Domácí test FSH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2184
25.3.13 14:30

@Lucake
Podle toho, co píšeš, to vypadá, že u tebe ovulace normálně probíhá. To nebude jen na oko.
Uvidíte jak dopadne spermiogram.

1 kus přes stovku? No panečku…To si asi budu muset nechat zajít chuť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.3.13 14:31

@elanaa tak jako tak tam v dubnu půjdeme, snad už za 14 dní, dva něsíce určitě čekat nebudu :) Pokud zvýšená bude, tak se začnu připravovat na to, že mámou nikdy nejspíš nebudu, protože to se prý moc řešit nedá. Pokud bude negativní, tak si dodám trochu optimismu, který mi teď už fakt chybí. Asi je to blbost, chápu, ale aspoň to nic nezkazí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31402
25.3.13 14:35

@Lucake co bláááázníš…prosímtě. Mámou budeš, dneska se prakticky vše dá řešit. Někdy HP nedopadne nejlíp a přesto žena na stimulaci reaguje skvěle, u někoho moc nezabírají antiestrogeny, ale FSH injekce už ano a když to doženu ad absurdum, tak stále jsou různé darovací programy, kdy sice (chceš-li) přijmeš vajíčko dárkyně, ale biologicky bude dítě manželovo a Ty ho odnosíš a porodíš. To teď úplně pusť z hlavy a těš se do CARu, určitě to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.3.13 14:36

@Lucuska jsou tam dva :) jsem to spletla, stojí 300, ale jsem to přihodila k ostatním věcem, že to zkusím, protože pak bylo poštovné zdarma :)
http://www.otehotnet.cz/…9350022.html
přítel už čekal dítě s někým jiným, tak to beru, že nejspíš to bude u něj OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.3.13 14:37

Já být tebou tak fakt zajdu na spermio, teda chlap a já na krev, ono tam může být pidi odchylka a už to nejde. mě třeba zjistili že mám dole moc velkou kyselost, vzali mi stěry (jiné než ty běžné z gyndy) musela jsem si je zaplatit asi 200 kč to stálo a našli tam něco prý zabíjím kyselostí spermoše, tak mi dali antibiotika a ihned jsem otěhotněla ač to předtím nešlo.
za mě si myslím že ten přístroj je zbytečný, ale jestli se ti to chce zkusit proč ne, ale moje zkušenost i známých že prostě většinou tyhle věci byli tahače peněz adůvod se našel jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
25.3.13 14:39

@Lucake to že přítel čekal dítě někde jinde bych asi nebrala jako jistotu, neím jak to měl s předešlou přítelkyní ale kde je jistota že to bylo jeho že jo :nevim: poslala bych ho tam, třeba jich má jen méně, aled za mě doporučuju stěry, spermio a krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.3.13 14:41

@Lucake
To je blbost, ovulaci máš, normálně otěhotníš…uvidíš, že se brzy zadaří.
14 dní je krátká doba, to vydržíš a uvidíš, že vám tam určitě stejně nic nenajdoun a vše bude v pořádku.
Ale jestli ten test už máš doma, tak si ho udělej, co jinýho s ním, když už tě stál peníze. A jeho výsledek neovlivníš, pokud se bojíš ho udělat proto, aby náhodou ta hladina nevyšla špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
25.3.13 14:41

@Lucake tady je za 200 i s poštou ;)

http://www.ebay.co.uk/…251081533953?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.3.13 14:42

@elanaa mně by to vůbec nevadilo, mít od dárkyně :)o vyšetřeních a řešeních nic nevím, to mi teprve všechno řeknou :) uvidíme, jak to dopadne, ale děkuju moc za povzbuzení, to se krásně čte :hug: už se bojím toho opakovaného zklamání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.3.13 14:44

@Lucake
To neber tak úplně v potaz, že už čekal někdy dítě. Jde o to v kolikati letech a kolik mu je teď. Už tenkrát nemusel mít spermio úplně dobré a ono je to pak rok od roku horší. I měsíc od měsíce horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.3.13 14:45

Vyzkoušela jsem

Ahoj tak mohla bych ti napsat vlastní zkušenost. Od září 2012 sem po skoro 8 letech vysadila antiko, první 2 měsíce trošku divoký ale pak se to začalo ustalovat, před Vánoci jsem měla pocit, že se mohlo zadařit ale přišla menstruace a tak sem začala trochu pátrat, jestli je vše ok. Tenkrát tam byla nabídka i na test pro muže a tak sem si řekla proč ne. Já to vyzkoušela hned, jak to přišlo. Vyšlo to v pořádku a než jsem stačila otestovat muže zjistila jsem, že jsem těhotná takže pro klid duše toho nelituji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.3.13 14:51

@ela88
A ten test se může provést v jakékoliv fázi menstruačního cyklu?
A výsledek je v pořádku pouze když to výjde tak, že testovací čárka je slabší než kontrolní? Čili JAKOBY PŘESNĚ NAOPAK NEŽ U OVU TESTU, chápu-li to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.3.13 14:53

@Boudice23 :)
@martulkasloník už s tím počítá :) já to z nám z rodiny, táta se svou první ženou nemohli mít děti a potom oba v druhém manželství měli
@Lucuska bojím, to víš, že jo :) ale to bude i celého vyšetření :) ale lepší vědět, pak se dá hledat řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
25.3.13 14:57

@ela88 test doma pro chlapa by byl fajn, pokud to je přesné, přece jen lepší než někde v kukani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
25.3.13 14:58

@Lucake
Já být ve tvé situaci, tak si ten test udělám předtím vyšetřením. Pak už by byl k ničemu. Ale teď by ti na následujícíh 14 dní alespoň ukojil tvou zvědavost :-)
A neboj, výjde v pořádku, když vše osttaní vypadá zcela v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital