Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@KahlanAmnel píše:
Holky a kolik jste vůbec přibrali o vánocích
Já 5 kg během těch 14 dnů
Já během 14 dnů kilo. Za týden po návratu do běžného režimu jsem se ho zbavila. A to jím sladké, ovoce a podobné věci ![]()
Holk, y, včera mi manžel udělal večeři, tatarák s topinkami a víno cca kolem 8 vecer. Jako prasárna na noc hrozná, úplně z hrůzou jsem ráno stoupala na vahu a tak o půl kilo min
jsem se musela pětkrát přesvědčit jestli dobře vidím
miluju LC ![]()
Já o Vánocích 3 kg. Dostala jsem se na historické maximum - 65 kg (168 cm). Pak jsem tak nějak na začátku ledna shodila na 63,5 kg a dnes jsem nemohla uvěřit vlastnim očím - 61,5 kg. Ale hodne to kolísá. A budu muset omezit některé prasarny. Ale snad to funguje (tuk, tuk).
Tak jak se vám, holky, daří dodržovat LC režim? Já se přiznám, že s tím dost bojuju (a s pneumatikou na břiše stááále taky
. Protože i když si dávám zdravější verze jídel, i přesto, že bílkoviny fakt zasytí a cítím se po nich méně unavená a líp než po lepku a sladkém, prostě mě honí mlsná. A těch cca 40 g sacharidů denně je pro mě málo - jako že ne že bych si musela dát nutně věneček a zmrzlinový pohár, ale mám kupř. ráda čočku a luštěniny obecně - samý sacharid, nedám si na snídani koblihu, ale skyr s ovesnými vločkami - ale to jsou zase sacharidy, nebo jindy ráno plátek chleba s volským okem a zeleninou - chleba 1 plátek, tj. cca 35 g (zatím běžného, konzumního, na zdravější a LC variantu jsem zatím nepřešla) a už mám v sobě asi 15 g sacharidů, k tomu dopoledne jablko a dvakrát denně kafe s mlíkem (4 g/100ml) a jsem společně s těmi „skrytými“ sacharidy v jídle (např. i žervé a neochucený kefír nějaké mají) na stopce.
Jíst všechny ty proteinové věci je fakt osvěžující, ale hooodně mě honí mlsná po ovoci a takových těch trochu zdravých, ale přesto karbo- dobrotách (různé luštěniny právě, atd.). Dneska jsem se poprvé po delší době fakt přežrala gulášové polívky - sice z poctivého domáciho hovězího vývaru, ale zahuštěné. Ale palačinkám a domácím bavorským vdolkům poctivě odolávám. Váha si skáče, jak chce.
Co vy? Jak bojujete? Já bych teda mohla být asi poctivější, když to tak po sobě čtu…
@robinka snažím se, dneska manžel objednal KFC
,ale jinak se snažím. Ale úplně nízko sacharidy nedržím dole, mléko je u mne fakt problém ale omezila jsme co to šlo a vynechat zcela ovoce taky nejde
. On je i problém ted ta zelenina, za rajčata a ještě chutově hnusný chtějí 70 za kilo, okurka skoro 30kč
Ale mouku, pečivo jsem vysadila, zbavit se ovoce asi nedám ![]()
@Markéta80 Ja si mnula oči u regálů s celozrnnymu těstovinami.
Zatím nemám. ![]()
Já držím
v sobotu jsem měla cheat day a ted mam PMS silné jak prase takže bych snědla komplet vše kdybych mohla
ale motivuje mne váha už mám dole za 4 týdny 4,5 kg
a holky prosím vás, mám postavu typ přesýpací hodiny. No a přes zadek mám dole asi 3 cm, přes břicho cca 2 cm, přes pás tak 1 cm
je v pohodě hubnout víc zadek než břicho? Ještě dodám že jsem vždy měla užší pás a větší půlky(konkrétně teď mám pás 79, břicho-spek cca 100 a zadek 110,5cm)
@Mia25 Mas dobrý, že máš pas. Já o 7 cm vic. Špek na břiše 95 a zadek taky. Vlastne mam zadek na břiše.
![]()
@robinka no nevím, jako pás dobrý ale me minimum na zadku bylo 98 cm. Nosit batoh vzadu na zadku taky není výhra
v mém nejhubenejsim období jsem měla pás cca 65 a zadek 98 ![]()
@robinka píše:
Tak jak se vám, holky, daří dodržovat LC režim? Já se přiznám, že s tím dost bojuju (a s pneumatikou na břiše stááále taky. Protože i když si dávám zdravější verze jídel, i přesto, že bílkoviny fakt zasytí a cítím se po nich méně unavená a líp než po lepku a sladkém, prostě mě honí mlsná. A těch cca 40 g sacharidů denně je pro mě málo - jako že ne že bych si musela dát nutně věneček a zmrzlinový pohár, ale mám kupř. ráda čočku a luštěniny obecně - samý sacharid, nedám si na snídani koblihu, ale skyr s ovesnými vločkami - ale to jsou zase sacharidy, nebo jindy ráno plátek chleba s volským okem a zeleninou - chleba 1 plátek, tj. cca 35 g (zatím běžného, konzumního, na zdravější a LC variantu jsem zatím nepřešla) a už mám v sobě asi 15 g sacharidů, k tomu dopoledne jablko a dvakrát denně kafe s mlíkem (4 g/100ml) a jsem společně s těmi „skrytými“ sacharidy v jídle (např. i žervé a neochucený kefír nějaké mají) na stopce.
Jíst všechny ty proteinové věci je fakt osvěžující, ale hooodně mě honí mlsná po ovoci a takových těch trochu zdravých, ale přesto karbo- dobrotách (různé luštěniny právě, atd.). Dneska jsem se poprvé po delší době fakt přežrala gulášové polívky - sice z poctivého domáciho hovězího vývaru, ale zahuštěné. Ale palačinkám a domácím bavorským vdolkům poctivě odolávám. Váha si skáče, jak chce.
Co vy? Jak bojujete? Já bych teda mohla být asi poctivější, když to tak po sobě čtu…
Vzhledem k tomu povolenému dní velmi dobře..mám další kilo dole, takže jsem spokojená nadmíru.
@robinka píše:
@KahlanAmnel A co ten den snis? Budu muset zkusit.
Všecko.. ![]()
Ten den jím na co mám chuť a kolik toho chci ![]()
My s přitelem máme takhle sobotní,,orgie,, takže přísahám bohu, vypadá to u nás jako na oslavě. Fakt se nezřízeně nacpeme a víš co je na tom nejlepší, tělo to fakt ten jeden den neřeší ať sníš co sníš a kolik sníš. ![]()
Kdyby to bylo tak nezdravé, tak by některé národy asi měly být po smrti nebo alespoň strašně obézní. Ono jde totiž ono celodenní skladbu toho jídelníčku, o druh toho mussli apod.