Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@free333 píše:
Tak třeba Ti dodají 2. díl
ale ona se přece nevyžívá v bulváru!!!
![]()
@Keyllah píše:
kecy, i zakladatel se se musí řídit podmínkami, se kterými souhlasil, když se registroval
Mám na to jiný názor, který si ponechám.
![]()
Chápu, že tady běhá plno trolů. Ale Radka, co sem napsala, je skutečná Radka. Ráno jsem jí potkala a mluvily jsme spolu o tom.
Pokud se to někomu nelíbí, tak chápu, ale nemám ráda, když si někdo z lidí utahuje.
Ale každý, ať si o tom udělá obrázek, jaký chce.
Klidně, ať to zamknou. Je mi to srdečně jedno.
@Klopotkova píše:
Nevyžívám se v bulváru, jsem jen slušný člověk, který nedělá to, co si druhý nepřeje. Ontario diskusi uzamknout nechtěl, bylo to jeho přání a měl na něj, jako zakladatel právo.
jenže o tom nerozhoduješ ty, ale admini.
Když někdo založí nechutnou diskuzi s tím, že nechce aby se mazala, tak jí tu taky nenechají, tak nechápu proč ti to vadí.
@Katy 7 píše:
Chápu, že tady běhá plno trolů. Ale Radka, co sem napsala, je skutečná Radka. Ráno jsem jí potkala a mluvily jsme spolu o tom.
Pokud se to někomu nelíbí, tak chápu, ale nemám ráda, když si někdo z lidí utahuje.
Ale každý, ať si o tom udělá obrázek, jaký chce.Klidně, ať to zamknou. Je mi to srdečně jedno.
já hlavně vůbec nechápu proč to sem psala
@Keyllah píše:
ale ona se přece nevyžívá v bulváru!!!![]()
Kam se hrabe Blesk… ![]()
@aiwwa píše:
jenže o tom nerozhoduješ ty, ale admini.
Když někdo založí nechutnou diskuzi s tím, že nechce aby se mazala, tak jí tu taky nenechají, tak nechápu proč ti to vadí.
Nedělej z toho drama a neprožívej to tak. ![]()
O zamknutí diskuse by měli rozhodovat zakladatelé a admini dle svého uvážení a ne na popud báby Mango, která žaluje jak ve školce.
Ty taky pořád přivoláváš adminy např. na Božislavu, když psala o řitní politice. Dle mého názoru je to trapné a zbytečné.
@Klopotkova píše:
Mám na to jiný názor, který si ponechám.![]()
však si ho ponech
pravidla hovoří jasně, ale někdo chce prostě vyčnívat za každou cenu, chápu ![]()
@aiwwa píše:
já hlavně vůbec nechápu proč to sem psala
Tak asi měla touhu to osvětlit ![]()
@Klopotkova píše:
Nedělej z toho drama a neprožívej to tak.
O zamknutí diskuse by měli rozhodovat zakladatelé a admini dle svého uvážení a ne na popud báby Mango, která žaluje jak ve školce.
Ty taky pořád přivoláváš adminy např. na Božislavu, když psala o řitní politice. Dle mého názoru je to trapné a zbytečné.
dle mého názoru jsi trapná a zbytečná ty ![]()
@Katy 7 píše:
Ale každý, ať si o tom udělá obrázek, jaký chce.Klidně, ať to zamknou. Je mi to srdečně jedno.
@malá_holka píše:
Už se poprali?
nepopraly, s Klopotkou se prát nehodlám, ještě by mě v nestřežené chvíli přefikla
@aiwwa už musíš přiznat barvu. Ty a já jsme naprosto vip uživatelky a fakticky emimino vlastníme. Admini skáčou jak my dvě si piskame
@aiwwa píše:
dle mého názoru jsi trapná a zbytečná ty
Tak je to v pořádku, lidé by měli mít názory, mně tak nejsi sympatická. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat