Do jaké nejtrapnější situace vás uvedly vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
21.1.14 19:49
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.1.14 19:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 19:51
@ElenaB píše:
Moc pekne prispevky :mrgreen: ja to svoje „stesticko“ teprve cekam

tak se taky urcite dockas nejake vtipne/trapne chvilky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
21.1.14 19:53

:mrgreen: :mrgreen: Mě teda ještě první trapas čeká, ale myslím, že to nebude trvat dlouho, jelikož zlatíčko už se pořádně rozmluvil a aktuálně začal používat táta/máma prdí a že něco/někdo smrdí. Otázka času kdy to použije na veřejnosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
21.1.14 19:56

Syn dneska v obchodě na celé kolo „Maminkoooo a budeme zase doma pít tu moč jako minuleé?“ - asi už ten jablečný mošt kupovat nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
21.1.14 19:59
@Barca12345 píše:
Podobna situace se mi stala taky… jenze!!! Tehdy petileta nevlastni dcerka nasla meho vibrouse. S tchyni jsme delaly v kuchyni chlebicky, ona dokvaci a rika „Co to je“? A tchyne, jak mrkla koutkem oka rika „asi kulma“… o par minutek sel svagr na zachod a v koupelne si cacory natacely vlasy - MOU KULMOU!!! Bylo to pro me strasny :mrgreen: :oops:
:potlesk: :zed: :D :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680

Nebo jednou jsme se vraceli pozde domu a rikam ze se stavime jen k congum pro jidlo. prijdem tam, objednavam a syn rika:„A tohle jsou ty congove?“ :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.14 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
@Allons-y píše:
Syn dneska v obchodě na celé kolo „Maminkoooo a budeme zase doma pít tu moč jako minuleé?“ - asi už ten jablečný mošt kupovat nebudu :)

Nenene… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
21.1.14 20:04

Dcera zrovna včera řešila, kudy se rodí děti, jestli jako normálně „kačkou“. V narvaném autobusu.

A ve školce mají malého cikána a jednou jsme došly do šatny a on s otcem taky a ona na celé kolo

• Mami, to je ten zlobivý černoch.
  • Buď potichu, řekneš mi to venku.
  • Proč až venku? Já to chci říct teď.
  • A proč jako nebydlí v Africe??? :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.01.14 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.1.14 20:04

Jak jsem já znemožnila tátu v šatně ve školce, když mě tam ráno přivedl. Krátce předtím jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku a naši nám tam každé ráno dávali líznout slivovice jako prevence střevních problémů. A já mu v té šatně povídám: „Tatínku, dneska jsi mi zapomněl ráno dát kořalu!“ Pohledy okolních matek prý mluvily za vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
21.1.14 20:05

Tak trapas ani ne ale syn pobavil celý trolejbus když jsme přistoupili a pán tam měl vlčáka a malej se zrovna učil zvuky zvířátek a na celej autobus udělal haaauuuuuuuuuu (jako vlk) tak mu říkám to není vlk to je pes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 20:06
@laducha píše:
Dcera zrovna včera řešila, kudy se rodí děti, jestli jako normálně „kačkou“. V narvaném autobusu.

A ve školce mají malého cikána a jednou jsme došly do šatny a on s otcem taky a ona na celé kolo

• Mami, to je ten zlobivý černoch.
  • Buď potichu, řekneš mi to venku.
  • Proč až venku? Já to chci říct teď.
  • A proč jako nebydlí v Africe??? :mrgreen:
Příspěvek upraven 21.01.14 v 20:05
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.1.14 20:07

Nejmladší tříletá onehdá na návštěvě u prarodičů se chtěla asi pochlubit znalostí z anatomie:
Holky mají kačenku a kluci pindíka. A táta ho má velkýho a děda malýho. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.1.14 20:08

Syn ve skolce na otazku co sme delali o vikendu rekl.„byli sme u babicky, deda moc bumbal a pak se posral“
Podotykam, ze pil litry velmi silneho projimadla (kvuli operaci) a pak proste byl dlouho na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.1.14 20:08
@AliTad píše:
Jak jsem já znemožnila tátu v šatně ve školce, když mě tam ráno přivedl. Krátce předtím jsme se vrátili z dovolené v Bulharsku a naši nám tam každé ráno dávali líznout slivovice jako prevence střevních problémů. A já mu v té šatně povídám: „Tatínku, dneska jsi mi zapomněl ráno dát kořalu!“ Pohledy okolních matek prý mluvily za vše :mrgreen:

Taky dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect