Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Keyllah píše:
já se taky ozvala a bylo mi mile vysvětleno, že o „mrtvých jen dobře“ je jen přežitek a ne mám tu nikoho poučovat (zkrácená verze) ač mám mátu ráda, tak její pěstování mi v diskuzi o mrtvé přijde lehce off-topic, ale asi jsem už dnes mimo @g.sandova
to si pleteš, o mátě se diskutuje v diskuzi „víc a víc piva“
@aiwwa píše:
to si pleteš, o mátě se diskutuje v diskuzi „víc a víc piva“
jj, omluva, máš recht…už je na mě fakt vedro ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jste teda hodně povrchní, já mám krásnou duši!
Kdysi by pomohla Pravda, ale v dnešní době e-novin bude za chvilku problém…
… jak zakrýt nevyhovující části těla! ![]()
@Šáruší píše:
kdybyste do ní stále nepřispívaly a neoživovaly ji, tak by utichla.
já přispívám jen proto, abych dala vědět adminům
@Mango_Lassi píše:
Já jsem se ozvala a dostala jsem čočku od Klopotkové, že prý co si dovoluji označovat adminyPříspěvek upraven 20.06.19 v 14:07
V minulé diskusi založenou Ontariem jsi opakovaně adminum psala, aby diskusi zámkli, sám zakladatel hned v úvodu psal, že si diskusi uzamknout nepřeje a Ty ses do toho, jak bývá Tvým dobrým zvykem pletla.
Což je nehorázné.
@Lenka_Hal píše:
@admin take bych uvitala zavreni. Morbidnejsi diskuzi tu nenajdu, fakt ne.
Jsem pro @admin
@free333 píše:
Fakt nechápu tu potřebu někoho veřejně propírat…
Dodala vysvětlení, já jsem si to přečetla ráda.
@aiwwa píše:
no a co? to je snad jedno kdo to rozpoutal. podle mě taková diskuze tu nemá co dělat
Souhlas.
Pokud Ontario7 nedokáže odhadnout míru a z piety své zemřelé přítelkyně dělá trapnou šou, je správné, že to zamkli
@Klopotkova píše:
V minulé diskusi založenou Ontariem jsi opakovaně adminum psala, aby diskusi zámkli, sám zakladatel hned v úvodu psal, že si diskusi uzamknout nepřeje a Ty ses do toho, jak bývá Tvým dobrým zvykem pletla.
Což je nehorázné.
proč nehorázné? snad každý tu má právo na vlastní názor a ta diskuze byla nechutná. To, že ty se v bulváru vyžíváš, neznamená, že je to vhodné tady nechat.
@aiwwa píše:
proč nehorázné? snad každý tu má právo na vlastní názor a ta diskuze byla nechutná. To, že ty se v bulváru vyžíváš, neznamená, že je to vhodné tady nechat.
Nevyžívám se v bulváru, jsem jen slušný člověk, který nedělá to, co si druhý nepřeje. Ontario diskusi uzamknout nechtěl, bylo to jeho přání a měl na něj, jako zakladatel právo.
@Mango_Lassi jsi NEHORÁZNÁ!!! nebo adminka?
teď se nemohu rozhodnout ![]()
@Klopotkova píše:
Dodala vysvětlení, já jsem si to přečetla ráda.
Tak třeba Ti dodají 2. díl ![]()
@Klopotkova píše:
Nevyžívám se v bulváru, jsem jen slušný člověk, který nedělá to, co si druhý nepřeje. Ontario diskusi uzamknout nechtěl, bylo to jeho přání aměl na něj, jako zakladatel právo.
kecy, i zakladatel se se musí řídit podmínkami, se kterými souhlasil, když se registroval ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat