Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
To se nikdo nebojite? Ani trochu?
Rozvodu ani třetí světové se zatím nebojím
není důvod myslím, to že jsou někde atentáty, to byli do teď a neřešilo se to tak jako teď v poslední době ![]()
@Chocoloco2 píše:
Lepsi nez tve analni diskuze
Možná by to pomohlo v tomhle případě ![]()
@klukjakobuk píše:
Možná by to pomohlo v tomhle případě
Komu tim prospejes
?
@Anonymní píše:
@happy day ja to myslim vazne…
Tak to mi te je lito - vyhledej odbornou pomoc - rozhodne lepsi, nez se v tom takhle placat ![]()
Na co řešit něco, co nezmenime. Zbytečně se člověk pak uzira.
@Chocoloco2 píše:
Komu tim prospejes?
Zabráním třetí světové a rozvodu ![]()
@klukjakobuk píše:
Hlavně se množit aby nás bylo víc než muslimů
No zalezi na tom, aby jsme si tim tvym mnozenim jeste vic neublizili ![]()
@klukjakobuk píše:
Zabráním třetí světové a rozvodu
Jako smer je to zajimavy…projeta cokodoura proti svetovemu terorismu ![]()
Bojim, ne ze ne. Ale co my, obycejny lidi, s tim udelame? Ja mam vyhodu, ze jsem pomerne dost mlada, na deti mam cas, treba se do ty doby situace ustali. Fakt je ten, ze letos nejspis padne i nase dovca u more, nebo pocka do zimy pristiho roku - nekde jsem cetla, ze relativne bezpecne je v Emiratech. Nastesti jsme ted byli asi trikrat za sebou s chlapem, takze mi more nejak moc nechybi, letos jedem po Cechach. I to, co se stalo v Parizi, ma na tom svuj podil. Lhala bych, kdybych tvrdila, ze se nebojim. Jenze jestli to ma prijit, tak to prijde, at jsme kdekoli. Muze to bouchnout kdekoli. Skoda, Pariz byla muj sen, doufala jsem, ze me prave tam pritel pozada o ruku
No tak to prozatim odlozime.
@happy day píše:
No zalezi na tom, aby jsme si tim tvym mnozenim jeste vic neublizili
Já už sem rozmnožený až až, se mnou spíš nepočítat
![]()
@Anonymní píše:
To nechaj politici muslimy aby znicili Evropu? Nebo se bude valcit? Skoncime pod burkama nebo mrtvi?
Mam depreeeezi jako…chci se rozvadet a stehovat..ma to vubec cenu??? Snazit se neco menit? Fakt bych rada vedela co bude…
Asi jsem divná, protože já se rozváděla, protože jsem chtěla bez ohledu na politickou sitauci. Ach jo, mohla jsem ušetřit 2000,–… a taky ztratit další roky svého života s tím blbem a při tom třeba válka vůbec nebude nebo bůh ví kdy ![]()
@Chocoloco2 píše:
Jako smer je to zajimavy…projeta cokodoura proti svetovemu terorismu
Já myslel že spíš člověk zapomene na válku při tom ![]()
@klukjakobuk píše:
Já myslel že spíš člověk zapomene na válku při tom
Pri vyletu do Nestle
??
Uz nikdy nebude mit nutella to kouzlo…
Příspěvek upraven 22.11.15 v 21:27
No ja si myslím že na hodně citového člověka..viz třeba já..
to může působit děsivě..a vůbec zakladatelku neodsuzuju protože někdy mě přepadnou stejné pocity co nas čeká..
obdivuji a zavidím racionálním osobám kterých se to vůbec nedotyká a nevpustí si to do života..ale někdo holt takovej není..
takže hlavně si myslím že je to medialní masáží..člankama..nedá to a člověk to rozklikne a pak z toho nemůže spat a přitom to třeba není ani uplně pravda..
já doufám že se zapojí i Čína když jim popravily a ted už i zastřelily občana..v Mali..že se zavedou dukladné hraniční kontroly je mi jasny že nedokažou uhlidat vše ale bude toho o hodně mín..
doufámvto věřím..a at je Putin jakej je jsem ráda že se tak aktivně zapojily a pomužou nám..
snažím se nečíst a nemyslet na to..a i ted vedle svého přizpevku na emiminu kterej pišu vidim članek…Teroristé přichazeji do Evropy jako uprchlici…
takže nedá se na to ani zapomenouttady…bojím se hlavne o moje děcka o všechny děti…bránila bych každe dítě nejenom ty svoje…a je mi strašlivě lito všech dětí ve válce..ale to by se člověk životem protrápil..
![]()
musíme žít tak nejlíp to jde a bezestrachu..stejně my nic nezmeníme!