Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Radka84 @kopretina 12 tak jsem právě vznesla dotaz na Romer na detskydum.
ale po tom, co jste tu psaly tomu moc šancí nedávám…
Tak Detskzdum má ode dneška 20% i na romera a jde to přes net ![]()
@MisTer Takže na Wanderer se akce vztahovala, jo? ![]()
Holky a neinformovala jste se některá, zda lze v Babiez zboží na ty slevové dny zamluvit (naši by se tam dostali v pátek) anebo případně během slevových dnů dopředu zaplatit a vyvzvednout až by zas kočár znovu naskladnili? (zatím ho na skladě mají, ale bůhví kolik kusů a počítám, že do té doby mi ho stejně někdo vyfoukne
)
@blueice JASNĚ FUNGOVALA
POKUD NEBUDE TO CO CHCETE KOUPIT OBJEDNAJÍ VÁM TO A I S TOU SLEVOU!
@MisTer
děkuji za info!
A ještě se zeptám, jak dlouho jste čekala na objednaný kočárek? Týden, 14 dní? Aby to nebylo třeba měsíc, to bych měla jen taktak… ![]()
@blueice no docela dlouho už v červenci jsme byli domluveni, že musíme objendat a vyzvedneme právě na tuto slevu 15.7. jsme objednali a dali zálohu a teprve v neděli 7.9. volali, že je naskladněno! NEvím jestli to bylo schválně tak dlouho kvůli těm slevám nebo mají tak dlouhý lhůty.
@blueice objednat jde se slevou, ale musí se to ronou celé zaplatit. A lhůta záleží prý na tom, jestli mají kočár na centrálním skladu, nebo půjde od výrobce, tam to kolikrát můžou být fakt týdny ![]()
@Radka84 tak u nás to teda si šlo od výrobce když to tak dlouho trvalo!
Tak nakoupeno se slevou už teď a bez kupónu. Sem šťastná jak jsme pořídili. Ještě ze existují mile a rozumne lidi ![]()
@lilianag když se slušné zeptas a narazis na tak milou prodavačku jako ja dnes, tak ho nepotrebujes! ![]()
No radeji bych ho mela, nerada bych vazila 400km cestu tam a 400km pak zpet aby mi pak prodavacka rekla, ze to nejde
to by mi moc levne nevyslo
ale tak kdyz uz casopis nesezenu tak bohuzel ![]()