Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zakládat si účet kvůli bačkůrkám pubertální dcery, tomu dávám palec👍
@ugluk píše: Více
Knížku s tou kočkou si nechala někdy po dvacítce naježit i dcera. Nevím, jestli nemá dokonce dvě. Stěhovala si je i k manželovi ![]()
@Anonymní píše: Více
velice citlivé, tvůj anonym je v souladu
@pája214 píše: Více
Založila sis účet kvůli bačkorám? Podobne mely mé děti max v druhé třídě.
Starší dcera měla bačkory Superfit do konce 4.tridy, od 5. Jsme přešly na zdravotní pantofle.
Mladší dcera jde trochu víc s dobou, ta mě uprosila na zdravotní pantofle už teď, od 3.tridy. Na botech si dávám záležet, přeci jen v nich tráví většinu část dne..
Neříkej mi, že v tomhle chodí takhle velká puboska, byla by těžce pro smích ![]()
@Divná Bára píše: Více
No, ono je to spíš k pláči, vtipne to neni ani trochu.
@pája214 Nevěřím,že holka v 7 třídě nosí tyhle bačkory jak dítě ze školky ![]()
@Havlova píše: Více
No vždyť, jako mrnata to miluji, pak je období eeeee, pro mrnata… A s nástupem puberty se to u některých zase vrací. Lidl má Hello Kitty trika do velikosti XL a evidentně se prodávají. Já šila s tím motivem pyžamo k Vánocům pro třináctiletou holku a mělo velký úspěch
O tři roky dřív by to na sebe nevzala, teď to hrdě tahá „mezi lidi“ na školní zájezd.
Jinak kdyby to s těma backorama byla pravda, nejspíš by měla nějakou diagnózu matka (že to koupí) i dcera (že je ochotna to nosit).
Ty jo, tak teď jsem se fakt pobavila. Moje dvojčata měla tyhle papuče naposledy ve školce.
V 1.třídě už místo nich měly keen sandály a postupně přešli na pantofle. Teď jsou to šesťáci a donést jim domů něco takového, že si to mají vzít do školy (kdybych to teda sehnala velikostně - dcera má sice jen 37, ale syn už pomalu 42
), tak se mi vysmějou, že jako vtip dobrý.
@pája214 ty si děláš srandu, že se ptaš na toto? Deti tyto bačkory nosily tak do třetí třídy max. Pak nosily sandály. Ale tak od patě třídy už ani to nechtěly, jedině pantofle. A to teď syn se mnou zkoušel diskutovat, že crocsy či jiné gumové pantofle. Ani jedno, jinak si vybírají sami.
@ugluk píše: Více
Ja nosím triko Hallo Kitty na doma i ted v 50 letech ![]()