Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@dendule4 přesně
tak možná to je pohodlnější, že se cíti maminy lépe v domacím prostředí.. ale já osobně, tohle v životě nepochopím. Nemocnice je prostě na nějaké komplikace vybavená. Pokud chtějí dobrovolně ohrožovat život svůj a dítěte je to každého volba ![]()
Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný. ![]()
A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.
Holky tohle je marný… Ani nedočítám, protože to nestojí za to… Alespon si o tom jak domácí porody probíhají v jiných zemích zcela běžně a jak to všechno vlastně probíhá trochu zjistěte, než tu začnete hystericky soudit
A navíc, starejte se o svoje! Tahle diskuze tu měla sloužit k tomu aby ženy které se o domácí porod zajímají měli možnost se spolu poradit, sdělit si dojmy atp. Ale přes ten slovní odpad objevující se od „Zodpovědných supermatek, které všechno ví a všechno znají“ se tady člověk ani nic takového nedočte… Proč vůbec ostatním cpete svoje názory, když o ně nestojí? Nechápu nechápu nechápu ![]()
@Katy 7 píše:
Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný.A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.
tak PA co som mala u porodu mala tak 22r a deti pry nechce..tazko pausalizovat, nie kazda zena porodi..ba gyndu tiez ides k doktorovi i ked frndu nema.. ![]()
@Katy 7 píše:
Odpůrkyně přečtěte si deníček : Neslavný příchod na svět a pak mi tvrdte, jak je v porodnici porod bezpečný.A doktor sám nikdy neporodil, takže bych vždy věřila víc ženě, která má s porodem osobní zkušennost.
to je hovadina, sorry…to je stejné jako bys řekla: s tou zlomenou nohou k doktorovi nejdu, protože ten si jí nikdy nezlomil, radši zajdu za sousedem, ten s tím má osobní zkušenost, tak určitě bude vědět víc
![]()
@Kaculela píše:
Holky tohle je marný… Ani nedočítám, protože to nestojí za to… Alespon si o tom jak domácí porody probíhají v jiných zemích zcela běžně a jak to všechno vlastně probíhá trochu zjistěte, než tu začnete hystericky souditA navíc, starejte se o svoje! Tahle diskuze tu měla sloužit k tomu aby ženy které se o domácí porod zajímají měli možnost se spolu poradit, sdělit si dojmy atp. Ale přes ten slovní odpad objevující se od „Zodpovědných supermatek, které všechno ví a všechno znají“ se tady člověk ani nic takového nedočte… Proč vůbec ostatním cpete svoje názory, když o ně nestojí? Nechápu nechápu nechápu
ráda se nazvu supermatkou v tomto případě, jelikož jsem hrdá na to, že jsem při porodu nijak neohrozila zdraví ba dokonce život své dcerky!!!
Je těžký diskutovat s ženskýma, které kvůli svému pohodlí riskují život svého dítěte. Takže už se o to ani nesnažím. Kdyby moje máma rodila doma, tak tady teď nejsem. Kdybych já rodila doma, tak tady teď u sebe nemám svého syna.
![]()
puvodni otazka znela:
Ahoj holky, prosím, najde se tu někdo, kdo mi napíše, že rodil doma a jaké to bylo?
a o tom ta diskuze je, o tech co rodi doma. Nikdo se neptal mam rodit doma?
takze ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? Tady se na to totiz nikdo nepta
a jste OT!
@miisenka píše:
aha..a ona je schopna vyhodnotit akukolvek anomaliu?
Rodila jsem v porodnici před rokem. Byla to rychlovka, takže jen s PA. Pak otevřel dveře pan doktor, podíval se na nás asi ze 2 metrů, pogratuloval a zase dveře zavřel. Pak jsem se s dítkem vítala, pak až přišla pediatrická sestra a po asi 10 min. jsem jí ho dala na první ošetření. I mu poslechla sestra srdíčko. Doktorka ho viděla poprvé až druhý den ráno, takže za nějakých 15 hodin po porodu a žádný stres. Prostě měla paní doktorka jinou práci na JIPce a proč by hned musela vyšetřovat novorozené miminko, které se jevilo úplně normálně. A jakoukoliv anomálii Ti nevyhodnotí nikdo.
@4family píše:
Rodila jsem v porodnici před rokem. Byla to rychlovka, takže jen s PA. Pak otevřel dveře pan doktor, podíval se na nás asi ze 2 metrů, pogratuloval a zase dveře zavřel. Pak jsem se s dítkem vítala, pak až přišla pediatrická sestra a po asi 10 min. jsem jí ho dala na první ošetření. I mu poslechla sestra srdíčko. Doktorka ho viděla poprvé až druhý den ráno, takže za nějakých 15 hodin po porodu a žádný stres. Prostě měla paní doktorka jinou práci na JIPce a proč by hned musela vyšetřovat novorozené miminko, které se jevilo úplně normálně. A jakoukoliv anomálii Ti nevyhodnotí nikdo.
Ono asi zavisi pd porodnice..ja mala pediatra i sestru pro mimco a doktora a PA pre seba..v tej potodnici je vys. pediatrom hned po porode standart..
@4family píše:
Ono asi zavisi pd porodnice..ja mala pediatra i sestru pro mimco a doktora a PA pre seba..v tej potodnici je vys. pediatrom hned po porode standart..
@Haninac píše:
![]()
![]()
puvodni otazka znela:
Ahoj holky, prosím, najde se tu někdo, kdo mi napíše, že rodil doma a jaké to bylo?
a o tom ta diskuze je, o tech co rodi doma. Nikdo se neptal mam rodit doma?
takze ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? Tady se na to totiz nikdo neptaa jste OT!
povodna otazka ano, ale ja obnovovala diskusiu, lebo ma to zaujima po tej stranke..myslim ze sa mozem pridat s dotazom i ked nerodim doma a cakam, ze mi niektore matky odpisu jak to je..neni podmienka ze chcem rodit doma, aby som sa mohla o tl zaujimat..takisto sa zaujimam o Porsche a nekupujem si ho.. ![]()
@miisenka ano, ale ty jsi sem nevlitla sdelit jen svuj nazor ze zeny rodici doma jsou sobecky… ty mas normlani dotaz co se tyce porodu doma ![]()
vsak pisu,: ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? tebe se to netyka ![]()
@Haninac píše:
@miisenka ano, ale ty jsi sem nevlitla sdelit jen svuj nazor ze zeny rodici doma jsou sobecky… ty mas normlani dotaz co se tyce porodu domavsak pisu,: ty co se chteji vyjadrit o tom, ze si mysli jaka je to blbost, nechcete si zalozit svoji diskuzi? tebe se to netyka
jo takhle… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.