Díváte se na televizi před batoletem?

766
9.1.14 10:13

Díváte se na televizi před batoletem?

Holky, moc se na televizi nedívám, ale hrozně se mi líbí seriál Ztraceni, dávají ho vždy dopoledne, ale mám dilema, jestli to není blbé koukat na takový docela drsný seriál, když mi tu leze 8 měsíční holčička, tak vždycky jen chvíli kouknu a jak je tam něco drsnějšího, tak to vypínám. Ona samozřejmě nevypadá, že by si toho všímala, ale stejně… Jak to máte s televizí a přítomností dětí vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
9.1.14 10:15

Před miminem mi to nevadí, to ještě nevnímá, co se tam děje. Ale u starší si už dávám pozor. No u nás stejně většinou běží jen Déčko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
9.1.14 10:16

@Zazenitem Já se přiznám, že já ano, můj malej má 10,5 měsíců. Ale jen taky na jeden seriál denně :) Takže asi tak, u nás tv běží i před malým, ale dohromady tak hodinu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
9.1.14 10:17

Tak stejně tomu nerozumí, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
9.1.14 10:17

Jo divam. A sorry, ale u 8mi mesicniho mimina, bych to neresila vubec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
9.1.14 10:18

Tak je pravda, že nějaké drsňárny nepouštím, ale obvykle si TV odpoledne zapnu jako kulisu k uklízení a naše mladá to stejně vůbec nevnímá i kdyby tam dělali kdo ví co.. Občas se otočí na reklamu kde mluví děti, ale jinak nic. Takže tohle moc neřeším :nevim:

U 8. měs co leze v té chvíli někde po obýváku bych si ten seriál klidně bez výčitek pustila, pochybuji že by na to koukala a nějaký ten děj si uvědomovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285

Ještě je na palici, že já miluju Odložený případy, to je štěstí, když na ně vždy spí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837

Dívám, ale dávám si pozor na obsah. Ale ona se stejně většiny pořadů bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.1.14 10:19

Pokud si nepoustis silene akcnaky nebo horrory, kde jsou silne svetelne a zvukove fekty, tak bych neresila. obsah nevnima vubec. spis fakt ty hlasite zvuky a ostre svetla (ale to pres den neni tak hrozne).
ja mela jednou pustene neco v tv (ani jsem na to nekoukala), najednou tam nekdo zacal desne bolestive rvat a maly zacal rvat taky. tak od te doby si davam bacha na hladinu zvuku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
9.1.14 10:20

Já ee před synem taky dívala na kde co, přijde mi, že to vůbec nevnímal. Teď už mám druhé, takže na telku juknu, až když spí, jinak večer u nás taky běží déčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.14 10:20

Ne, ale já nekoukám ani když se mnou není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sype
9.1.14 10:22

Kdyz byla holka takhle mala, tak jsem klidne koukala. Ona si toho jeste nevsimala. Maximalne jsem si davala, aby televize moc nervala, kdyz tam bylo jakoby neco drsnejsiho.

• Citovat
  • Upravit
766
9.1.14 10:23
@werunkaw123 píše:
Tak je pravda, že nějaké drsňárny nepouštím, ale obvykle si TV odpoledne zapnu jako kulisu k uklízení a naše mladá to stejně vůbec nevnímá i kdyby tam dělali kdo ví co.. Občas se otočí na reklamu kde mluví děti, ale jinak nic. Takže tohle moc neřeším :nevim:U 8. měs co leze v té chvíli někde po obýváku bych si ten seriál klidně bez výčitek pustila, pochybuji že by na to koukala a nějaký ten děj si uvědomovala :nevim:

Tak děj určitě nevnímá, ale jak je tam nějaká drsnější hudba tak zvedne hlavu a kouká, no dneska tam i stříleli. Oni to právě dávají i odpoledne, ale to mám doma už i 5-ti letou, tak to nejde vůbec. No asi to moc řeším, chtěla jsem vědět, jak to mají ostatní, tak jste mě docela uklidnili.Si říkám, e když jsme jako malí jezdili k babičce, že ta to neřešila vůbec a v televizi běželo Místo činu atpod. a nic mi to neudělalo že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998

U nas jede max decko, takze svy porady sjizdim na netu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

Ano divam, i kdyz moje holka, misto toho, aby ji zaujal nejaky krtecek apod. tak ji zajimaji Simsonovi nebo divoky andel :mrgreen: vadi mi to? ne..nepoustim to denne, nenastavuju si program, abych to nezmeskala apod, pokud nejsi na tom zavisla ty, tak ona taky nebude :nevim: pokud jsi schopna se od toho odtrhnout a jit s ni na prochazku, tak na tom nevidim nic spatne, horsi by bylo, kdyby jsi uz 5 minut pred programem zapinala kazdy den televizi a nevsimala si holky, protoze ti ted jedou Ztraceni :nevim: ;) navic ten serial neni nijak vulgarni :think: si myslim, videla jsem tak dohromady 4 dily :nevim: obcas se tam perou ne, vic asi nic? :nevim: maximalne si z toho vezme priklad a bude sefka na piskovisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová