Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Čka
24.1.20 10:28

@Janča1212

Jani, nejsem odborník jako holky, ale spíš jestli se ti nemění tuky na svaly a ty jsou težší.

A když napíšeš co přesně jíš, tak ti holky určitě poradí :-)

• Citovat
  • Upravit
5957
24.1.20 10:32
@Mia25 píše:
@Janča1212 nedržela jsi v minulosti nějaké diety? Že bys měla hodně zpomalený metabolismus… Anebo jsi už kolem své ideální(zdravé) váhy tak to jde pomalu. Nepamatuju si, jestli jsi psala kolik vážíš/měříš

Ne, nikdy jsem žádné diety nedržela!! Jsem naopak buřt. 177cm, 90kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
24.1.20 10:36
@Čka píše:
@Janča1212

Jani, nejsem odborník jako holky, ale spíš jestli se ti nemění tuky na svaly a ty jsou težší.

A když napíšeš co přesně jíš, tak ti holky určitě poradí :-)

No, takhle. Rozhodně se nechci omezovat tím, že si budu vše vážit a zapisovat
Na to nemám chuť, ani čas…
Ale jím rozumně. Ráno třeba bílý jogurt s banánem, nezapékané musli, čaj, ke svačině okurku, cottage, oběd teda normální - jezdím k našim, ale menší porce, ke svačině hrsticku mandlí, celozrnný chléb s lucinou a ředkvičkami… Večeře například vajíčka, šunka, kupa zeleniny.
Jde spíš o to, že dříve jsem jedla sušenky, zmrzliny, limonády a byla jsem bez pohybu…
Teď obrat o 180° a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
24.1.20 11:10

@Janča1212 hm hm tak to nevím, protože kdybys nabírala svaly tak hubnes na cm :nevim: někde děláš chybu. Nejis málo nebo naopak moc? Pozdě večer? Nemáš stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
24.1.20 11:12

@Janča1212 jinak můžeš zkusit prerusovany půst. Tzn. třeba 14 hodin denne nejis a zbývajících 10 ano. V těch 14 hodinách můžeš čaj, vodu, kafe(ale bez mleka, sladidel). Tohle mi nastartovalo hubnutí spolehlivě. Já to tedy mám 16/8 ale postupně jsem dobu půstu prodlužovala (potřebovala jsem ráno kafe a pořád si nemůžu zvyknout na variantu bez mléka:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.1.20 12:01

Podle mne jis malo s kupou sacharidu. Vzdyt tim behem spalujes akorat tak ty cukry ze snidane. Zkus alespon, kdyz uz s tim jidlem moc experimentovat nechces, dat si poradnou proteinovou snidani. Udelej si kupu vajec s tim celozrnych chlebem. Tady to jidlo musli s banan, to je mor…taky bych navrhovala posilovani, ale jako ze opravdu tak, aby svaly bolely. Jestli jsi nikdy moc nesportovala, potrebujes metabolismus trosku nakopnout. A to behani bych zkusila trosku prodlouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
24.1.20 12:39
@Janča1212 píše:
No, takhle. Rozhodně se nechci omezovat tím, že si budu vše vážit a zapisovat
Na to nemám chuť, ani čas…
Ale jím rozumně. Ráno třeba bílý jogurt s banánem, nezapékané musli, čaj, ke svačině okurku, cottage, oběd teda normální - jezdím k našim, ale menší porce, ke svačině hrsticku mandlí, celozrnný chléb s lucinou a ředkvičkami… Večeře například vajíčka, šunka, kupa zeleniny.
Jde spíš o to, že dříve jsem jedla sušenky, zmrzliny, limonády a byla jsem bez pohybu…
Teď obrat o 180° a nic

Moc sacharidu…
Dopoledne sacharidy a odpoledne už jen bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
24.1.20 13:12

Bílý jogurt s ovesnymi vlockami a lžící datloveho sirupu vecer je asi průser, co? Ale vždycky mě doběhne mlsna. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
24.1.20 13:21

@robinka jo, to je na noc cunarna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
24.1.20 13:37
@robinka píše:
Bílý jogurt s ovesnymi vlockami a lžící datloveho sirupu vecer je asi průser, co? Ale vždycky mě doběhne mlsna. :oops:

Pokud potřebuješ mlsat tak jogurt třeba se sladidlem..ale ovesné vločky a sirup je velké zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
24.1.20 13:44

@KahlanAmnel @Mia25 Su blba, no. Celý den se držím a večer to zkazim. Zkusím to dodržovat. Mam dole teprv 1,5 kg. :oops: Proč asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
24.1.20 13:56

@robinka nejsem odborník ale pokud tě honí mlsná, něco ti ve stravě chybí. Tuky/bílkoviny… Zkus si dát bohatou zdravou večeři nejpozději 2-3 hodiny před spankem, pár dní preckat chutě a pak už nebudou :palec: já to takto měla. Jedla jsem večeře kolem 7 a pak ještě nějaký mls. Teď po třech týdnech dojidam jídlo nejpozději v 6 a chutě už nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
24.1.20 14:15

@robinka @Mia25
Nemusí ji chybět nic :mrgreen: prostě člověk je zvyklý mlsat.
Pokud tedy nechcete vyloženě být jen na zdravé stravě, tak doporučuji jako jsem to udělala já, si jeden den v týdnu,,volno,, a zbaštit na co máte chuť.
Tělo si toho nevšimne a nic vám za jeden den neuloží, nakopnete metabolismus a vy se tak nemusíte přemáhat to dlouhodobě udržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
24.1.20 14:27

@Lenka_Hal mor to je. jenže stačí kamkoliv kouknout a tam píší jak na snídani musli s jogurtem + ovoce super zdravá snídaně :jazyk: Z vajec k snídani že to je strašně nezdravé a lidi do sebe cpou musli s tunou sacharidů a věří jak jí zdravě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
24.1.20 14:44
@Markéta80 píše:
@Lenka_Hal mor to je. jenže stačí kamkoliv kouknout a tam píší jak na snídani musli s jogurtem + ovoce super zdravá snídaně :jazyk: Z vajec k snídani že to je strašně nezdravé a lidi do sebe cpou musli s tunou sacharidů a věří jak jí zdravě :jazyk:
:mrgreen: odborníci zaručeně tvrdili, že tuky= zlo a další tuky, takže jezte müsli, kopu ovoce a vše nízkotučné.
Takže kopa sacharidů bez tuku.
No a ono je vše jinak.
Bohužel ale to trvá dál.. u lidí je to moc zakořeněné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková