Divná doba, co bude dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chocoloco2
22.11.15 22:07
@misi11 píše: :hug: roky je vsichni zname, staci otevrit oci. Tahle hysterie je uplne mimo, vsichni se boji a svy prdele, co kdyby naaahodou, ale druhy tam nechaj :zed: :zed:
Pockame vsichni v koute, budem sedet na prdeli, svedem na to cely svy spackany zivoty, Putin nas zachrani i s komunismem :potlesk: :potlesk:
Kdyz si vemu, kolik zen aktivne bojuje proti IS, tak je mi hamba pri cteni techto diskuzi :zed: :zed:
:palec: neni co dodat

Nezapomen, ze ta mana krome Putina adorovala i pristup Ciny..

• Citovat
  • Upravit
14335
22.11.15 22:10

@misi11 tak asi jeden o koze a druhý o voze, my žijem douhé roky vedle teroristů..?
Třeba já muslima bych asi ani nepoznala, přiznm se, ale potkat na uliciskkupinku třeba utečenců- nebo tak vypadajících a nebo zazuklených, tak se prostě bojím..
Kdyby nedejbože to bouchlo v Praze, tak jsem zvědavá, jestli všichni budou tkaový hrdinové- my jsme se nebáli..
Asi polovina lidi mluví a nebezpečí teroristů a polovina o muslimech co mají cukrárnu..každý o jiných lidech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
22.11.15 22:15

@kvaček Zila jsem osm let v Pakistanu, nevarim z vody. Nemam iluze, ale take neposuzuji lidi podle nejakeho kolektivniho meritka, pouzivat princip kolekivni viny je vzdy spatne.
A dovolavat se Putina ci Ciny…na to musi byt silny zaludek.

• Citovat
  • Upravit
14335
22.11.15 22:16

ALe co ted můžu říct, že jsem viděla video, kde nějaká pobřežní hlídka se snaží propíchnout člun utečenců, kde jsou děti, ženy a jako docela jsem se divila, kolik lid napsala-dobře jim tak, měli to udělat dřív atd..
To mě přišlo už moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.11.15 22:18

@Chocoloco2 ale já to teď psala, já mám pocit, ale hodně lidi spojují dvě skupiny lidi.. Jak tu někdo psal ty, co třeba někde už mají cukrárnu, nebo lékaři- dokonce mylsím, že jeden doktor o sobě řekl, že je muslim, ale člověk by to nepoznal.. je to tmavší člověk a hotovo.. a na druhé straně teď ti co prostě jsou jací jsou a dělají peklo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.11.15 22:21
@kvaček píše:
@misi11 tak asi jeden o koze a druhý o voze, my žijem douhé roky vedle teroristů..?
Třeba já muslima bych asi ani nepoznala, přiznm se, ale potkat na uliciskkupinku třeba utečenců- nebo tak vypadajících a nebo zazuklených, tak se prostě bojím..
Kdyby nedejbože to bouchlo v Praze, tak jsem zvědavá, jestli všichni budou tkaový hrdinové- my jsme se nebáli..
Asi polovina lidi mluví a nebezpečí teroristů a polovina o muslimech co mají cukrárnu..každý o jiných lidech

Ja mluvim o muslimech. Pojmy jeste poznam.
Kazdy si predstavuje muslima jen zahaleneho, omyl, tech je velmi malo. A je jedno, jestli je to dzihadista nebo muslim. Polovina hysterek by je ani nepoznala ;) zeny nenosi burky, ale dziny a trika. Kazdej zere fotky z bulvaru a ma je za uplny negramoty a nevzdelance. Jsou preci sto let za opicama, ne?
Reagovala jsem na prispevek, nevim koho, ze se najednou vsichni boji jak jsou zahaleni.. spousta jich mohla chodit zahalena i driv a mohla byt stejnou hrozbou jako ted. Cela tahle hysterie je postavena na hlavu.
Nebo myslus, ze dzihadiste chodi 24/7 oveseni bombama a nepracuji? :nevim: pracuji, roky, kdekoliv a nikdo se nebal vsech a vseho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
22.11.15 22:21

@kvaček Souhlasim, znam leccos, ale prosim nehazejme vsechny do jednoho pytle.
Pamatuji si dobu po revoluci, kdy Cesi jezdili krast do Rakouska…vsichni jsme zlodeji? Napisy „Cesi nekradte“..Jiste ne.

• Citovat
  • Upravit
425
22.11.15 22:25

@Chocoloco2 přestan se do mě navážet a urážet mě..já jako laik to vidím jinak..čerpám jen ztoho co vidím v televizi a né na nově..a můžou to být někdy blbosti..

můj názor je pouze ten že vidím přínos vtom že na válku z IS nebudem jako Evropa sami..a jde jen o zbraně a prostředky..nesympatizuju ani s Ruskem ani Čínou..

a strach je hlavně díky medialní masaží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
22.11.15 22:28
@Ivu-Sara píše:
@Chocoloco2 přestan se do mě navážet a urážet mě..já jako laik to vidím jinak..čerpám jen ztoho co vidím v televizi a né na nově..a můžou to být někdy blbosti..

můj názor je pouze ten že vidím přínos vtom že na válku z IS nebudem jako Evropa sami..a jde jen o zbraně a prostředky..nesympatizuju ani s Ruskem ani Čínou..

a strach je hlavně díky medialní masaží..

A ty nemas vlastni hlavu?
Putin ci Cina maji mozna poradek, ale za jakou cenu? Zastrasovani a zavirani jinch vyslovenych nazoru, ktere nejdou s vladni politikou.To bys pro sve deti chtela? Ja ne..

• Citovat
  • Upravit
14335
22.11.15 22:31

@misi11 o to jde, že lidi jich ani nepoznají, bojí se, že se to může stát i u nás..
Proč hysterie, Vy můžete říct na 100% procent, že třeba v Praze nic nebouchne, asi je to v nejistotě…
Ale záleží v jak veliké nejistotě.. Jako tak se užírat jak zakladatelka, ta teda nevím no. Člověk řeší problémy rodinné a celkové a ne ještě dumat nad tímto..
A řeknu to narovinu, že jsem za poslední dobu poznala jeno Váš názor, že to tak berete na lehkou váhu, většinou lidi, ne že by vyloženě hysterčili, ale prostě se bojí a nebo nad tím přemýšlí..
tak to asi musí mít hysterii i třeba v Praze ti co uvažují o zrušení rozvicování Stromečku- akci, atd.. přemýšlí nad tím i politikové, tak ti asi taky mají hysterii nebo nevím no :mrgreen:
Každopádně já neházím všechny do jednoho pytle, jak jsem už psala, ale teď už mám z nich respekt a bála bych se potkat nějakého vyditelného zakukleného… sama třeba v podvečer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.11.15 22:33

Mne jen teda zajima… z muslimu a zahalovani mate strach a z tech holohlavych hovad a toho co rvou na demonstracich ne? :think: ti vykrikuji o smrti nejvic. V cem jsou tedy jini? Zivot jinych ma mensi cenu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco2
22.11.15 22:35
@misi11 píše:
Mne jen teda zajima… z muslimu a zahalovani mate strach a z tech holohlavych hovad a toho co rvou na demonstracich ne? :think: ti vykrikuji o smrti nejvic. V cem jsou tedy jini? Zivot jinych ma mensi cenu? :nevim:

Z toho mam husinu ja.
V teto republice je mozne cokoliv, treba i to, ze odpurci neonacistu dostanou plynak od PCR, ze jim narusili demonstraci.
Osobni zkusenost-Brno, Moravske namesti.

Příspěvek upraven 22.11.15 v 22:41

• Citovat
  • Upravit
425
22.11.15 22:36

@Chocoloco2 tak to jsi mě asi špatně pochopila ja jsem jenom mluvila o použití zbraní a prostředků které my nemáme k dispozici a ničeho jiného..jak to mají samozřejmě je špatně a nesouhlasím stím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.11.15 22:37

@misi11 tak to se můžeš zeptat, jeslti se nebojíme ožralých chlapů atd. koho s ebojíme nebojíme..
Myslím, že to moc řešíte.. Strach je přirozená věc.. někod se prostě bojí Romů něbo ne, někdo se nebojí ožralých někdo vidí ožralého a má prostě strach..
Teď prostě lidi neví, jak se situace vyvine a bojí se.. Já pořád nechápu, co na tom Vám přijde divné..
Ale já piši o přirozeném zdravém strachu ne hysterii…lepší strach než, kdyby je někdo všechny házel do jenoho pytle a jel proti všem..

Příspěvek upraven 22.11.15 v 22:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.11.15 22:38

@kvaček a jaky je rozdil v tom, potkat nezakukleneho muslima sama podvecer? To zakukleni pridava strach?
kdyz potkas takhle cigana, 2× vetsiho bilyho chlapa, strach nemas? V cem je teda ten strach jiny..vubec v nicem, staci si to priznat narovinu. Ten strach je z umele vyvolane hysterie diky medializaci. Staci premyslet a nezrat jim vsechno jak stado ovci. Beeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová