Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Ivoka píše:
On je tam totiz bobik malokdy, vetsinou jsou spinavy od paratku, jak si presedavaj na vejce, slepicka vzdycky sedi na tech co uz kolegyne snesla a i zobakem si prihrne ty ostatni pod sebe. A kdyz je mokro tak maj hnáty spinavy
Hnáty maj špinavý ze dvorka od hoven.
A jsme tam kde jsme byli, teď ještě zjistit, jestli bylo první vejce nebo slepice a máme to všechno v cajku. ![]()
@Virginia
ja myslela ze je maji hlavne od bahna
ale jinak mas pravdu ![]()
@Ivoka píše:
On je tam totiz bobik malokdy, vetsinou jsou spinavy od paratku, jak si presedavaj na vejce, slepicka vzdycky sedi na tech co uz kolegyne snesla a i zobakem si prihrne ty ostatni pod sebe. A kdyz je mokro tak maj hnáty spinavy
takže stačí když budem mýt slepicím nohy? ![]()
@Jasněnkaa píše:
takže stačí když budem mýt slepicím nohy?
Chytrý myjou vejce, blbci slepicím nohy.
![]()
@Jasněnkaa píše:
takže stačí když budem mýt slepicím nohy?
Teda tahle inovace me nenapadla! je videt, jak malo jsem nápaditá
musim se nad sebou zamyslet ![]()
@Ivoka píše:
Teda tahle inovace me nenapadla! je videt, jak malo jsem nápaditámusim se nad sebou zamyslet
nedělej to, prý to dělají jen blbci ![]()
@Jasněnkaa ajó…já to docetla az potom…
Jenze vejce umi umyt kazdy, ale hnaty slepici na to kazdy nemá ![]()
@Ivoka Pozor na to, vejce umyju a je umytý, ale ty hnáty jsou umytý asi tak deset sekund, málokdo má ochočený slepice natolik, aby pochopily, že po umytí hnát mají snést vejce. ![]()
@Virginia to je fakt, ty moje by to taky nepochopily, holt slepice zustane slepici i s vomytejma nohama ![]()
@Jasněnkaa prosim te, s tvoji muskulaturou musis zahnat i kohouta do kouta
![]()
@Ivoka jo prd, fakt z nich mám hrůzu, z dětství. Když jsem je musela krmit, jen jsem otevřela vrátka už se na mě krávy hnaly a chtěly mě klovnout do nohy
tak jsem jim pak házela lopatou přes plot ![]()