Dobrá školka Brno - sever

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
10.3.14 13:14

@jajinka80…ze zkušenosti vím, že se to v malých školkách moc neposouvá. Ale poslední léta je to tak, že každá maminka obejde 4 a více školek v okolí a vyčkává, jak to to vyvine s posunem. Takže kdo se dostal hned kam chtěl, tak se upíše a uvolní místo v ostatních školkách. Tím pádem k největším skokům (klidně i o 15 míst) se pak stává v těch neméňě preferovaných… Tak pevné nervy všem:-)
:D
Jinak mám prosím dotaz, jestli jste se letos vůbec dostal někdo, kdo při nástupu v září bude mít 3 roky a třeba 2 měsíce. Je to letos vůbec takto možné? Předloni se tomu totiž tak nestalo, ale loni už se do školek dostávaly i děti, kterým bylo čerstvě 3 roky (je asi míň dětí a taky otevřely se nová místa). Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.3.14 18:00
@Anonymní píše:
Je to fáma, že je ta Jugoslávská lepší než ostatní. Sousedka si teda dost stěžovala na podivný tresty. Kluk něco udělal v zimě venku a musel se jít dovnitř jen tak vysléct a zase obléct. A taky prý dělají dřepy, když zlobí. No co toto je??? Jak na vojně!

No tak to bych tady vůbec neřešila. Anonym, který záměrně škodí. Každému vyhovuje jiný přístup, takže logicky školka, která je pro jedno dítě skvělá, může druhému nevyhovovat. Celkově si myslím, že MŠ Zemědělská, Jugoslávská, SNP a Bieblova mají v Černých Polích dobrou pověst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.3.14 18:07

No o SNP teda reference nic moc, měli jsme velké problémy a nejsme sami, znám spoustu rodičů, kteří brali od tam děti v průběhu roku, ale je to už tak 5-6 let zpátky, možná už je to tam lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
10.3.14 19:31

@7ikráska chodime druhym rokem na Tisnovskou, p.reditelka vyborna, vstricna a ochotna, spoustu akci pro deti, chodime do tridy vcelicek primo k reditelce, ucitelky taky super, postupne jsem si s nima potykala a nemuzu rict zadnou spatnou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
11.3.14 06:40

Dával tu někdo přihlášku do MŠ Hrášek? A dali vám už vědět? Ředitelka mi řekla, že se ozvou prvvní týden v březnu a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.3.14 07:22

Já jsem dávala. Loni jim to trvalo docela dlouho, než poslali vyjádření. Pokud nemáš vazbu na univerzitu, tak spíš počítej, že se v prvním kole nedostaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.3.14 09:47

Já jsem si dávala přihlášku do Hrášku a vyjádření ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
11.3.14 09:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.3.14 18:25

Tak my jsme se už dostali na Zemědělskou, Jugoslávská je 15/18, myslíte, že mám ještě počítat s posunem? V případě, že by byly reálné obě, vůbec nevím, pro kterou se rozhodnout. Jugo máme blíž, ale jinak rozhodnutá nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
13.3.14 21:02
@apollo11 píše:
Tak my jsme se už dostali na Zemědělskou, Jugoslávská je 15/18, myslíte, že mám ještě počítat s posunem? V případě, že by byly reálné obě, vůbec nevím, pro kterou se rozhodnout. Jugo máme blíž, ale jinak rozhodnutá nejsem.

Zkus zítra odpo zavolat na Jugoslávskou, kolik mají přijatých dětí (škoda, že to neukazují na webu). Z toho se dá usoudit, zda máte ještě šanci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.3.14 07:46
@apollo11 píše:

Ty malý školky se tolik nepohybují, je to těžký se rozhodnout. Každopádně si myslím, že ať se rozhodneš pro kteroukoliv, nebudeš litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.3.14 09:11

@Dana Klaudie @katy211 dnes jsem mluvila s ředitelkou Hrášku, vyjádření o rozhodnutí budou posílat příští týden. Já jsem se bohužel nedozvěděla nic pozitivního (nemáme vazbu a i jim se hlásilo víc dětí než loni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.3.14 09:23

Jinak, v obou školkách, kam jsme se dostali máme dobré umístění 9/2010, takže si myslím, že možná i některé tříleté děti mají šanci se dostat. Dneska pouštím Kohoutovou, z té jediné mi už přišlo rozhodnutí (myslela jsem, že z Tišnovské, ale ještě že jsem se ráno podívala do emailu, v té změti zpráv jsem to přehlédla a omylem bych šla do školky, kde nám ještě rozhodnutí neposlali i když jsme přijatí ;) ) takže se tam uvolní další místo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
14.3.14 09:26

@MinkaD díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
14.3.14 17:19

Tak poslušně hlásím, že i na Bieblové jsme se posunuli o 7 míst a dnes na mě vykoukla zelená fajfka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin