Dlouhodobě na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.3.16 21:35
@Malaga píše:
Nemáš to jednoduché, ale to překonávání překážek čeká hlavně tebe…Právě proto, že jsou dlouhé termíny, tak se objednej co nejdřív. A když máš problém o tom mluvit, tak si to sepiš a pak to dej tomu psychologovi, ať si to přečte.
A víc než 5 leté splácení, bych řešila, že se mi krátí společný čas s tatínkem. Zkus vymyslet, jak by se to dalo udělat, abys ho třeba mohla vidět častěji.

Ano, jediné aspoň malé rozumné řešení je vrátit se a být s ním. Ale strašně se bojím, že tu neseženu práci tak abych ufinancovala bydlení i splátku insolvence, to je tady asi skoro nereálné. A taky nejdřív musím dát výpověď, pak absolvovat výpovědní lhůtu a doufat, že i pak někde pro mě bude místo a to je hrozná nejistota.

• Citovat
  • Upravit
26270
27.3.16 21:42
@Anonymní píše:
Ano, jediné aspoň malé rozumné řešení je vrátit se a být s ním. Ale strašně se bojím, že tu neseženu práci tak abych ufinancovala bydlení i splátku insolvence, to je tady asi skoro nereálné. A taky nejdřív musím dát výpověď, pak absolvovat výpovědní lhůtu a doufat, že i pak někde pro mě bude místo a to je hrozná nejistota.

Já bych viděla spíš řešení v tom - zkus, když půjdeš utrácet pro radost - tak neutratíš stovku, ale jen 50 Kč a 50 odložíš do obálky na jízdenku za tátou. Nevím, jaká je tvá profese a co umíš, ale třeba by se dalo vymyslet jak si přivydělat. Možná holky něco napadne. Nevím, jak na tom tvůj tatínek je, ale tohle je nejspíš věc, která se moc odkládat nedá…takže cíl je - našetřit/vydělat dost na to, abys ho mohla vídat častěji…možná to nepůjde, ale aspoň to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová