Domácí vejce - rizika?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13714
18.7.13 12:57
@Ivoka píše:
On je tam totiz bobik malokdy, vetsinou jsou spinavy od paratku, jak si presedavaj na vejce, slepicka vzdycky sedi na tech co uz kolegyne snesla a i zobakem si prihrne ty ostatni pod sebe. A kdyz je mokro tak maj hnáty spinavy :mrgreen:

Hnáty maj špinavý ze dvorka od hoven. :mrgreen: A jsme tam kde jsme byli, teď ještě zjistit, jestli bylo první vejce nebo slepice a máme to všechno v cajku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.7.13 12:59

@Virginia :mrgreen: ja myslela ze je maji hlavne od bahna :mrgreen: ale jinak mas pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.7.13 13:02

@Virginia jooo tahle otázka mi taky nedá už roky spát :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 13:54
@Ivoka píše:
On je tam totiz bobik malokdy, vetsinou jsou spinavy od paratku, jak si presedavaj na vejce, slepicka vzdycky sedi na tech co uz kolegyne snesla a i zobakem si prihrne ty ostatni pod sebe. A kdyz je mokro tak maj hnáty spinavy :mrgreen:

takže stačí když budem mýt slepicím nohy? :think:

• Citovat
  • Upravit
13714
18.7.13 13:59
@Jasněnkaa píše:

Chytrý myjou vejce, blbci slepicím nohy. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.7.13 14:07
@Virginia píše:
Chytrý myjou vejce, blbci slepicím nohy. :mrgreen: :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 14:13

@Virginia ňáká ftipná :roll: :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10952
18.7.13 14:16
@Jasněnkaa píše:

Teda tahle inovace me nenapadla! je videt, jak malo jsem nápaditá :think: musim se nad sebou zamyslet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 14:17
@Ivoka píše:
Teda tahle inovace me nenapadla! je videt, jak malo jsem nápaditá :think: musim se nad sebou zamyslet :P

nedělej to, prý to dělají jen blbci 8o

• Citovat
  • Upravit
10952
18.7.13 14:21

@Jasněnkaa ajó…já to docetla az potom…
Jenze vejce umi umyt kazdy, ale hnaty slepici na to kazdy nemá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.7.13 14:26

@Ivoka Pozor na to, vejce umyju a je umytý, ale ty hnáty jsou umytý asi tak deset sekund, málokdo má ochočený slepice natolik, aby pochopily, že po umytí hnát mají snést vejce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
18.7.13 14:34

@Virginia to je fakt, ty moje by to taky nepochopily, holt slepice zustane slepici i s vomytejma nohama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 14:35
@Virginia píše:
@Ivoka Pozor na to, vejce umyju a je umytý, ale ty hnáty jsou umytý asi tak deset sekund, málokdo má ochočený slepice natolik, aby pochopily, že po umytí hnát mají snést vejce. :mrgreen:
:lol: :lol: já uplně nesnáším slepice, bojím se jich :oops: takže představa že jim myju pacinky :roll: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
10952
18.7.13 14:38

@Jasněnkaa prosim te, s tvoji muskulaturou musis zahnat i kohouta do kouta ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.7.13 14:41

@Ivoka jo prd, fakt z nich mám hrůzu, z dětství. Když jsem je musela krmit, jen jsem otevřela vrátka už se na mě krávy hnaly a chtěly mě klovnout do nohy :roll: tak jsem jim pak házela lopatou přes plot :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii