Dodatek k diskuzi o denise

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
116525
20.6.19 14:13
@Keyllah píše:
já se taky ozvala a bylo mi mile vysvětleno, že o „mrtvých jen dobře“ je jen přežitek a ne mám tu nikoho poučovat (zkrácená verze :mrgreen: ) ač mám mátu ráda, tak její pěstování mi v diskuzi o mrtvé přijde lehce off-topic, ale asi jsem už dnes mimo @g.sandova

to si pleteš, o mátě se diskutuje v diskuzi „víc a víc piva“

• načítám...
41503
20.6.19 14:14
@aiwwa píše:
to si pleteš, o mátě se diskutuje v diskuzi „víc a víc piva“

jj, omluva, máš recht…už je na mě fakt vedro :cert:

• načítám...
36983
20.6.19 14:15
@Mango_Lassi píše:
Jste teda hodně povrchní, já mám krásnou duši!

Kdysi by pomohla Pravda, ale v dnešní době e-novin bude za chvilku problém… :think:… jak zakrýt nevyhovující části těla! :jazyk:

• načítám...
116525
20.6.19 14:16
@Šáruší píše:
kdybyste do ní stále nepřispívaly a neoživovaly ji, tak by utichla.

já přispívám jen proto, abych dala vědět adminům

• načítám...
36983
20.6.19 14:16
@aiwwa píše:
ta touha po senzaci je až nechutná co?
@admin jestli pomůže, když se ozve víc lidí, prosím prosím, zamkněte to, vždyť je to neuctivé a trapné.

To už je zbytečně, už je z toho tady groteska a když se to uzamkne, tak vznikne „Dodatek k dodatku o diskuzi…“ :mrgreen:

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 14:18
@Mango_Lassi píše:
Já jsem se ozvala a dostala jsem čočku od Klopotkové, že prý co si dovoluji označovat adminyPříspěvek upraven 20.06.19 v 14:07

V minulé diskusi založenou Ontariem jsi opakovaně adminum psala, aby diskusi zámkli, sám zakladatel hned v úvodu psal, že si diskusi uzamknout nepřeje a Ty ses do toho, jak bývá Tvým dobrým zvykem pletla.
Což je nehorázné.

• Upravit
Mango_Lassi
20.6.19 14:18
@Lenka_Hal píše:
@admin take bych uvitala zavreni. Morbidnejsi diskuzi tu nenajdu, fakt ne.

Jsem pro @admin

• Upravit
Klopotkova
20.6.19 14:19
@free333 píše:
Fakt nechápu tu potřebu někoho veřejně propírat… :nevim:

Dodala vysvětlení, já jsem si to přečetla ráda.

• Upravit
Mango_Lassi
20.6.19 14:21
@aiwwa píše:
no a co? to je snad jedno kdo to rozpoutal. podle mě taková diskuze tu nemá co dělat

Souhlas.
Pokud Ontario7 nedokáže odhadnout míru a z piety své zemřelé přítelkyně dělá trapnou šou, je správné, že to zamkli

• Upravit
116525
20.6.19 14:22
@Klopotkova píše:
V minulé diskusi založenou Ontariem jsi opakovaně adminum psala, aby diskusi zámkli, sám zakladatel hned v úvodu psal, že si diskusi uzamknout nepřeje a Ty ses do toho, jak bývá Tvým dobrým zvykem pletla.
Což je nehorázné.

proč nehorázné? snad každý tu má právo na vlastní názor a ta diskuze byla nechutná. To, že ty se v bulváru vyžíváš, neznamená, že je to vhodné tady nechat.

• načítám...
Klopotkova
20.6.19 14:24
@aiwwa píše:
proč nehorázné? snad každý tu má právo na vlastní názor a ta diskuze byla nechutná. To, že ty se v bulváru vyžíváš, neznamená, že je to vhodné tady nechat.

Nevyžívám se v bulváru, jsem jen slušný člověk, který nedělá to, co si druhý nepřeje. Ontario diskusi uzamknout nechtěl, bylo to jeho přání a měl na něj, jako zakladatel právo.

• Upravit
41503
20.6.19 14:25

@Mango_Lassi jsi NEHORÁZNÁ!!! nebo adminka? :think: teď se nemohu rozhodnout :mrgreen:

• načítám...
40437
20.6.19 14:26
@Klopotkova píše:
Dodala vysvětlení, já jsem si to přečetla ráda.

Tak třeba Ti dodají 2. díl 8)

• načítám...
41503
@Klopotkova píše:
Nevyžívám se v bulváru, jsem jen slušný člověk, který nedělá to, co si druhý nepřeje. Ontario diskusi uzamknout nechtěl, bylo to jeho přání aměl na něj, jako zakladatel právo.

kecy, i zakladatel se se musí řídit podmínkami, se kterými souhlasil, když se registroval ;)

• načítám...
Klopotkova
@free333 píše:
Tak třeba Ti dodají 2. díl 8)

Kašlu na nějaký druhý díl.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová