Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17058
30.4.10 07:44

Kači,tak ten test na určení poohlaví by mě také zajímal :-) Máš chlapečka,tak by jste asi chtěli holčičku,že? Pokud ten test není drahý a je spolehlivý,tak bych do toho šla a určitě se to ráda dozvěděla.Ve středu teda jedeme na genetiku-ten kontrolní UTZ,tak tam by nám to snad už říct taky mohli.Jsem hrozně zvědavá :lol: Mamka ta mě přesvědčuje,ať si to říkat nenecháváme,že to není překvapení,ale já na její rady nedám,prostě to chceme s manželem vědět :dance: :srdce: Na ten genetický UTZ se chodí vždycky,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
30.4.10 08:28

Já měla taky beta HCG vysoké - 5,19 a NT 2,6 a nosní kost moc vidět nebyla, ale nakonec ji Dr. našla.

Tak ten test, je to docela drahé. Mě to stálo 900, po pár dnech paní zdražila na 1000 a teď už je cena zas vyšší. Asi je o to velký zájem. Stránky jsou
http://www.test-pohlavi.cz/
A našla jsem ho i na aukru
http://sz.aukro.cz/…miminka.html
prodává ho ta samá paní, jako na těch stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
30.4.10 08:33

Jani, nám to bylo jedno, co to bude. Opravdu.
Velký UTZ se dělá všem těhulkám ve 20.týdnu. Genetický UTZ dělají odborníci, mají asi i lepší UTZ a posílají na něj, když je nějaké riziko, s Honzíkem jsem byla na genetickém kvůli lékům, co jsem brala, když jsem ještě nevěděla, že jsem těhu. A teď na něj půjdu zas, kvůli vrozené vadě HOnzíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
1.5.10 11:11

Ahoj Kači,tak jsem koukala na ten test pohlaví,je to teda docela drahé.Uvidím,co mi ve středu řeknou na UTZ v Olomouci.Pokud by bylo mimčo akční a nebylo by to vidět,tak bych do toho asi šla :-) Hrozně se těším,až zjistím co to je..Ono je to nakonec jedno,ale ten pocit vědět,že je to holka nebo kluk… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
1.5.10 11:28

Ahoj Jančo, mně ten test jednoznačně ukázal, co to bude. V pondělí jdu na UTZ, tak jsem zvědavá, jestli mi to tam potvrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
4.5.10 07:13

Ultrazvuk mi dopadl na jedničku!!!! Hurá!!! Doktoři nenašli nic špatného. Prý je o týden starší. A pohlaví nám potvrdili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.5.10 07:34

Kači,tak to velká gratulace!! :dance: :potlesk: To sis určitě oddychla,ne? Já jedu za chvilku k doktorovi,do poradny,tak jsem zvědavá,co mi konečně řeknou k výsledkům.Taky se ho chci zeptat na pohlaví,i když se budeme ptát zítra v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.5.10 17:39

Ahojky,tak konečně píšu. Dříve to nešlo,od doktora jsem pádila honem do práce za dětičkama…Takže tripple testy vyšly naprosto bez problémů,takže by vše mělo být v pořádku. Riziko DS 1:13000,což je hodně velký rozdíl oproti testům ve 13tt.Když jsem se dozvěděla výsledky,tak se mi chtělo pomalu brečet,samozřejmě radostí :palec: Jsem klidnější,zítra ráno ještě kontrolní ultrazvuk na genetice a snad už s genetikou dají pokoj :-) Chtěla jsem se zeptat,v kolikátém týdnu těhotenství se dělá test na těhu-cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
5.5.10 07:39

Jani, tak to je super! To ti vyšly ty testy fakt nádherně!!!!
Na cukrovku se chodí po 24.týdnu. A ty na ten test máš jít? Někde jsem četla, že na něj chodí těhulky, až po 25 letech. Ale to je asi taky na doktorovi, někdo posílá každou a někdo ne.
Ať ti UTZ dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.5.10 13:41

Ahoj Kači, tak jsem se dostala z Olomouce domů a hned pouštím PC,abych mohla napsat. Genetický UTZ dopadl výborně,vše v pořádku,prohlídl všechny orgány,změřil mimčo a ptal se,jestli chceme vědět pohlaví.Tak my s manželem hned že jo! Než jsme šli do ordinace,tak jsme se vsadili-já tvrdila,že to bude holka,manžel že kluk.Takže dnes večer mám vyhrátou večeři :-D protože je to holčička :srdce: Mám ohromnou radost!!!! A vy budete mít co? Vím,že to tajíte,ale nevím,jestli je to tajné i tady,na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
5.5.10 13:46

Jo a ta těhu cukrovka,mě už 25 bylo,letos mě čeká 26 :-D Takže mě to nemine :-) Takže ve 24.tt se můžu těšit na test,jo.Je to v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.5.10 11:21

Jani, super zprávička, tak to moc gratuluju!!!
My budeme mít druhého klučíka :mrgreen: Už to tajemství není. Moje mamka řekla, že když jí to nepovím, tak jí raní mrtvice :mrgreen: tak jsme to vykecali :mrgreen:
Ten test na cukrovku nevím jaký je. Já na něm nebyla. Ale počítám s tím, že půjdu a vydržím to. Prý to je humus ta sladká voda. No ale zas tak hrozný to být nemůže. Teď v těhoteství si ujíždím na sladkých limonádách, takže to bude nakonec i docela dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
6.5.10 15:26

Ahoj Kači,ani nevíš jak jsem si oddychla jsem už klidná,sice úplně klidná budu až po porodu a s vědomím,že malá je v pořádku.Ale bylo to hrozné to čekání.Na test na cukrovku jsem zvědavá,kamarádka mi říkala,že jí po tom bylo dost špatně… Navíc se prý čeká na odběr po vypití té humus vody :-D dvě hodiny! Takže to nevím,co budu dělat,dvě hodiny v čekárně se mi sedět nechce :-) Tak vy budete mít druhého chlapečka? To budou mít chlapi převahu,co.A co jméno,už máte vybrané? My máme dvě varianty,ale asi to vypadá na Viktorii. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
6.5.10 20:08

Holky,
já na té cukrovce byla i u prvního a zas tak strašný to teda nebylo :nevim: Hned po příchodu se myslím bere moč. Pak se pije ta sladká voda (asi 2dcl myslím), potom se vždycky myslím jde na záchod znovu pro moč a taky vezmou krev z prstu. To píchnutí mi přišlo nepříjemnější než ta sladká voda. A takhle to je asi 3×. Nejsem si jistá, jestli po každém pití se dává i moč, ale myslím že jo. Do prstů píchají asi 3×. Nevím už, jestli jsem jednou mezitím nejela domů, ale pak u jsem tam byla. Nesmí se myslím jíst. Ale to si opravdu nejsem jistá, to vám všechno řekne doktor. Já si myslím tam volala a objednávali si mě. Je ale fakt, že celkově to bylo dost na dlouho :wink: Ale pokud se bojíte té vody, tak pro mě to zas takový hnus nebyl. U nás se na to musí chodit do nemocnice do laboratoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
7.5.10 10:33

Lucinko, tady v nemocnici do laboratoře jo? A ty chodíš k jakému gynekologovi?

Jančo, no jo samý chlapáci 8-o Ale kluci jsou fajn. Honzík je zlatej. Takových kluků bych klidně měla i deset :srdce: :mrgreen: :srdce: Jméno asi Tomáš. Já chtěla Filipa, ale manželovi to moc nesedí.
To je jasný, že klid nebudeme mít stejně. A já ani po porodu, ze zkušenosti. Ale musíme věřit, že všechno dopadne dobře a budou to krásné zdravé dětičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí