Domácí porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
5.6.14 10:01

@dendule4 přesně ;) tak možná to je pohodlnější, že se cíti maminy lépe v domacím prostředí.. ale já osobně, tohle v životě nepochopím. Nemocnice je prostě na nějaké komplikace vybavená. Pokud chtějí dobrovolně ohrožovat život svůj a dítěte je to každého volba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
5.6.14 10:07

Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný. :roll:

A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
5.6.14 10:07

Holky tohle je marný… Ani nedočítám, protože to nestojí za to… Alespon si o tom jak domácí porody probíhají v jiných zemích zcela běžně a jak to všechno vlastně probíhá trochu zjistěte, než tu začnete hystericky soudit :zed: A navíc, starejte se o svoje! Tahle diskuze tu měla sloužit k tomu aby ženy které se o domácí porod zajímají měli možnost se spolu poradit, sdělit si dojmy atp. Ale přes ten slovní odpad objevující se od „Zodpovědných supermatek, které všechno ví a všechno znají“ se tady člověk ani nic takového nedočte… Proč vůbec ostatním cpete svoje názory, když o ně nestojí? Nechápu nechápu nechápu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 10:47

Ja nic nikomu necpem, mna to zajjima jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 10:49
@Katy 7 píše:
Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný. :roll:A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.

tak PA co som mala u porodu mala tak 22r a deti pry nechce..tazko pausalizovat, nie kazda zena porodi..ba gyndu tiez ides k doktorovi i ked frndu nema.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
5.6.14 11:30
@Katy 7 píše:
Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný. :roll:A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.

to je hovadina, sorry…to je stejné jako bys řekla: s tou zlomenou nohou k doktorovi nejdu, protože ten si jí nikdy nezlomil, radši zajdu za sousedem, ten s tím má osobní zkušenost, tak určitě bude vědět víc :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
5.6.14 11:32
@Kaculela píše:
Holky tohle je marný… Ani nedočítám, protože to nestojí za to… Alespon si o tom jak domácí porody probíhají v jiných zemích zcela běžně a jak to všechno vlastně probíhá trochu zjistěte, než tu začnete hystericky soudit :zed: A navíc, starejte se o svoje! Tahle diskuze tu měla sloužit k tomu aby ženy které se o domácí porod zajímají měli možnost se spolu poradit, sdělit si dojmy atp. Ale přes ten slovní odpad objevující se od „Zodpovědných supermatek, které všechno ví a všechno znají“ se tady člověk ani nic takového nedočte… Proč vůbec ostatním cpete svoje názory, když o ně nestojí? Nechápu nechápu nechápu :pocitac:

ráda se nazvu supermatkou v tomto případě, jelikož jsem hrdá na to, že jsem při porodu nijak neohrozila zdraví ba dokonce život své dcerky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
5.6.14 11:35

Je těžký diskutovat s ženskýma, které kvůli svému pohodlí riskují život svého dítěte. Takže už se o to ani nesnažím. Kdyby moje máma rodila doma, tak tady teď nejsem. Kdybych já rodila doma, tak tady teď u sebe nemám svého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.6.14 11:45

8o 8o 8o
puvodni otazka znela:
Ahoj holky, prosím, najde se tu někdo, kdo mi napíše, že rodil doma a jaké to bylo?
a o tom ta diskuze je, o tech co rodi doma. Nikdo se neptal mam rodit doma?
takze ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? Tady se na to totiz nikdo nepta :nevim: a jste OT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
5.6.14 12:03
@miisenka píše:
aha..a ona je schopna vyhodnotit akukolvek anomaliu?

Rodila jsem v porodnici před rokem. Byla to rychlovka, takže jen s PA. Pak otevřel dveře pan doktor, podíval se na nás asi ze 2 metrů, pogratuloval a zase dveře zavřel. Pak jsem se s dítkem vítala, pak až přišla pediatrická sestra a po asi 10 min. jsem jí ho dala na první ošetření. I mu poslechla sestra srdíčko. Doktorka ho viděla poprvé až druhý den ráno, takže za nějakých 15 hodin po porodu a žádný stres. Prostě měla paní doktorka jinou práci na JIPce a proč by hned musela vyšetřovat novorozené miminko, které se jevilo úplně normálně. A jakoukoliv anomálii Ti nevyhodnotí nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 13:02
@4family píše:
Rodila jsem v porodnici před rokem. Byla to rychlovka, takže jen s PA. Pak otevřel dveře pan doktor, podíval se na nás asi ze 2 metrů, pogratuloval a zase dveře zavřel. Pak jsem se s dítkem vítala, pak až přišla pediatrická sestra a po asi 10 min. jsem jí ho dala na první ošetření. I mu poslechla sestra srdíčko. Doktorka ho viděla poprvé až druhý den ráno, takže za nějakých 15 hodin po porodu a žádný stres. Prostě měla paní doktorka jinou práci na JIPce a proč by hned musela vyšetřovat novorozené miminko, které se jevilo úplně normálně. A jakoukoliv anomálii Ti nevyhodnotí nikdo.

Ono asi zavisi pd porodnice..ja mala pediatra i sestru pro mimco a doktora a PA pre seba..v tej potodnici je vys. pediatrom hned po porode standart..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 13:02
@4family píše:
Rodila jsem v porodnici před rokem. Byla to rychlovka, takže jen s PA. Pak otevřel dveře pan doktor, podíval se na nás asi ze 2 metrů, pogratuloval a zase dveře zavřel. Pak jsem se s dítkem vítala, pak až přišla pediatrická sestra a po asi 10 min. jsem jí ho dala na první ošetření. I mu poslechla sestra srdíčko. Doktorka ho viděla poprvé až druhý den ráno, takže za nějakých 15 hodin po porodu a žádný stres. Prostě měla paní doktorka jinou práci na JIPce a proč by hned musela vyšetřovat novorozené miminko, které se jevilo úplně normálně. A jakoukoliv anomálii Ti nevyhodnotí nikdo.

Ono asi zavisi pd porodnice..ja mala pediatra i sestru pro mimco a doktora a PA pre seba..v tej potodnici je vys. pediatrom hned po porode standart..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 13:05
@Haninac píše:
8o 8o 8o
puvodni otazka znela:
Ahoj holky, prosím, najde se tu někdo, kdo mi napíše, že rodil doma a jaké to bylo?
a o tom ta diskuze je, o tech co rodi doma. Nikdo se neptal mam rodit doma?
takze ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? Tady se na to totiz nikdo nepta :nevim: a jste OT!

povodna otazka ano, ale ja obnovovala diskusiu, lebo ma to zaujima po tej stranke..myslim ze sa mozem pridat s dotazom i ked nerodim doma a cakam, ze mi niektore matky odpisu jak to je..neni podmienka ze chcem rodit doma, aby som sa mohla o tl zaujimat..takisto sa zaujimam o Porsche a nekupujem si ho.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
5.6.14 13:21

@miisenka ano, ale ty jsi sem nevlitla sdelit jen svuj nazor ze zeny rodici doma jsou sobecky… ty mas normlani dotaz co se tyce porodu doma :D

vsak pisu,: ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? tebe se to netyka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
5.6.14 13:26
@Haninac píše:
@miisenka ano, ale ty jsi sem nevlitla sdelit jen svuj nazor ze zeny rodici doma jsou sobecky… ty mas normlani dotaz co se tyce porodu doma :Dvsak pisu,: ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? tebe se to netyka :D

jo takhle… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková