Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
31.1.20 07:54

Jinak dodám, že tenhle týden jsem jela na cola zero a zkoušela jsem hranice…
No buď už tělo přirozeně zpomaluje ( mám za sebou 8 kg a mám 75 kg
A nebo zpomaluje nadbytek sladidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
31.1.20 07:59
@Lychee13 píše:
Ahoj, taky jsem se do toho pustila. Začala jsem minulé pondělí a dneska ráno jsem měla dole 3,5kg. Jedu lowcarb stravu a myslím, že jím víc, než předtím, jen teď nejím cukry, tak to zatím jde dolů rychle. Doporučuju.

Low crab je taková chujovina :cert: víš, že mozkové buňky jsou živeny cukry? a mimo to, chceš takhle jíst dokonce života? Asi těžko,… krásně to přibereš zpět.
Jediná dieta je - vyšší výdej, než příjem. Hotovo šmitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16281
31.1.20 08:10
@kve-tinka píše:
Low crab je taková chujovina :cert: víš, že mozkové buňky jsou živeny cukry? a mimo to, chceš takhle jíst dokonce života? Asi těžko,… krásně to přibereš zpět.

A jak teda vysvětlíš @lenka.hal, která je na low carb (dokonce na keto) už 8 let a úspěšně pracuje hlavou v zahraničí? Moje nejlepší kamarádka je na tom 3 roky, dělá kariéru v nadnárodní korporaci a mluví plynně třemi jazyky, a co víc - nakazila tím už dokonce dva členy představenstva :mrgreen:
Pro někoho, kdo chce krátkodobý zázrak a vrátit se k prasení, to samozřejmě není. Ale rozhodně to není těžko udržitelný životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.1.20 08:16
@kve-tinka píše:

a teĎ se do tebe pustí, že to není dieta, a je to strašně zdravý způsob života :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1615
31.1.20 08:18
@kve-tinka píše:

Víš prd..většina mozkových buněk žije i na ketonech a tam kde je třeba glukóza, tam si ho tělo umí vyrobit.
Kdyby to byla pravda, tak tady ani jako lidstvo nejsme, protoze na ketoze byli naši prapředci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.20 08:20

Hele holky. nechcete udělat uzavřenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.1.20 08:24

@KahlanAmnel jo, to bude lepší. Tady pak píšou samí „odborníci“ co si přečetli jeden článek na netu jak je LC strašně škodlivé a vydávají to za ověřený fakt :pankac: a to, že to někdo opravdu zkoušel, vyhovuje mu to a po několika letech této „škodlivé“ stravy ještě dýchá je podle nich určitě kec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.1.20 08:26

@kve-tinka a můžu se zeptat. Ty jsi také v hubnoucím a ozdravovacím procesu? Nebo už jsi zhubla a přišla jsi nám poradit jak na to, když se oháníš takovým silným tvrzením co je a není chujovina? Doporučuji se trochu dovzdělat na co je schopný mozek fungovat a co mu prospívá a co už tolik ne :) klidně ti mohu doporučit vědecké články, jestli chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
31.1.20 08:35

@KahlanAmnel s tou Cola zero opatrně. Kolega na ní jel dlouhodoběji (vím, že to není tvůj případ ale stejně) a totálně si odrovnal žaludek a bude mít problémy ještě několik let po tom, co vypil poslední sklenku Coly. Jsou tam jedovaté sladidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
31.1.20 08:40
@lucenka píše:
a teĎ se do tebe pustí, že to není dieta, a je to strašně zdravý způsob života :mrgreen:

už to začalo :mrgreen: :dance: Miluji to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.20 08:40
@Mia25 píše:
@KahlanAmnel s tou Cola zero opatrně. Kolega na ní jel dlouhodoběji (vím, že to není tvůj případ ale stejně) a totálně si odrovnal žaludek a bude mít problémy ještě několik let po tom, co vypil poslední sklenku Coly. Jsou tam jedovaté sladidla.

Ne naštěstí jí tolik nepiju..jenže mám teď nějakou,,krizovku,, a vždy jsem si na to dala něco sladkého..teď nemůžu, krom soboty a najednou jsem se s váhou ani nehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19329
31.1.20 08:43
@KahlanAmnel píše:
Hele holky. nechcete udělat uzavřenku?

Kdybys ji zakládala, tak bych se s dovolením přidala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.1.20 08:43
@kve-tinka píše:
už to začalo :mrgreen: :dance: Miluji to tady.

já si s nima užila asi před 2 týdny, když si při té skvělé dietě radily navýšit spotřebu soli na 3 -4 lžičky denně a přišlo jim to jako skvělý zdravý životní styl :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1615
31.1.20 08:45

https://www.emimino.cz/…nka/diskuse/#…

Holky, tady se přesunem ať jsme v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19329
31.1.20 08:46
@kve-tinka píše:

Nauč se to aspoň napsat správně :mrgreen: A ano, jím tak a budu jíst trvale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková