Dnešní jídelníček - hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.2.20 11:34

@admenL přesně, jak píšeš ty. Takhle to mám též. Asi jsou to vážně svaly.

• Citovat
  • Upravit
3327
19.2.20 11:35
@Anonymní píše:
@Nowuka2 myslím, že sacharidů je asi dost, ale o bílkovinách vím :/. Snažím se jít hodně tvarohy, skyry, atd. ale jak jsem psala, mezi hlavními jídly prostě hlad nemám

No, tak ono při hubnutí sacharidy nejsou úplně nejdůležitější (avšak důležitý ano, neříkám). Ale bílkovin tady stěží nasbíráš aspoň 20 gramů, přitom bys měla mít kolem gramu na kilogram váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
19.2.20 11:35
@Anonymní píše:
@Nowuka2 myslím, že sacharidů je asi dost, ale o bílkovinách vím :/. Snažím se jít hodně tvarohy, skyry, atd. ale jak jsem psala, mezi hlavními jídly prostě hlad nemám

a co přidat věci jako vejce, cizrnu(luštěniny celkově) quinoa je taky fajn a obsahuje bílkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
19.2.20 11:37

Já konkrétně dneska měla na snídani bílý jogurt s vločkama, oběd salátový mix, rajčata, okurka, krůtí prso a dresing s jogurtem, na svačinu mám v plánu tvarohovou buchtu s ovocem a večer vaječnou placku s chlebem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
19.2.20 11:38
@Anonymní píše:
@modravlocka ano, jsem. Odpoledne právěže vůbec nemám hlad. Spíš žízen, a tak piju kolem 1,5l vody právě odpoledne.

Zkoušela jsi třeba někdy nějaký půst (moderně detox)? Já jsem většinou zvyklá dát si třeba týden před Vánocemi nebo Velikonocemi a mívám pocit, že se mi pak i trávení a pocity hladu/nasycení hodně srovnají.
Jinak teda to množství vypité vody a tak velký pocit žízně během odpoledne mi úplně normální nepřijde. Máš v pohodě hormony (štítné žlázy, inzulín,…)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:40

@modravlocka to právě ještě nevím. Na štítnou žlázu jdu tento týden, ale myslím si, že nemám, jelikož jsem často unavena, apod

• Citovat
  • Upravit
6654
19.2.20 11:40

Zalezi jeste jaky toho mas porce. Ale je pravda, ze ja kdyz jim takhle a prijde mi, ze porce jsou to velky a hlad fakt nemam, tak ten denni prijem kalorii taky nenaplnim. Ja ale s vahou problem nemam a hubnout uz nic nepotrebuju. Je mozny, ze fakt nehubnes, protoze jis malo/spatne. Co pridat jako odpoledni svacinu nejaky kus ovoce/zeleniny? Ten salat veceris vzdycky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
19.2.20 11:43
@Anonymní píše:
@admenL přesně, jak píšeš ty. Takhle to mám též. Asi jsou to vážně svaly.

Pockej a resis ze nejdou dolu kila nebo centimetry? Protoze resit kila je fakt blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
19.2.20 11:44

Já dneska měla k snídani celozrnný rohlík s lučinou a šunkou, ke svačině bílý jogurt s ovocem, oběd šťouchané brambory s kuřesím prsem, odpolední svačina zeleninový salát a k večeři krémová pórková polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 11:45

@Ernais nene, večeře mám proměnlivé. Někdy 250g nízkotučného tvarohu, někdy cottage a celozrnnou housku, jindy těstoviny, zkrátka jak kdy. Porce bych řekla běžné, ale je fakt, že v restauraci porci nikdy nedojím, vždy si ji beru s sebou na druhý den, takže asi takové.

• Citovat
  • Upravit
4511
19.2.20 11:47
@Anonymní píše:
@Ernais nene, večeře mám proměnlivé. Někdy 250g nízkotučného tvarohu, někdy cottage a celozrnnou housku, jindy těstoviny, zkrátka jak kdy. Porce bych řekla běžné, ale je fakt, že v restauraci porci nikdy nedojím, vždy si ji beru s sebou na druhý den, takže asi takové.

no jestli si tu celozrnnou housku kupuješ tak nevím jestli je k večeři úplně ideální protože to co v obchodech rozpékají často obsahuje karamel aby to bylo tmavší a klasický těstoviny k večeři taky nebudou úplně nej volba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.2.20 11:48

Záleží hodně na gramazi…navíc tři jídla jsou málo(záleží teda na te porci) spagety bych určitě volila celozrne nebo jiné než z bílé mouky..a hermelin určitě ten figura, klasicky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.2.20 11:52

Přidej svačiny. Třeba bílý jogurt s domácí granolou a ovocem, nějaký smoothie.. Dávám do něj většinou základ banán, chia, arašídove máslo, vodu nebo nějaké mléko a pak to, co zrovna mám doma. Klidně baby špenát. Ten banán chuť špenátu přebije. Nebo třeba svačinka nakrájené jablko s arašídovym máslem. Takové rychlovky…

A cvičení. Zkus mrknout na YouTube na Team Body Project.. Mají tam spoustu videí s kardio cvičení, u kterých se fakt zapotíš a mě moc baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
19.2.20 11:54

Ja treba dneska snidane 1 a pul chleba s pomazankovym maslem a 2 vejce, svacina byla zbytek snidane, takze pul chleba +1 vejce. Normalne vajicka skoro nejim ale ted mam nejaky vajecny obdobi zas :mrgreen: Obed husta zelnacka s bramborami. Veceri zatim nevim, co si dam. Budu varit cockovou polevku a nejake testoviny s hovezim a zeleninou na zítřejší obed, tak nevim jestli mi bude stacit polevka a grep k televizi nebo k tomu jeste neco prihodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
19.2.20 11:59

@admenL Mně to chutná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie