem?

Docela koukám, nikdy jsem o prášku neslyšela. Mě manžel na hubnutí koupil reduxil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.11.21 09:20

Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

Příspěvek upraven 16.05.26 v 06:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.8.22 23:56

@kulak444 můžu poprosit více informací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.9.22 15:27

Direrpex

Direrpex užívám 10 dní a chuť na jídlo mám stejnou jako před tím. Myslim, že výsledek bude 0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.3.23 20:47
@Anonymní píše:
@Krťounka vzhledem k tomu, že mám 128kg tak aspoň těch píše: Více

Ahoj, povedlo se ti zhubnout? Bereš ještě ten Diterpex?
Ráda bych taky něco zhubla…
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.3.23 10:46

@Lucy75 ahoj prosím chci se zeptat diterpex se ma užívat celý měsíc a nebo tam má být nějaká pauza děkuji předem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.4.23 12:20

Já už to beru skoro dva měsíce a dala jsem dolů 10kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie