Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lilianag no tak pri těchto kilometrech chápu ze to bude jistota s kupónem. Jen jsem chtěla poradit ze to opravdu šlo i bez kupónu. Zkus si třeba na tu pobočku zavolat a domluvit se po telefonu, určite vyjdou vstříc a pokud by už zboží neměli objednají.
Časopis je ještě na stáncích. Včera odpoledne jsem jej koupila.
Ahoj, můžu se zeptat zda a případně kolik procent je sleva v obchodech Adidas? Nevím jestli má cenu časopis kupovat. Děkuji.
Koukam, ze se ta diskuze pekne rozjela.
Skoda ze mi mala marodi, se asi nikam nedostanem.
Potrebujem autosedacku.
Taky marodíme koukala jsem na mybabystore tam mají i na eshop slevu
@Dundie tak si ji jen objednejte se slevou a vyzvednete až budete mít malou zdravou ![]()
@NJen a to jde? Ja teda nevim, jak tatka. Jeste porad se nevyjadril.
@Dundie Na detskydum jsem včera objednala autosedačku Romer se slevou 20%, což v našem případě, dělá příjemných 1.000,–Kč a přijde mi PPl-kem. A musím se pochlubit, že jsem pořídila spoustu knižních vánočních dárků (nakupuji už teď, pak mám zkouškový období a nestíhám) a jen za ty knihy jsem ušetřila 700,–Kč. Mě už se kupónky fakt vyplatily ![]()
@kopretina 12 jakou autosedacku? Ja porad nejsem rozhodnuta, jakou vlastne chcem poridit. Vim ze musi mit isofix, mela by byt aspon trochu polohovaci a od 9-36kg. Tak a ted mi poradte. ![]()
Bohužel nemáme isofix, takže neporadím. Doporučuji diskuzi zde a Steeva, je fakt ochotný a znalý věci.