Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Káťo,
nene, můj doktor mě poslal na screening do Ústí nad Orlicí k MUDr. Percinovi. Platila jsem si 1000,–
Byl taky suprovej, vše vysvětlil, ukázal, moc milej doktor a příjemný přístup. Měla jsem z toho opravdu dobrý pocit.
Do Arlety chci zajít až kolem 23.tt na 4D UTZ. Už sem si tam volala, ale paní říkala, že zatím je brzo, ať přijdu po 20.tt a že už to bude větší a vše krásně vidět.
Můj doktor nemá UTZ v ordianci, takže chodím pouze na ty 3 do nemocnice v RK, které hradí pojišťovna (12, 20 a 30tt) a to je teda hooodně málo
Tak si zajdeme alespoň do té Arlety, už se těším ![]()
Tak to mám také tak, taky chodím jen na ty 3 UTZ do nemocnice.
Tak to půjdeš asi k Dr. Musilové, ta je fakt skvělá. Hned bych měnila doktora a šla tam, ale prý neberou, ikdyž asi kdybych prosila, tak by mě vzali.
ahojky jestli ti vyšel screening negativní tak bud v klidu, jakmile jsi starší už ti ten výsledek klesá, ty tabulky jsou dělané totiž na nejlepší období těla ženy kdy je nejvhodnější otěhotnět a to je mezí tím 18 až 23 rokem proto už je to potom zkreslené, užívej si těhu a miminka
tripllu se neboj určitě budou negativní ![]()
Ahoj Kači,jsi hodná,že sis vzpoměla.Doktor mi řekl,že výsledek 1:300 DS by moc neřešil,že je důležité,že ultrazvuk vyšel dobře.Dokonce mi řekl,že jeho manželka měla riziko 1:8 a mají zdravé mimi…tak mě to uklidnilo.Říkal,že testy vychází falešně pozitivně.19.4.jdu na triple testy.Jinak podle délky bychom měli být 14+4.
To je dobře, pořád sem nakukuju, jak jsi na tom. Triplíky dopadnou dobře. Taky mě teprve čekají, jdu 12.4. Budu na tebe myslet a až budeš něco vědět, tak písni ![]()
Určitě dám vědět, jen se trochu obávám,že tripple vyjdou taky špatně.Podle doktora jsem o týden navíc,já ale vím,kdy jsem otěhotněla
To jdeš dřív jak já! Tak pisni,jak budeš vědět výsledky.
Dneska jsem byla na odběrech, v pátek snad budou výsledky.
No pokud víš, kdy jsi otěhotněla, tak by to mělo být nejpřesnější, ne? Takže by se podle mě měly i ty triplíky brát podle toho. Prý pak stačí i ten týden a výsledky neseděj a proto taky bývají často falešně pozitivní.
Kači,tak jak? Určitě jste dopadli dobře.Já jdu na odběry v pondělí…
Tak prý výsledky jsou naprosto v pořádku
Konkrétní čísla nevím, to by mě zajímalo, za týden jdu do poradny, tak se na to přeptám. Mám velikou radost!
Určitě ti to taky dopadne dobře!!! Myslím na tebe!
Jééé,tak to je parááááda,gratuluji a já dostat takovou zprávu,tak se „opiju“ džusem
Ty výsledky jsi měla v pátek hotové,tzn.do konce pracovního týdne,že? Je to standartní,nebo je to nějaká zrychlená možnost? Zajímalo by mě,jestli se to v pátek taky dozvím.
Většinou to trvá ten týden, ale i dýl. Já je měla už v pátek, ani jsem nemyslela, že budou tak brzy. Jestli ti to dopadne dobře (jakože určitě dopadne), tak se opiju s tebou ![]()
Aha,děkuji za informace.Zítra jdu na ty odběry,nesu i moč… už teď mám strach,asi bych se měla zařadit mezi hysterické těhule ![]()
Jinak,dotaz úplně z jiného těsta…jak si mám nastavit ten metřík,který se zobrazuje jako podpisy???
Ahojda,
tak mě dopadly triply taky dobře, dnes mi řekli výsledky. Tak jsem ráda, i když jsem to tak trochu čekala, když mi dopadl ukázkově ten screening v 13. týdnu. Ale i tak se mi ulevilo
![]()
Luci,tak to gratuluji a závidím.Já už bych to taky chtěla vědět,jak jsme dopadli.Výsledky zítra nebo příští týden ![]()