Dnešní výsledky screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6333
2.6.10 18:56

Já to měla úplně stejné. První probuzení s bolestma v noci, ale to jsem myslela že jsou střeva, šlo mi to do zad a tak jsem pak ještě usnula. No a v 5 ráno už jsem měla bolesti po 5ti minutách a před 6tou jsme už jeli. V 8,45 byl na světě :mrgreen: U druhého se taky děsím porodu v autě :lol:
Nene, pocházím ze Solnice. Sem do RK jsem chodila na střední, pak 3 roky jsem studovala ještě v Jihlavě, do práce jsem nastoupila do Dobrušky a tady v RK jsme v roce 2004 koupili barák :wink: Tak asi tak :lol:

Palenčárová prý měla odejít za Parmou do UO, ale taky nevím co na tom je pravdy. Dorko je úplně parádní, i Voráček je dobrej, i když trochu chladnější, ale jinak milej a ochotnej, taky hodně vysvětluje. Jiné neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
3.6.10 08:28

Ahá, tak to proto se neznáme. Ale třeba jsme se někdy potkaly :-D
Já jsem Rychnovačka od narození. Bydlíme nad zám. parkem.

Ještě k tomu kafi, já jsem dřív pila, ale jedno denně. Teď si občas taky dám, když jsem unavená nebo mám chuť, ale to je tak jednou dvakrát týdně. A dávám si s mlíkem, to prý tlumí kofein, takže to je jen takovej odvárek :-D

Budeš dávat Adámka do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.6.10 08:49

Já ho piju taky jedině s mlíkem.

My bydlíme za pivovarem, ve směru k Mařence. Je to poslední barák vlevo v RK. Pak je ta zatáčka a Mařenka.

Do školky jsme chtěli do Kytičky pod Panoramou, byli jsme na dni otev.dveří i u zápisu, ale skončili jsme 3.pod čarou :nevim: Berou podle věku a Adam je až v červenci, tak jsme se tam nedostali. Tak jsme ještě dali přihlášku na Mírovku a tam jsme se prý dostali. Ale pro písemné potvrzení si jdeme až v pondělí, tak tomu ještě 100% nevěřím. Volno má prý Klíček u Policie a Láň, ale ani do jedné téhle se mi ho nechce dávat :think: . Uvidíme.
Ještě nedávno jsem si byla jistá, že školka bude v pohodě, ale poslední 2 měsíce je Adam zase nějakej umazlenej, jen maminka…, podle mě už chápe, že tu bude miminko, tak už začíná žárlit. Je to od té doby co už je na mě vidět bříško a víc o miminku mluvíme. Takže teď jsem z toho taková v rozpacích, jestli tam nakonec nebude brečet. Jinak byl hodně samostatnej a v pohodě. Kór až se to pak na konci září narodí. No kdyby bylo nejhůř, nechali bychom ho třeba měsíc dva doma a pak to do školky zkusili zase. Nechci, aby se třeba cítil odstrčenej v té školce, že tam je sám a já doma s mimčem. To by asi bylo špatný. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
3.6.10 10:03

Jé tak to já asi vím kde. U toho mostu?

Školku Kytičku máme za rohem :mrgreen: Taky jsem tam chodila :mrgreen: Myslím, že je to nejlepší školka tady, ale moc dětí asi neberou, mají tam snad jen dvě třídy :nevim:
A jak Adámek má rád děti? Honza strašně moc, ten by do školky chtěl, ale já ho nedám, teda hlavně mi to doktorka nedoporučila a taky by se mi stýskalo :srdce:
Tak si myslím, že snad příští rok.
Tak to je Adámek dobrej, že to chápe, že bude mimi. Honzík ví, že ho mám v bříšku, ale zatím mu to nic neříká a tak nijak nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.6.10 12:02

Jojo, u toho mostu :wink: Až půjdete kolem, zastav se, když je pěkně, jsme furt venku.

Máš pravdu, Kytička má jen 2 oddělení, brali jen 14dětí a říkají, že právě proto je to jedna z nej školek, že je tam míň dětí a mohou se jim pěkně věnovat… Pro nás je to taky nejblíž, ta Mírovka je už dál, ale budu ráda když ho tam vezmou.

Adam o miminku furt mluví, jak mu dá napít až se narodí, bude vozit kočár, že miminko bude brečet protože neumí mluvit… Tak jsem zvědavá na reakce po narození.

Proč vám doktorka neporučila školku, kvůli nemocem nebo něco? Máte slabou imunitu? Ke komu chodíte? my k Faustauerové. A mně se bude taky stýskat :oops: :cry: , hlavně když si třeba představím, že mu tam někdo něco udělá, nebo tak něco, jako aby na něj nebyla učielka zlá a tak. Já vím, že je to asi blbost, ale to víš, napadnou mě pak různý věci a některý učitelky nemají trpělivost a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
3.6.10 13:19

Právě kvůli slabé imunitě, měl by mít k tomu sklony, ale já si myslím, že je na tom docela dobře. Nebývá nemocnej, skoro vůbec, ikdyž je ve styku s nemocným dítkem, tak to většinou nechytne. Ale má syndrom krátkého střeva, takže tak nějak se počítá s tou slabší imunitou. Chodíme k Dr. Tiché. Ono tady moc doktorů na výběr není a tuhle mi doporučila sousedka. No ale každá doktorka má něco že jo.

Taky by se mi stýskalo, mám ho ráda u sebe a pod dohledem. On je teda hrozně hodnej, ale je taky dost citlivej a kvůli každé hlouposti je schopnej se rozbrečet. Taky bych se bála, aby mu neubližovali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
4.6.10 15:13

Ahoj holky, tak jsem se víceméně úplně uklidnila,že s váhovýma přírustkama jsme na tom stejně. Já jsem pořád byla v poho a „velká frajerka“ že mám jen 3kg nahoře a najednou hop a je to 7kg! :-D Já zítra končím 22.tt.Snad nebudu přibírat takovou rychlostí,to bych se neunesla :-) Hlavně se trochu děsím léta,jestli budou velká horka,tak to bude děs.
Jinak jsem si četla vaši výměnu názorů vašich dětiček na miminka… já pracuju jako učitelka ve školce a pořád jsem si říkala,jaké to bude,až se mě děti budou ptát,proč mám takové břicho a holky, věřte nevěřte, NIC :lol: :-D Oni si ti bobánci malincí asi myslí,že jsem prostě tlustá :-) Na jednu stranu už se těším,že doučím školní rok a jdu na dovolenou a z ní rovnou na mateřskou,ale na druhou stranu se mi bude asi trochu stýskat :-(
K tomu kafi, já jsem ho před těhu nějak pravidelně nepila,takže od začátku těhu jsem ho neměla. Vyhýbám se plísňovým sýrům a majonézovým salátům.
K pohybům - malá kope docela často,když jím nebo těsně po najezení se :-) Včera jsem pozorovala na bříšku kopance,bříško se zvedalo a já se smála,je to pěkné. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
7.6.10 07:07

Jani, tak ty jsi učitelka, to je pěkná práce!

Já jsem dneska šla na váhu a čumím, že už mám teda nahoře 9 kg! Tak to je pěkný :think: Tak to do té 20 asi vyleze co? :lol: :think: :nevim:

Náš Honzík je hroznej cíťa, a je to s ním čím dál horší. Na všechno říká - au au to bolí - říká to na mytí vlasů, na stříhání vlasů i nehtů, na krémování opalovacím mlékem, no na takový věcí, co ho vůbec bolet nemůžou. Nevím, kam k tomu chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
7.6.10 08:42

Kači, jo jo učitelka. Práce mě baví,jsme jednotřídka,takže je to náročnější - na učitelku je 23 dětí,ale zase je to rozmanitější.Děti jsou spontánní a upřímné.
A to co dělá váš Honzík- připane mi,jakoby se snažil upoutat na sebe pozornost a určitě ví,že slovíčkem,že ho něco bolí ji upoutá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
7.6.10 10:53

Ale on to říká, když mu něco děláme, víš, jako když ho natírám krémem, tak se kroutí a říká, že to bolí. Taky to říká když mu myjeme pinďu, nechce na něj sahat. A vlásky to je taky problém, jak mytí, tak stříhání. To začal poslední dobou říkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
9.6.10 16:46

No a co kdyby jsi mu na to řekla :„Tak když tě to bolí,tak půjdeme k paní doktorce“ Co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
10.6.10 07:02

To jsme mu taky občas říkali, ale nic na to neřekl. A pak jsem si říkala, že ho doktorama nechci strašit. On se jich bojí už tak, vždycky pláče, nikdo se ho nesmí dotknout. No snad časem ho to přejde.

A co nového u vás? Jak zvládáte to teplíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
10.6.10 12:11

ahoj holky,
tak já dnes byla v poradně, takže už mám taky 8kg nahoře :roll: . I když je fakt, že teď v těch vedrech míň jím. Uff, nějak mě to zmáhá, a to zdaleka ještě nejsem na konci :roll: . Přijde mi to druhé těhu nějaké náročnější, víc funím, víc mi to břicho vadí…asi je to tím, že u prvního jsem ještě pracovala a dělala jsem v kanclu, takže víceméně furt seděla, a teď u druhého se furt hejbu, hlavně za Adamem :nevim: Dneska v poradně se mě doktor ptal, jestli tam náhodou (v břichu) nemám dva 8-o , že podle pohmatu a měření mám větší dělohu než jak jde ten graf. Tak sem se teda pěkně vyplašila, to by mě asi vomyli :mrgreen: ale na všech UTz byl jen jeden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
11.6.10 07:02

Lucinko, tý jo, dvojčata, to by bylo co? To by snad na UTZ viděli. Ale nic není nemožné že? :mrgreen: Kamarádka teď čeká dvojčátka, a je z toho taková zaražená. Nečekali to.
Já jsem si dvojčátka i přála. Ale je fakt, že to je asi záhul.
Dneska jdu taky do poradny, jsem zvědavá, jestli mě pošle na tu cukrovku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
11.6.10 09:48

Káťo,
já se teda přiznám, že z dvojčat bych radost neměla :oops: (jako myslím při těhu, kdyby se narodila, člověk pak už myslí jinak), bála jsem se jich tak nějak při každém těhu, i když v rodině je nemáme, ale vše je jednou poprvé. Podle mě je to úplná blbost a doktor si spíš dělal srandu, že ta děloha je velká, jakoby tam byly dvě. Uvidím příští prohlídku. I při poslechu srdíčka vždy bilo jen jedno a to by přece byla slyšet dvě srdce ne? Týjo neplaš mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já papír na tu cukrovku dostala včera, ale ještě jsem tam nevolala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky