Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak mám příjemné zprávy z Babiez, naši tam dnes byli, fronty žádné extrémní a kočárky tam tedy mají jen ukázkové, musí se objednat a pošlou je potom rovnou domů. Takže kočár mám objednaný, složila se na něj jen záloha a zbytek ceny (té akční s 25% slevou) doplatím při převzetí. Což je příjemné, jen tedy je potřeba dojít domluvit to přímo do kamenné prodejny…
My jsme taky dneska nakoupili v Babiez a spokojenost, čekala jsem, ze sedacka bude na objednávku, ale rovnou jsme si ji odvezli, k tomu par drobnějších věcí, prebalovaci podložku, mantinel, něco pro staršího, prima. V Hradci žádný velký nával, byl čas aby se nam věnovali. Ušetřili jsme asi 1500, takze prima ![]()
Taky babiez chválím.. v Praze byli všichni strašně milý a autosedačku a výbavičku od aventu už máme doma ![]()
@Lucieska píše:
@ardnas3 Diky za tip!Platí i na Bugaboo
JJ platí jen jsem blbec koupila před 14dny buffalo ted´jsem mohla ušetřit ![]()
@ardnas3 jaj
Tak alespon muzes dokoupit doplnky
Pro me je to hrozny mor, ted se chystam na artic fusak, jen furt nevim jakou barvu..
@Lucieska píše:
@ardnas3 jajTak alespon muzes dokoupit doplnky
Pro me je to hrozny mor, ted se chystam na artic fusak, jen furt nevim jakou barvu..
já nevím jaké potahy vzít. budem ho mít ofoliovaný,
@Agiba píše:
Holky neda se casak jeste nekde koupit??
To těžko, ta akce byla před měsícem.
Holky nejsou v tom časopisu Marianne zas slevy do Babiez? Nebo jinde? Mě by se to ták hodilo!
To bude az v zarijovem cisle, zatim je na stancich cislo srpnove…
Tak nekdy v druhe polovine nebo spis koncem srpna…Ty Marianne dny jsou nekdy v polovine zari.
@Hanka1 Tafy jsem je našla, Ale bohužel tam nepíší o slevách na kočárky¨. Tak snad nabídnou i jiné slevy v tom časopisu. http://www.hagos.cz/…-09-2015-82/?…