Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ohrožená třída…
zkusila sem schválně pozměnit odpovědi, všechny kromě příjmu a pořád ohrožená třída.
Asi jako samoživitelka s mírně podprůměrnou mzdou sem prostě v pérdeli, ať umím, dělám nebo znám kohokoliv a cokoliv
![]()
@Lama Lama píše:
Si můžeme tykat.Tak to naklikej znovu, ti to vyjde hend líp.
@matkabagristy spíš vycházejí, jaký kdo má příjem a jaký má majetek, zbytek otázek je nepodstatných.
. Je zajímavé, že se neptají, jaký kdo má dluh, půjčka, či hypotéka,… Hned by výsledky asi vypadali jinak.
@Obeli presne. Kdyz je byt na hypo, tak by nemel byt v majetku, ale to nejak nerozlisuji.
@Anonymní píše:
@Obeli presne. Kdyz je byt na hypo, tak by nemel byt v majetku, ale to nejak nerozlisuji.
Já bych ho do majetku zahrnula, přeci jen, v katastru je zapsán majitel, né banka
![]()
@matkabagristy píše:ty si taky na prvni pohled ubozacek
NO, jsem, zatim, ale píšou, že to teprve přijde.
Je ve mě potenciál.
@Obeli ale oproti hodnote majetku je velky dluh. Plus zastavni pravo na banku.
@Obeli píše:
@matkabagristy spíš vycházejí, jaký kdo má příjem a jaký má majetek, zbytek otázek je nepodstatných.. Je zajímavé, že se neptají, jaký kdo má dluh, půjčka, či hypotéka,… Hned by výsledky asi vypadali jinak.
my mame 10 let stary dum bez hypoteky, dluhy zadne, mozna chybka, ze jsem plat uvedla v cistem. Ale to je jedno, je to jak hadani pohlavi podle tvaru pupku ![]()
@Obeli píše:
@matkabagristy spíš vycházejí, jaký kdo má příjem a jaký má majetek, zbytek otázek je nepodstatných.. Je zajímavé, že se neptají, jaký kdo má dluh, půjčka, či hypotéka,… Hned by výsledky asi vypadali jinak.
Kdepak. Já když přestanu chodit na hrady a zámky a nebudu běhat a jezdit na kole, tak jsem v perdéli
@Lama Lama píše:
NO, jsem, zatim, ale píšou, že to teprve přijde.Je ve mě potenciál.
ja uz jsem za zenitem ![]()
Prý zajištěná střední třída, ale to je blbost, nemám potřebu se někam škatulkovat ![]()
@matkabagristy tak to se máš. Já zatím bez dluhu, ale nájem a dvě děti ve SP bez partnera. S ním by to bylo asi hned růžovější ![]()
@Obeli píše:
@matkabagristy tak to se máš. Já zatím bez dluhu, ale nájem a dvě děti ve SP bez partnera. S ním by to bylo asi hned růžovější
nekdy bych taky byla rada bez partnera
Tobe hodne stesti.