Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Nikyy123 píše:
Já už to beru skoro dva měsíce a dala jsem dolů 10kg
A nějaké vedlejší účinky?
Díky za odpověď
Holky máte zkušenost s tímto produktem? Chystám se zkusit
Zdravím,
dneska jsem začala užívat Diterpex, tak snad mi ručička na váze začne klesat dolů. Před 3 lety jsem shodila 20 kg, ale udržela jsem si to pouze rok, tak bych byla ráda, kdyby jsem opět shodila, ale mám hrozné chutě na sladké. Snad mi tyto tabletky trošku usnadní moji cestu za hubnutím. Tak se chci zeptat, mělo to na někoho z vás účinky?
Děkuji a hezký den ![]()
@GabinkaCh děkuju za odpověď, tak snad bude fungovat i na mě 🙂Musím opět zařadit pohyb a taky upravit jídelníček, opravdu jsem se na mě vykašlala…
@martiska píše:
@GabinkaCh děkuju za odpověď, tak snad bude fungovat i na mě 🙂Musím opět zařadit pohyb a taky upravit jídelníček, opravdu jsem se na mě vykašlala…
Mě dodává dost energie
Zdravím,
tak vkládám svoji zkušenost. Diterpex užívám 3 týdny a po prvním týdnu užívání, jsem přestala mít velké chutě na sladké a jídlo. Váha zatím -2,5 kg. Jeste 17,5 kg mě čeká…
@brusinka85 Ta holka se ptala na zkušenost s diterpexem. Tak nechápu proč odpovídáš na její dotaz když žádnou zkušenost s diterpexem nemáš!!
Začala jsem brát před 3 dny, první zkušenost po ránu trochu křeče do břicha, nutí pak dlouho sedět na záchodě, ne průjem a nutí. Potom ještě trošku pálí žáha, když si beru ráno a výsledky samozřejmě zatím žádné, uvidíme ![]()
Za mne jsou to vyhozené peníze. Koupila jsem si jedno balení a nefunguje
. Nemám žádnou nadváhu, chci shodit 2-3 kg, pravidelně sportuji, ale jsem bohužel nedisciplovaná v jídle. Nic, chutě mám pořád stejné, hlad taky. Takže já nedoporučuju
Mě tedy pomáhá. Je tedy potřeba upravit jídelníček, mít dostatek spánku a pohyb. Brala jsem ho měsíc a 2kg dole bez chutí na sladké. Zkoušela jsem i bez tohoto doplňku, měla dobře nastavený jídelníček a stejně jsem měla chutě na sladké a žravku. Určitě se na něj neupínat, ale brát ho spíš jako takový doplněk k tomu všemu.
@vejilka - upřímně, brát něco, co je k ničemu, mne nepřijde v pohodě
Brát vitamíny, to je dle mého ok, ale kupovat si doplněk stravy, který nemá žádnou vypovídatelnou hodnotu, tak za mne nee.
Ale je fajn, že někomu něco pomůže.