Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6333
5.4.10 11:44

Káťo,
nene, můj doktor mě poslal na screening do Ústí nad Orlicí k MUDr. Percinovi. Platila jsem si 1000,–
Byl taky suprovej, vše vysvětlil, ukázal, moc milej doktor a příjemný přístup. Měla jsem z toho opravdu dobrý pocit.
Do Arlety chci zajít až kolem 23.tt na 4D UTZ. Už sem si tam volala, ale paní říkala, že zatím je brzo, ať přijdu po 20.tt a že už to bude větší a vše krásně vidět.
Můj doktor nemá UTZ v ordianci, takže chodím pouze na ty 3 do nemocnice v RK, které hradí pojišťovna (12, 20 a 30tt) a to je teda hooodně málo :-( :-( Tak si zajdeme alespoň do té Arlety, už se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
5.4.10 11:55

Tak to mám také tak, taky chodím jen na ty 3 UTZ do nemocnice.

Tak to půjdeš asi k Dr. Musilové, ta je fakt skvělá. Hned bych měnila doktora a šla tam, ale prý neberou, ikdyž asi kdybych prosila, tak by mě vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
6.4.10 16:10

ahojky jestli ti vyšel screening negativní tak bud v klidu, jakmile jsi starší už ti ten výsledek klesá, ty tabulky jsou dělané totiž na nejlepší období těla ženy kdy je nejvhodnější otěhotnět a to je mezí tím 18 až 23 rokem proto už je to potom zkreslené, užívej si těhu a miminka :hug: tripllu se neboj určitě budou negativní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
7.4.10 08:00

Jančo, tak jak jsi dopadla u doktora? Co ti na to říkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
8.4.10 15:24

Ahoj Kači,jsi hodná,že sis vzpoměla.Doktor mi řekl,že výsledek 1:300 DS by moc neřešil,že je důležité,že ultrazvuk vyšel dobře.Dokonce mi řekl,že jeho manželka měla riziko 1:8 a mají zdravé mimi…tak mě to uklidnilo.Říkal,že testy vychází falešně pozitivně.19.4.jdu na triple testy.Jinak podle délky bychom měli být 14+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
9.4.10 07:38

To je dobře, pořád sem nakukuju, jak jsi na tom. Triplíky dopadnou dobře. Taky mě teprve čekají, jdu 12.4. Budu na tebe myslet a až budeš něco vědět, tak písni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
10.4.10 16:35

Určitě dám vědět, jen se trochu obávám,že tripple vyjdou taky špatně.Podle doktora jsem o týden navíc,já ale vím,kdy jsem otěhotněla :lol: To jdeš dřív jak já! Tak pisni,jak budeš vědět výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
12.4.10 12:00

Dneska jsem byla na odběrech, v pátek snad budou výsledky.
No pokud víš, kdy jsi otěhotněla, tak by to mělo být nejpřesnější, ne? Takže by se podle mě měly i ty triplíky brát podle toho. Prý pak stačí i ten týden a výsledky neseděj a proto taky bývají často falešně pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
17.4.10 08:37

Kači,tak jak? Určitě jste dopadli dobře.Já jdu na odběry v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
17.4.10 12:39

Tak prý výsledky jsou naprosto v pořádku :mrgreen: Konkrétní čísla nevím, to by mě zajímalo, za týden jdu do poradny, tak se na to přeptám. Mám velikou radost!
Určitě ti to taky dopadne dobře!!! Myslím na tebe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
17.4.10 14:29

Jééé,tak to je parááááda,gratuluji a já dostat takovou zprávu,tak se „opiju“ džusem :-) Ty výsledky jsi měla v pátek hotové,tzn.do konce pracovního týdne,že? Je to standartní,nebo je to nějaká zrychlená možnost? Zajímalo by mě,jestli se to v pátek taky dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
18.4.10 13:35

Většinou to trvá ten týden, ale i dýl. Já je měla už v pátek, ani jsem nemyslela, že budou tak brzy. Jestli ti to dopadne dobře (jakože určitě dopadne), tak se opiju s tebou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
18.4.10 16:34

Aha,děkuji za informace.Zítra jdu na ty odběry,nesu i moč… už teď mám strach,asi bych se měla zařadit mezi hysterické těhule :lol:
Jinak,dotaz úplně z jiného těsta…jak si mám nastavit ten metřík,který se zobrazuje jako podpisy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
21.4.10 13:27

Ahojda,
tak mě dopadly triply taky dobře, dnes mi řekli výsledky. Tak jsem ráda, i když jsem to tak trochu čekala, když mi dopadl ukázkově ten screening v 13. týdnu. Ale i tak se mi ulevilo :hug: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
21.4.10 15:34

Luci,tak to gratuluji a závidím.Já už bych to taky chtěla vědět,jak jsme dopadli.Výsledky zítra nebo příští týden :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí