Divný chod rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3557
4.3.15 14:58

Když je syn narodil tak začal spat v obýváku. Nevím proč, syn nebrecel ani přes den ani v noci
Spal tam dva roky. Myslím ze to má taky vliv jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 15:00
@Alliana píše:
Když je syn narodil tak začal spat v obýváku. Nevím proč, syn nebrecel ani přes den ani v noci

A odpovis mi? :lol:

• Citovat
  • Upravit
3557
4.3.15 15:00

@Mr.Electrolux10 nevím co si o mě myslíš ale asi ne nic dobrého :lol: ze furt země děláš zlobu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
4.3.15 15:01
@Alliana píše:
@andelka83 nejsme svoji naštěstí. Já si to říkám porad ze to tak zkusím ale vždy se během chvilky uklidnim a jedu dal. Ale taky mám jen jedny nervy.

však na nic z toho nemusíte být svoji.
až ti jednoho dne opravdu nervy rupnou, tak toho schopná budeš. Bohužel si myslím, že až přijde další dítě, už na to nemudeš mít kapacitu ani odvahu, a stejně ho necháš žít jak si žije. A budeš jen sama s dětma, a on jen jako almara. Vztah skončí, jen spolu budete bydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 15:02

@Mr.Electrolux10 odpovím. Není to o týdnů ale třeba půl rok. Je hezké od něj slyšet ze jsem hodna ze je rad ze mě má ale přece to nemůže být pořád jen z jedné strany. Chápu že chlap se zastává chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 15:05

Odmlčím se zase na. nějakou dobu. Musím pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mr.Electrolux_10
4.3.15 15:07
@Alliana píše:
@Mr.Electrolux10 odpovím. Není to o týdnů ale třeba půl rok. Je hezké od něj slyšet ze jsem hodna ze je rad ze mě má ale přece to nemůže být pořád jen z jedné strany. Chápu že chlap se zastává chlapa

Ja se ho nezastavam. Jen jedina cesta, jak k sobe najit cestu je to zkusit pres domaci pohodu… rvanim nikdy nic nevyresis. Tim nechci rict, ze jsi ty spatna a on dobry. Pokud uz si to zkousela… zeptala se ho, co mu na tobe tak vadi, ze se te/deti tak strani… a on je presto pecival, tak to holt asi NEPUJDE :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3557
4.3.15 15:12

No zkusím poslední možnost i když nevím zda na to budu mít. Zkusím přepočítat moje finance a dávat mu půlku na bydlení a zkusím ze zbytkem vyžít a on ať se stará o sebe. Někdy mám totiž pocit ze mě tu má jen aby mu měl kdo vařit a prát a podobně. Bud to zabere a uvědomí si a aspoň něco se změní nebo se to bude praktikovat i dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
4.3.15 15:18
@Alliana píše:

Tak tohle jsi měla řešit podle mého hned. Když se takhle chlap odtrhne, tak to většinou nedělá dobrotu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 15:25

@Katy 7 řešila jsem ale bylo mi řečeno že se mu tam lip spí. Po čase už mě to přestalo bavit řešit a nechala jsem to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
4.3.15 15:33

@Alliana To je fakt špatný. V tomhle bych žít nedokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
4.3.15 15:34
@Alliana píše:
No zkusím poslední možnost i když nevím zda na to budu mít. Zkusím přepočítat moje finance a dávat mu půlku na bydlení a zkusím ze zbytkem vyžít a on ať se stará o sebe. Někdy mám totiž pocit ze mě tu má jen aby mu měl kdo vařit a prát a podobně. Bud to zabere a uvědomí si a aspoň něco se změní nebo se to bude praktikovat i dál :nevim:

Přepočítej a odečti si od toho alimenty na dítě a výbavičku a alimenty na to druhé. Případně si to nech soudně určit. To se dá i když spolu žijete.

• Citovat
  • Upravit
1185
4.3.15 15:53
@Alliana píše:
@elvia2 no já mu musím peníze vracet. Vědět to tak mu mobil nikdy nekoupím. On dostal peníze od rodičů a ha si půjčila 3000 na. Tablet a musela jsem to splácet. Už jen 500 a mam klid :)

teď už ti opravdu nerozumím. Myslím, že by ti bylo líp bez něj, možná i finančně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
4.3.15 16:43
@Alliana píše:
@dendule4 to :lol:
No přišel ke mě řekla jsem mu své a uvidíme. Na to ze Budem každý sám ve společné domácnosti a vaření mi řekl že v tom případě mu budu dávat půlku na bydlení. Nic lepšího než že mi dá na malého jsem se nezmohla protože mě v sedmém měsíci nikdo práci nedá. Nakonec řekl ze jsem hloupá no :) tak uvidíme. Jak říkám trhat rodinu nechci. Jen hledám způsob jak spolu žít bez stresu a podobných negativních věci. Jinak děkuji všem za. názory

Tohle mi nepřijde rozumné, staráš se o jeho děti, jsi, co se týká výdělku, v nevýhodě, správně by jste měli sečíst příjmy, poplatit věci, co potřebujete (bydlení, jídlo, drogérku, oblečení,…) a zbytek rozdělit na polovinu.
Byt je jeho? Jestli po tobě chce půl nájmu, i když nemůžeš pracovat, tak k tomu nemám slov :( zkusila bych zjistit, na jaké výživné máš nárok, ale asi to nebude nic moc, to je mi teda líto. Zkusila jsi mu naznačit, že klidně půjdeš do práce, ať jde na RD on? Myslím, by taky s takovým příjmem nevyšel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
4.3.15 17:01

@Hanulkaa tady je problém ze tehotnou nikde nevemou. Byt koupily jeho rodiče takže se platí jen voda, plyn elektrika a topení a družstvu. Počkám až mi přijde mateřská a zkusím to a uvidím jak dlouho to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí