Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja podavala v řijnu 2012 a stale se nic nedeje a ani neverim ze NASE soudy neco vyresi a penize dostanu..takze ti preju at to u tebe netrva dlouho a vyresi se to
@Anonymní píše:
Holky kdo jste podaval exekuci na vyzivne jak dlouho to trva cca? podavala jsem 2.4. na soud na exekucni. exmanzel stale nic nevi a vysmiva se
Zavolej si na soud (nebo dojdi) a zeptej se, v jaké je to fázi.
4 týdny jsou nic… (některým soudům to trvá i měsíce, záleží, kde ti to leží)
@darkwulf
no zamestnany je i jsem hlasila kde mam to na soude v Teplicích
jste me holky moc nepotesili ![]()
Mate nekdo zkusenost jak resit???vyzivne exmanzelovi strhavaji exekucne z platu vzdy kazdeho 15jsem mela na ucte, tento mesic jeste nic. ucetni v jeho firme nezveda, zamestnan je tam stale a vyplaty jiz meli.jak mam postupovat. doted chodili pravidelne od zamestnavatele
@kvetk Musíš se nejdřív dovolat účetní, aby Ti řekla, co se děje. Napadlo mě, není exmanžel nemocný? Pak by se to strhávalo z nemocenské a to bys peníze dostávala jinak.
Prave ze chodi do prace, vzdy jsem to mela den pred jeho vyplatou protoze mame stejnou banku jako zamestnavatel a ted nic.
Já mám dostávat 500 kč mesicne. Nikdy jsem neviděla ani korunu. A když jsem ho byla nucena udat, tak mi na dveře klepala sociální pracovnice (když jsem byla v praci).Nechapu co se děje. Je to divné
Tak urcite. A nejlepsi co muzete s tim udelat je to nekam na net mrsknout pod anonymem.
@kvetk píše:
Mate nekdo zkusenost jak resit???vyzivne exmanzelovi strhavaji exekucne z platu vzdy kazdeho 15jsem mela na ucte, tento mesic jeste nic. ucetni v jeho firme nezveda, zamestnan je tam stale a vyplaty jiz meli.jak mam postupovat. doted chodili pravidelne od zamestnavatele
tak tento měsíc bylo 15. v neděli, to je takový problém jeden den? počkej do zítra odpoledne, pokud to nebude po 12,00 na účtu, tak volej do jeho firmy účetní, ta ti řekne, zda třeba marodí (nebo nedej bože již není u nich zaměstnán.. apod.)
@Lucy75 píše:
tak tento měsíc bylo 15. v neděli, to je takový problém jeden den? počkej do zítra odpoledne, pokud to nebude po 12,00 na účtu, tak volej do jeho firmy účetní, ta ti řekne, zda třeba marodí (nebo nedej bože již není u nich zaměstnán.. apod.)
a ty víš, kdy bylo 15. v roce 2016,kdy to kvet psala? ![]()
@mojmira
tak to mne fakt nenapadlo, že je to tak extrémně starý dotaz, jak se dostal nahoru do diskuse netuším
pěkné svátky
@Lucy75 píše:
@mojmira![]()
![]()
tak to mne fakt nenapadlo, že je to tak extrémně starý dotaz, jak se dostal nahoru do diskuse netuším
pěkné svátky
dobrý, podobně ![]()