Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Včera jsme byli s kyčlema, tak je máme v pořádku ![]()
A pak poradna v 6 týdnech: Tom má 5,59 a 56 cm ![]()
Kateřina33 píše:
Včera jsme byli s kyčlema, tak je máme v pořádku
A pak poradna v 6 týdnech: Tom má 5,59 a 56 cm
Paráda
my jdeme ve čtvrtek taky do poradny a pak taky na kyčle,tak snad to bude OK.
Ahojda,
my jdeme do poradny zítra po obědě, tak jsem taky zvědavá. Pak dám vědět váhu.
S kyčlema půjdeme asi až příští týden.
Káťo, objednávala jsi se tady, nebo jste šli bez objednání? Jak tam vůbec jsou, já to už zapomněla
Jestli teda chodíte k Rydlovi.
Jo a hele, kdy se chodí na tu kalmetizaci? Matymu se udělal pěkný stroupek po tom očkování na TBC, ale pamatuju si, že se ještě s tím chodilo na kalmetizaci na kontrolu ne? To je hrozný, já fakt všechno zapomněla za ty tři roky
![]()
Lucinko, mě dětská doktorka řekla datum i čas, kdy máme jít na ty kyčle. Ale jinak si myslím, že se snad objednávat nemusíš. Na dveřích píšou, že dopoledne bez objednání. Ten doktor byl skvělej, hrozně příjemnej. Byla jsem tam i s Honzou, má plochý nohy.
A na kalmetizaci vůbec nevím, doktorka mi o tom nic neříkala. Tomovi to prasklo a od té doby to má pořád stejný. Jen takovej stroupek.
Ono se to taky třeba za ty tři roky změnilo a chodit se na kalmetizaci nemusí ![]()
Honza tenkrát nebyl očkovanej v porodnici, ale až teď nedávno, takže nevím, jak se to tenkrát dělalo.
Holky, tak my máme v 6ti týdnech 5,60kg
![]()
Strhla mu taky ten stroupek po očkování TBC, a dostali jsme Nasivin na rýmu, má totiž tu zadní a teče mu do krku
![]()
Taky ještě nemá něco uzavřenýho u pupku, jako že by mohl dostat ten pás na pupeční kýlu. Ale zatím to je prý dobré, jen kdybych pozorovala nějaký výstupek nad pupkem, máme přijít a dostaneme ten pás
![]()
Jani, díky
, ale miminko možná, ovšem maminka teda vůbec.
Maminka má stále 8,5kg nahoře a připadá si jak vorvaň
. Ještě že není léto
![]()
Lucinka.K píše:
Jani, díky![]()
Maminka má stále 8,5kg nahoře a připadá si jak vorvaň. Ještě že není léto
![]()
![]()
co povídáš, moc ti to sluší
A Maty je taky krásnej, tý jo, ale zase vypadá jinak než na těch fotkách, jak se směje
No ale originál na živo je určitě nejkrásnější ![]()
Lucinka.K píše:
Jani, díky![]()
Maminka má stále 8,5kg nahoře a připadá si jak vorvaň. Ještě že není léto
![]()
![]()
Já mám nahoře 6kg,které jaksi nechtějí jít dolů,ta pneumatika,co mám místo bříška,které jsem mívala tak hezké je hnus ![]()
Dnes jsme byli v poradně a na kyčlích.Poradna - vážíme 4.7kg a měříme 56,5cm
![]()
janca84 píše:
Dnes jsme byli v poradně a na kyčlích.Poradna - vážíme 4.7kg a měříme 56,5cm![]()
Super
![]()