Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano, jediné aspoň malé rozumné řešení je vrátit se a být s ním. Ale strašně se bojím, že tu neseženu práci tak abych ufinancovala bydlení i splátku insolvence, to je tady asi skoro nereálné. A taky nejdřív musím dát výpověď, pak absolvovat výpovědní lhůtu a doufat, že i pak někde pro mě bude místo a to je hrozná nejistota.
Já bych viděla spíš řešení v tom - zkus, když půjdeš utrácet pro radost - tak neutratíš stovku, ale jen 50 Kč a 50 odložíš do obálky na jízdenku za tátou. Nevím, jaká je tvá profese a co umíš, ale třeba by se dalo vymyslet jak si přivydělat. Možná holky něco napadne. Nevím, jak na tom tvůj tatínek je, ale tohle je nejspíš věc, která se moc odkládat nedá…takže cíl je - našetřit/vydělat dost na to, abys ho mohla vídat častěji…možná to nepůjde, ale aspoň to zkus…
Ano, jediné aspoň malé rozumné řešení je vrátit se a být s ním. Ale strašně se bojím, že tu neseženu práci tak abych ufinancovala bydlení i splátku insolvence, to je tady asi skoro nereálné. A taky nejdřív musím dát výpověď, pak absolvovat výpovědní lhůtu a doufat, že i pak někde pro mě bude místo a to je hrozná nejistota.