Dny Marianne 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
98
5.9.14 10:14

@michahora Ahoj, já myslím, že zrovna v hm nebo ca to bude v pohodě, žádný extrémní nátřesk bych nečekala, navíc to je zboží, který tam mají více kusů od jedné velikosti, tak bych se až tak nebála, že ti konkrétní věc někdo vyfoukne před nosem… rezervace má podle mě spíš smysl u větších dražších věcí jako jsou třeba ty kočárky, kdy mají navíc na krámě třeba 1ks, o který může vzniknout bitka :) Ale jinak z principu si myslím, že rezervace možná je, nemám tedy zkušenost s háemkem a céáčkem, ale jednou jsem si takto rezervovala zboží na dny marianne v espritu… Záleží asi taky na ochotě konkrétních prodavaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
5.9.14 13:31

Holky lze v babiezu nakopit i bez kuponu z časopisu???stačí kupon v mobilu co mají aplikaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
6.9.14 09:27

Potřebuju kupon do Loccitane - vyměním za nějaký jiný - i více - nabídněte. HM, CA… cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
6.9.14 09:30

Tak dámy, já už mám z několika obchodů se slevou nakoupeno( vždy je to o dohodě) nebo vyzkoušeno a rezervováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.9.14 12:59

Holky, ten kupon platí na celý nákup, nebo jen na jednu věc? Konkrétně mě zajímá C&A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.9.14 13:06

@Burj Chalifa počkej, počkej… vždyť Dny Marianne jsou až příští víkend, ne? :think:
Ale já si zapomněla časopis koupit, takže mám stejně asi po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.9.14 13:07
@Nik77 píše:
@Burj Chalifa počkej, počkej… vždyť Dny Marianne jsou až příští víkend, ne? :think:
Ale já si zapomněla časopis koupit, takže mám stejně asi po.

To jsou, ale v některých obchodech je osobní dohoda možná. Nebo dají slevu v hodnotě kuponu. Obchod je obchod. Neříkám ale, že všude, to zase ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.9.14 13:13

@Burj Chalifa aha. No tak vyprávěj, přeháněj… cos ukořistila! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
9.9.14 10:53

Pokud mate nekdo zakem o nejaky kupon ze dnu marianne krom FF, HM, eucerin, rossmann -rasenka, pompo a tescoma, poslu za znamku ( i vice kuponku). Myslim, ze by mohly dojit, kdyz to dnesky hodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 15:21

Plánujeme koupit kočárek v Babiez. Slevy jsou opravdu jen v kamenné prodejně. Lze ji ale uplatnit už během tohoto týdne, když se teda ukážete v prodejně s kupónem. Byli jsme sondovat už tuto neděli ;). Nevztahuje se to teda na již slevněné věci. Dle prodavače to tam bude o dnech Marianne masakr. Takže vyrážíme pro kočarek už dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.9.14 15:49

@kathyxkathy v ty dny to jde i bez kuponu já ho totiž nemám tak jsem to zjištovala! Ale bojím se těch front no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 19:55

Byli jsme tam dnes navečer, obchod už připravený a naskladněný až na půdu :). Moc lidí tam nebylo. Nakoupili kočar, autosedačky a něco do výbavičky. Obsluha příjemná. Kupónek si teda z knížky vystřihli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
9.9.14 21:14

Ahoj, časopis zkouším sehnat už týden a nikde ho už nemají :-( nevíte, zda dají v obchodech o víkendu slevu i bez něj? Případně, kde by se ještě časopis dal sehnat? Nebo nestačí kupon z aplikace v mobilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
9.9.14 22:47

Moc prosím ne daroval by někdo kupon do Babiez-Praha. Moc bych potřebovala. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
10.9.14 07:52

V babiezu jsme nakoupili včera objednaný kočárek a i bez kuponku, tak jsem strašně ráda že tam nemusíme čekat!!!
@NJen není potřeba po nás ho ani nechtěli (neměla jsem ho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák