Do léta zhubnout - přidáte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
25.1.20 01:30
@KahlanAmnel píše: :mrgreen: odborníci zaručeně tvrdili, že tuky= zlo a další tuky, takže jezte müsli, kopu ovoce a vše nízkotučné.
Takže kopa sacharidů bez tuku.
No a ono je vše jinak.
Bohužel ale to trvá dál.. u lidí je to moc zakořeněné.

Kdyby to bylo tak nezdravé, tak by některé národy asi měly být po smrti nebo alespoň strašně obézní. Ono jde totiž ono celodenní skladbu toho jídelníčku, o druh toho mussli apod.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
25.1.20 01:33
@KahlanAmnel píše:
Holky a kolik jste vůbec přibrali o vánocích :mrgreen:
Já 5 kg během těch 14 dnů :mrgreen:

Já během 14 dnů kilo. Za týden po návratu do běžného režimu jsem se ho zbavila. A to jím sladké, ovoce a podobné věci ;)

• Citovat
  • Upravit
1331
25.1.20 07:00

Holk, y, včera mi manžel udělal večeři, tatarák s topinkami a víno cca kolem 8 vecer. Jako prasárna na noc hrozná, úplně z hrůzou jsem ráno stoupala na vahu a tak o půl kilo min :nevim: jsem se musela pětkrát přesvědčit jestli dobře vidím :lol: miluju LC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
25.1.20 13:53

Já o Vánocích 3 kg. Dostala jsem se na historické maximum - 65 kg (168 cm). Pak jsem tak nějak na začátku ledna shodila na 63,5 kg a dnes jsem nemohla uvěřit vlastnim očím - 61,5 kg. Ale hodne to kolísá. A budu muset omezit některé prasarny. Ale snad to funguje (tuk, tuk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.20 15:33

Tak jak se vám, holky, daří dodržovat LC režim? Já se přiznám, že s tím dost bojuju (a s pneumatikou na břiše stááále taky :). Protože i když si dávám zdravější verze jídel, i přesto, že bílkoviny fakt zasytí a cítím se po nich méně unavená a líp než po lepku a sladkém, prostě mě honí mlsná. A těch cca 40 g sacharidů denně je pro mě málo - jako že ne že bych si musela dát nutně věneček a zmrzlinový pohár, ale mám kupř. ráda čočku a luštěniny obecně - samý sacharid, nedám si na snídani koblihu, ale skyr s ovesnými vločkami - ale to jsou zase sacharidy, nebo jindy ráno plátek chleba s volským okem a zeleninou - chleba 1 plátek, tj. cca 35 g (zatím běžného, konzumního, na zdravější a LC variantu jsem zatím nepřešla) a už mám v sobě asi 15 g sacharidů, k tomu dopoledne jablko a dvakrát denně kafe s mlíkem (4 g/100ml) a jsem společně s těmi „skrytými“ sacharidy v jídle (např. i žervé a neochucený kefír nějaké mají) na stopce. :zed: Jíst všechny ty proteinové věci je fakt osvěžující, ale hooodně mě honí mlsná po ovoci a takových těch trochu zdravých, ale přesto karbo- dobrotách (různé luštěniny právě, atd.). Dneska jsem se poprvé po delší době fakt přežrala gulášové polívky - sice z poctivého domáciho hovězího vývaru, ale zahuštěné. Ale palačinkám a domácím bavorským vdolkům poctivě odolávám. Váha si skáče, jak chce. :) Co vy? Jak bojujete? Já bych teda mohla být asi poctivější, když to tak po sobě čtu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
28.1.20 15:43

@robinka snažím se, dneska manžel objednal KFC :oops:,ale jinak se snažím. Ale úplně nízko sacharidy nedržím dole, mléko je u mne fakt problém ale omezila jsme co to šlo a vynechat zcela ovoce taky nejde :?. On je i problém ted ta zelenina, za rajčata a ještě chutově hnusný chtějí 70 za kilo, okurka skoro 30kč :cert: Ale mouku, pečivo jsem vysadila, zbavit se ovoce asi nedám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 15:59

@Markéta80 Ja si mnula oči u regálů s celozrnnymu těstovinami. 8o Zatím nemám. :D

• Citovat
  • Upravit
1310
28.1.20 16:00

Omylem jsem zasrtla anonym.

Jsem to ja. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
28.1.20 16:29

Já držím :palec: v sobotu jsem měla cheat day a ted mam PMS silné jak prase takže bych snědla komplet vše kdybych mohla :D ale motivuje mne váha už mám dole za 4 týdny 4,5 kg :) a holky prosím vás, mám postavu typ přesýpací hodiny. No a přes zadek mám dole asi 3 cm, přes břicho cca 2 cm, přes pás tak 1 cm :roll: je v pohodě hubnout víc zadek než břicho? Ještě dodám že jsem vždy měla užší pás a větší půlky(konkrétně teď mám pás 79, břicho-spek cca 100 a zadek 110,5cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.20 16:52

@Mia25 Mas dobrý, že máš pas. Já o 7 cm vic. Špek na břiše 95 a zadek taky. Vlastne mam zadek na břiše. :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
28.1.20 17:17

@robinka no nevím, jako pás dobrý ale me minimum na zadku bylo 98 cm. Nosit batoh vzadu na zadku taky není výhra :lol: v mém nejhubenejsim období jsem měla pás cca 65 a zadek 98 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.20 17:18

@Mia25 90-60-90 unbelievable 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
28.1.20 17:30
@robinka píše:
Tak jak se vám, holky, daří dodržovat LC režim? Já se přiznám, že s tím dost bojuju (a s pneumatikou na břiše stááále taky :). Protože i když si dávám zdravější verze jídel, i přesto, že bílkoviny fakt zasytí a cítím se po nich méně unavená a líp než po lepku a sladkém, prostě mě honí mlsná. A těch cca 40 g sacharidů denně je pro mě málo - jako že ne že bych si musela dát nutně věneček a zmrzlinový pohár, ale mám kupř. ráda čočku a luštěniny obecně - samý sacharid, nedám si na snídani koblihu, ale skyr s ovesnými vločkami - ale to jsou zase sacharidy, nebo jindy ráno plátek chleba s volským okem a zeleninou - chleba 1 plátek, tj. cca 35 g (zatím běžného, konzumního, na zdravější a LC variantu jsem zatím nepřešla) a už mám v sobě asi 15 g sacharidů, k tomu dopoledne jablko a dvakrát denně kafe s mlíkem (4 g/100ml) a jsem společně s těmi „skrytými“ sacharidy v jídle (např. i žervé a neochucený kefír nějaké mají) na stopce. :zed: Jíst všechny ty proteinové věci je fakt osvěžující, ale hooodně mě honí mlsná po ovoci a takových těch trochu zdravých, ale přesto karbo- dobrotách (různé luštěniny právě, atd.). Dneska jsem se poprvé po delší době fakt přežrala gulášové polívky - sice z poctivého domáciho hovězího vývaru, ale zahuštěné. Ale palačinkám a domácím bavorským vdolkům poctivě odolávám. Váha si skáče, jak chce. :) Co vy? Jak bojujete? Já bych teda mohla být asi poctivější, když to tak po sobě čtu…

Vzhledem k tomu povolenému dní velmi dobře..mám další kilo dole, takže jsem spokojená nadmíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
28.1.20 17:33

@KahlanAmnel A co ten den snis? Budu muset zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
28.1.20 18:22
@robinka píše:
@KahlanAmnel A co ten den snis? Budu muset zkusit.

Všecko.. :mrgreen:
Ten den jím na co mám chuť a kolik toho chci :mrgreen:
My s přitelem máme takhle sobotní,,orgie,, takže přísahám bohu, vypadá to u nás jako na oslavě. Fakt se nezřízeně nacpeme a víš co je na tom nejlepší, tělo to fakt ten jeden den neřeší ať sníš co sníš a kolik sníš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková