Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 tak asi jeden o koze a druhý o voze, my žijem douhé roky vedle teroristů..?
Třeba já muslima bych asi ani nepoznala, přiznm se, ale potkat na uliciskkupinku třeba utečenců- nebo tak vypadajících a nebo zazuklených, tak se prostě bojím..
Kdyby nedejbože to bouchlo v Praze, tak jsem zvědavá, jestli všichni budou tkaový hrdinové- my jsme se nebáli..
Asi polovina lidi mluví a nebezpečí teroristů a polovina o muslimech co mají cukrárnu..každý o jiných lidech
@kvaček Zila jsem osm let v Pakistanu, nevarim z vody. Nemam iluze, ale take neposuzuji lidi podle nejakeho kolektivniho meritka, pouzivat princip kolekivni viny je vzdy spatne.
A dovolavat se Putina ci Ciny…na to musi byt silny zaludek.
ALe co ted můžu říct, že jsem viděla video, kde nějaká pobřežní hlídka se snaží propíchnout člun utečenců, kde jsou děti, ženy a jako docela jsem se divila, kolik lid napsala-dobře jim tak, měli to udělat dřív atd..
To mě přišlo už moc..
@Chocoloco2 ale já to teď psala, já mám pocit, ale hodně lidi spojují dvě skupiny lidi.. Jak tu někdo psal ty, co třeba někde už mají cukrárnu, nebo lékaři- dokonce mylsím, že jeden doktor o sobě řekl, že je muslim, ale člověk by to nepoznal.. je to tmavší člověk a hotovo.. a na druhé straně teď ti co prostě jsou jací jsou a dělají peklo no.
@kvaček píše:
@misi11 tak asi jeden o koze a druhý o voze, my žijem douhé roky vedle teroristů..?
Třeba já muslima bych asi ani nepoznala, přiznm se, ale potkat na uliciskkupinku třeba utečenců- nebo tak vypadajících a nebo zazuklených, tak se prostě bojím..
Kdyby nedejbože to bouchlo v Praze, tak jsem zvědavá, jestli všichni budou tkaový hrdinové- my jsme se nebáli..
Asi polovina lidi mluví a nebezpečí teroristů a polovina o muslimech co mají cukrárnu..každý o jiných lidech
Ja mluvim o muslimech. Pojmy jeste poznam.
Kazdy si predstavuje muslima jen zahaleneho, omyl, tech je velmi malo. A je jedno, jestli je to dzihadista nebo muslim. Polovina hysterek by je ani nepoznala
zeny nenosi burky, ale dziny a trika. Kazdej zere fotky z bulvaru a ma je za uplny negramoty a nevzdelance. Jsou preci sto let za opicama, ne?
Reagovala jsem na prispevek, nevim koho, ze se najednou vsichni boji jak jsou zahaleni.. spousta jich mohla chodit zahalena i driv a mohla byt stejnou hrozbou jako ted. Cela tahle hysterie je postavena na hlavu.
Nebo myslus, ze dzihadiste chodi 24/7 oveseni bombama a nepracuji?
pracuji, roky, kdekoliv a nikdo se nebal vsech a vseho.
@kvaček Souhlasim, znam leccos, ale prosim nehazejme vsechny do jednoho pytle.
Pamatuji si dobu po revoluci, kdy Cesi jezdili krast do Rakouska…vsichni jsme zlodeji? Napisy „Cesi nekradte“..Jiste ne.
@Chocoloco2 přestan se do mě navážet a urážet mě..já jako laik to vidím jinak..čerpám jen ztoho co vidím v televizi a né na nově..a můžou to být někdy blbosti..
můj názor je pouze ten že vidím přínos vtom že na válku z IS nebudem jako Evropa sami..a jde jen o zbraně a prostředky..nesympatizuju ani s Ruskem ani Čínou..
a strach je hlavně díky medialní masaží..
@Ivu-Sara píše:
@Chocoloco2 přestan se do mě navážet a urážet mě..já jako laik to vidím jinak..čerpám jen ztoho co vidím v televizi a né na nově..a můžou to být někdy blbosti..můj názor je pouze ten že vidím přínos vtom že na válku z IS nebudem jako Evropa sami..a jde jen o zbraně a prostředky..nesympatizuju ani s Ruskem ani Čínou..
a strach je hlavně díky medialní masaží..
A ty nemas vlastni hlavu?
Putin ci Cina maji mozna poradek, ale za jakou cenu? Zastrasovani a zavirani jinch vyslovenych nazoru, ktere nejdou s vladni politikou.To bys pro sve deti chtela? Ja ne..
@misi11 o to jde, že lidi jich ani nepoznají, bojí se, že se to může stát i u nás..
Proč hysterie, Vy můžete říct na 100% procent, že třeba v Praze nic nebouchne, asi je to v nejistotě…
Ale záleží v jak veliké nejistotě.. Jako tak se užírat jak zakladatelka, ta teda nevím no. Člověk řeší problémy rodinné a celkové a ne ještě dumat nad tímto..
A řeknu to narovinu, že jsem za poslední dobu poznala jeno Váš názor, že to tak berete na lehkou váhu, většinou lidi, ne že by vyloženě hysterčili, ale prostě se bojí a nebo nad tím přemýšlí..
tak to asi musí mít hysterii i třeba v Praze ti co uvažují o zrušení rozvicování Stromečku- akci, atd.. přemýšlí nad tím i politikové, tak ti asi taky mají hysterii nebo nevím no ![]()
Každopádně já neházím všechny do jednoho pytle, jak jsem už psala, ale teď už mám z nich respekt a bála bych se potkat nějakého vyditelného zakukleného… sama třeba v podvečer ![]()
Mne jen teda zajima… z muslimu a zahalovani mate strach a z tech holohlavych hovad a toho co rvou na demonstracich ne?
ti vykrikuji o smrti nejvic. V cem jsou tedy jini? Zivot jinych ma mensi cenu? ![]()
@misi11 píše:
Mne jen teda zajima… z muslimu a zahalovani mate strach a z tech holohlavych hovad a toho co rvou na demonstracich ne?ti vykrikuji o smrti nejvic. V cem jsou tedy jini? Zivot jinych ma mensi cenu?
Z toho mam husinu ja.
V teto republice je mozne cokoliv, treba i to, ze odpurci neonacistu dostanou plynak od PCR, ze jim narusili demonstraci.
Osobni zkusenost-Brno, Moravske namesti.
Příspěvek upraven 22.11.15 v 22:41
@Chocoloco2 tak to jsi mě asi špatně pochopila ja jsem jenom mluvila o použití zbraní a prostředků které my nemáme k dispozici a ničeho jiného..jak to mají samozřejmě je špatně a nesouhlasím stím..
@misi11 tak to se můžeš zeptat, jeslti se nebojíme ožralých chlapů atd. koho s ebojíme nebojíme..
Myslím, že to moc řešíte.. Strach je přirozená věc.. někod se prostě bojí Romů něbo ne, někdo se nebojí ožralých někdo vidí ožralého a má prostě strach..
Teď prostě lidi neví, jak se situace vyvine a bojí se.. Já pořád nechápu, co na tom Vám přijde divné..
Ale já piši o přirozeném zdravém strachu ne hysterii…lepší strach než, kdyby je někdo všechny házel do jenoho pytle a jel proti všem..
Příspěvek upraven 22.11.15 v 22:40
@kvaček a jaky je rozdil v tom, potkat nezakukleneho muslima sama podvecer? To zakukleni pridava strach?
kdyz potkas takhle cigana, 2× vetsiho bilyho chlapa, strach nemas? V cem je teda ten strach jiny..vubec v nicem, staci si to priznat narovinu. Ten strach je z umele vyvolane hysterie diky medializaci. Staci premyslet a nezrat jim vsechno jak stado ovci. Beeeeee
Nezapomen, ze ta mana krome Putina adorovala i pristup Ciny..