Doporučený dopis z finančního úřadu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
doporucený dopis financní urad
Ahoj. tak jsem dnes ve schrance mela vyzvu k vyzvednutí zásilky. Což by
nebylo nic divného, kdyby na ni nebylo Bajerová místo Bajgarová . Tak volam na postu jestli je to fakt moje.
. No a pani mi do telefonu rekla ze na dopise
bylo Bajgrová. Což je ofsem taky blbe ale uz se to blízí memu prijmeni.
Jeste se me ptala jestli cekam neco z financniho uradu. ( no podavala jsem si
danove priznání tak se desim co tam tak asi je
) No ale nakonec si to teda pujdu zitra
vyzvednout
. Snad to se mnou nešlehne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Není nad úředního šimla. Kdyby to s vámi seklo, tak dejte vědět, pošlu vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nevím jestli je to dotaz Běžně mi i rúzné instituce píšou špatně jméno( píšu se s jiným i než je obvyklejší) Zdá se to nepochopitelné, když to odněkud opisují, ale ono o to tolik nejde, adresát se určuje podle roku narození případně rodného čísla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@alun-ka píše:
Nevím jestli je to dotaz Běžně mi i rúzné instituce píšou špatně jméno( píšu se s jiným i než je obvyklejší) Zdá se to nepochopitelné, když to odněkud opisují, ale ono o to tolik nejde, adresát se určuje podle roku narození případně rodného čísla.
tak hlavne ze mi to vydají. Spis se desím toho co po me chce
finančák
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Marki1985 píše:
tak hlavne ze mi to vydají. Spis se desím toho co po me chce finančák
tak buď budou chtít dodat ještě nějaké lejstro, nebo podpis, také ti můžou psát, že dostaneš přeplatek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
tak buď budou chtít dodat ještě nějaké lejstro, nebo podpis, také ti můžou psát, že dostaneš přeplatek
tak uvidíme zitra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@stinga píše:
To snad nepisou, myslim ten preplatek, to jen kdyby to mela blbe spocitane, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 píše:
To snad nepisou, myslim ten preplatek, to jen kdyby to mela blbe spocitane, ne?
ja to nikdy teda nedostala pisemne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud je to ofiko doporučený dopis s dodejkou, tak tam chyba být nemůže. Ty obálky se tisknou automaticky z programu, který je propojený s registrem obyvatel, takže to by se těžko někdo spletl. Výzvy k daňovému přiznání lze podle zákona vystavit až po termínu pro podání. Ten je dnes, takže to asi taky těžko. A pokud by chyběl podpis nebo by chtěli něco doložit, tak se to nedělá doporučeným dopisem. Buď se zavolá nebo se pošle jen obyčejný dopis. Pokud se žádosti o vrácení přeplatku plně vyhoví, pak se žádné vyrozumění neposílá. Pouze v případě, že se zamítá nebo se vyhovuje částečně. Ale toto jde podle zákona taky udělat až po termínu pro podání přiznání. Tedy nejdříve zítra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Zumpa píše:
Doporučuji si zařídit datovou schránku.
Souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Hanula1212 píše:
Pokud je to ofiko doporučený dopis s dodejkou, tak tam chyba být nemůže. Ty obálky se tisknou automaticky z programu, který je propojený s registrem obyvatel, takže to by se těžko někdo spletl. Výzvy k daňovému přiznání lze podle zákona vystavit až po termínu pro podání. Ten je dnes, takže to asi taky těžko. A pokud by chyběl podpis nebo by chtěli něco doložit, tak se to nedělá doporučeným dopisem. Buď se zavolá nebo se pošle jen obyčejný dopis. Pokud se žádosti o vrácení přeplatku plně vyhoví, pak se žádné vyrozumění neposílá. Pouze v případě, že se zamítá nebo se vyhovuje částečně. Ale toto jde podle zákona taky udělat až po termínu pro podání přiznání. Tedy nejdříve zítra.
tak je to nakonec postoupení zadosti prahu 3 ( mam tam trvale bydliste)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Závěrečná zkouška s pracovním úřadem
- Finanční potíže. Sex za peníze.
- Prosím o doporučení na pedikérku na Praze 8
- Doporučená literatura na medicínu
- Finanční poradce Brno - doporučení
- Nemocniční uniforma a zařizování na úřadech
- Gynekologie Praha - doporučení