Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
zelolo píše:
Viking: Jde o podlost nebo naprostou nekompetenci? Asi je to kombinace obojiho.
Já bych řekla, že je to nekompetence plus (možná ne zcela vědomý) sklon interpretovat události podle předem daného „oficiálního“ stanoviska.
Thebestof píše:
To pisete mi holky?
Ale toho si nevsimej
holky pisou o novinarich a jaksi si nevsimly tve otazky,nebo vsimly a delaji mrtve brouky.
tim spis,ze jsi doma sama,tak zavolej.Nic tim nestratis a neplasis-nikdy nemuzes vedet o co jde.Nemas v blizkosti alespon souseda ,nebo znameho????Kdyby neco,aby te nekdo narychlo odvezl???
Thebestof píše:
no neni mi zle,jen me boli docela pravidelne krize.a jak na potvoru jsem sama doma s malym a dsleko odsud nikdo z rodiny.Tak at zbytecne neplasim…zajimalo by jestli je to vubec mozne.
Mozne je vsechno,tak neztracej cas tady psanim a volej na pohotovost!!!!!!
Thebestof píše:
To pisete mi holky?
Ne to se tyka dezinformaci ceskych medii o umrti australske rodicky na nasledky infarktu, ktery utrpela po domacim porodu.
Co se tyce Tve otazky, nemuzu poradit protoze nemm zkusenost z CR. V Anglii, kde jsem absolvovala tehotenstvi, bych v pripade jakychkoliv problemu ci otazek nejdriv volala sve porodni asistentce nebo na tehotenskou poradni linku mistni nemocnice.
Thebestof píše:
To pisete mi holky?
Ne:) Popravdě se mi nějak nepodařilo rozluštit Tvé posty a není mi z nich jasné, jestli chceš rodit doma:) Ať tak či tak, držím palce.
Viking píše:Thebestof píše:Ne:) Popravdě se mi nějak nepodařilo rozluštit Tvé posty a není mi z nich jasné, jestli chceš rodit doma:) Ať tak či tak, držím palce.
To pisete mi holky?
ve 25 tydnu rodit doma?????
Tak tohle je uz moc!!!!Takze kdyz bude rodit v nemocnici nema sanci na odpoved???to je trochu sile kafe nemyslis???
Anonymní píše:??? Nechceš se uklidnit?Viking píše:ve 25 tydnu rodit doma?????Thebestof píše:Ne:) Popravdě se mi nějak nepodařilo rozluštit Tvé posty a není mi z nich jasné, jestli chceš rodit doma:) Ať tak či tak, držím palce.
To pisete mi holky?Tak tohle je uz moc!!!!Takze kdyz bude rodit v nemocnici nema sanci na odpoved???to je trochu sile kafe nemyslis???
Thebestof: Pro jistotu zdůrazňuju, že to není nic proti Tobě, jen jsem vysvětlovala, že jsme tu vedly ještě konverzaci o něčem úplně jiném - a opakuju, držím palce, ať všechno dopadne dobře!
Viking píše:
Thebestof: Pro jistotu zdůrazňuju, že to není nic proti Tobě, jen jsem vysvětlovala, že jsme tu vedly ještě konverzaci o něčem úplně jiném - a opakuju, držím palce, ať všechno dopadne dobře!
No jasne ja uz se obavala,ze ji chudakovi uz nikdo neodpovi-klidna jsem ![]()
Ono to vyznelo dost srandovne-ona se pta a na to ji prijde neco o kompententnosti-ona se jeste zepta to pisete mi???Tak to uz jsem se fakt rozesmala-jezisi ptat se na takove veci pres PC-musi to konzultovat preci s PA-,nebo v nemocnici
![]()
Kdo prevratil ty clanky o tom umrti,ktery cesky pisalek byl zase az moc chytry a dal tam uplne jinou zenu do novin???Vzdyt uz je to ostuda v cechach!!!!!!Takze ta mrtva pani je ziva za beda?????
A neni to ta co umrela a jeji fotka je v novinach za tu co umrela opravdu???Nemam slov-jsem rada,ze jsem pryc z cech
(pochopila jsem to spravne???)
Anonymní píše:
Kdo prevratil ty clanky o tom umrti,ktery cesky pisalek byl zase az moc chytry a dal tam uplne jinou zenu do novin???Vzdyt uz je to ostuda v cechach!!!!!!Takze ta mrtva pani je ziva za beda?????![]()
![]()
![]()
![]()
A neni to ta co umrela a jeji fotka je v novinach za tu co umrela opravdu???Nemam slov-jsem rada,ze jsem pryc z cech
Jo, pochopila. Prostě perla novinařiny.
Thebestof píše:
no neni mi zle,jen me boli docela pravidelne krize.a jak na potvoru jsem sama doma s malym a dsleko odsud nikdo z rodiny.Tak at zbytecne neplasim…zajimalo by jestli je to vubec mozne.
Tak posliky ve 25tt možné jsou ale pokud trvají už od odpoledne tak bych být tebou aspoň na tu pohotovost zavolala
Holky mám pocit,že je tady trošku menší zmatek,konkrétně jen na téhle diskuzi,navíc některé z Vás nemají asi moc dobrou náladu.Není mi 15 let a mám za sebou už porod…Za prvé by jsem chtěla upozornit,že by jsem doma v životě nerodila-ale to neznamená,že mám něco proti ženským které chtějí rodit doma.Ať si každý dělá co chce.Psala jsem že jsem ve 25.tt a že by mě zajímalo,jestli je možné mít tak bryo poslíčky,nepsala jsem,že rodím!Nejsem debil.A co je na tom že se jako zeptám a tady???????Od čeho je diskuze??????????Je jasné že kdyby jsem cítila že jde do tuhého,tak že okmažitě něco zařizuji a jedu.Úplně to tady někdo převrátil.A bez diakritiky jsem pslaa protože jsem psla z tel.a ležela v posteli,ale tel. se mi vybil a tak jsem se nasrala na některé příspěvkz tady,že mě to donutilo vstát a zapnout pc.Navíc by jsem chtěla podoknout,že někdo kdo chce založit nějakou diskuzi,tak ji založí proto,že by si chtěl psát s někým kdo sdílí podbný náyor.Viz to že je tady napsané porod doma…ten kdo je proti porodům doma a je zásadně proti tomu tak ať tady nepíše těm ženským které rodit doma chtějí takové nesmysly.Je to každého věc a jestli jste proti takovým věcem tak založte diskuzi jsem proti porodům doma a tam si vylívejte zlost.Vždyť přece ty diskuze si maminy nebo ženské základají samy a ten kdo s nima trochu soucití nebo tak podbně tak se přídá a ne že to tady bude tak hrodit apak se tady všichni hádate.To je síla,připadá mi to tady jako ve školních lavicích.Dobrou
ivuska.h píše:Anonymní píše:Jo, pochopila. Prostě perla novinařiny.
Kdo prevratil ty clanky o tom umrti,ktery cesky pisalek byl zase az moc chytry a dal tam uplne jinou zenu do novin???Vzdyt uz je to ostuda v cechach!!!!!!Takze ta mrtva pani je ziva za beda?????![]()
![]()
![]()
![]()
Super perla
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.