Dotaz k látkovým plenám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
4.7.10 11:49
petka.konecna píše:
Holky, pořizovali jste na použité pleny nějaký speciální koš na uskladnění před praním, nebo stačí nějaký obyčejný z Hobby marketu s víkem?

Já mám takovou plastovou popelnici s víkem z OBI :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.7.10 11:53

Čauky holky, promiňte, že vám sem lezu, ale to bylo mýdlo Dr.Beckmann, chlap ho dovalil. Myslím, že je dražší, protože je to jakási „značka“. Hlavně, že s ním ty fleky jdou dolů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.7.10 13:58
Cappy píše:
petka.konecna píše:
Holky, pořizovali jste na použité pleny nějaký speciální koš na uskladnění před praním, nebo stačí nějaký obyčejný z Hobby marketu s víkem?
Já mám takovou plastovou popelnici s víkem z OBI :palec:

Jo jasně, takže nic spešl není potřeba. Předpokládám že je lepší to skladovat na sucho než na mokro, že?
Já už mám z těch informací k těm plenám hlavu jako balón :think: , ale už jsem se zorientovala a včera jsme nakoupili nějaké vzorky (dvě Hemp Hour Strap, svrchňáky Haipa Daipa, svrchňáky Thirsties) a potom jsme si koupili testovací sadu Pop-in, 2v1 Mommy Touch a AOI TotsBots :dance: . Doma máme zhruba 40 čtvercových plen a jedno balení pampersek (do porodnice - ptali jsme se tam jestli můžeme látkovat už v porodnici a prý ne :nevim: ) - tak doufám, že jsme na začátek vybavení a dokupovat budu až podle toho co malé sedne a v čem bude spokojená :)

• Citovat
  • Upravit
5986
5.7.10 21:08

Tak já se musím s váma podělit o to, co se mi dnes stalo. (jak jsem chtěla koupit to žlučové mýdlo a mám to pořád v hlavě jo…) No, byli jsme dnes v DMce a já nakoupila plnou tašku věcí, ale mýdlo samozřejmě ne :zed: :zed: :zed:
Já snad u porodu vytlačila i kousek mozku, nebo co. To se mi totiž od té doby stává běžně, takovéto věci. Jo a taky už 2 týdny hledám mobil, vůbec nevím, kam jsem ho mohla dát… :-?
Hlavně, abych nezapomněla někde dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
6.7.10 07:29
alchemilka píše:
Tak já se musím s váma podělit o to, co se mi dnes stalo. (jak jsem chtěla koupit to žlučové mýdlo a mám to pořád v hlavě jo…) No, byli jsme dnes v DMce a já nakoupila plnou tašku věcí, ale mýdlo samozřejmě ne :zed: :zed: :zed:
Já snad u porodu vytlačila i kousek mozku, nebo co. To se mi totiž od té doby stává běžně, takovéto věci. Jo a taky už 2 týdny hledám mobil, vůbec nevím, kam jsem ho mohla dát… :-?
Hlavně, abych nezapomněla někde dítě…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.7.10 10:41

Mám takovej hloupej dotaz (pro ty, které plánují ještě mimčo):
co budete dělat s plínama, když se momentálně plenkující dítko naučí na záchod? Já nad tím přemýšlím, co mám dělat s plínama, ze kterých jsme vyrostli. Schovávat pro druhé? Nebo prodat? Nejdřív jsem myslela, že schovám, ale mám trochu obavy, že když se nebudou používat, tak se s nima něco stane, jako že povolí gumičky, nebo tak…
Co máte v plánu vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.7.10 20:11

Já už sice mimčo neplánuji, ale plínky jsem si schovávala na druhé (třetí). Myslím, že se s nimi nic nestane.
Můžeš třeba prodat to, co ti nevyhovovalo, ale jinak bych si vše nechala.
Aspoň pak zase nemusíš utrácet za další. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.7.10 20:50
Zizalka píše:
Já už sice mimčo neplánuji, ale plínky jsem si schovávala na druhé (třetí). Myslím, že se s nimi nic nestane.
Aspoň pak zase nemusíš utrácet za další. :wink:

jj, asi to tak udělám. Ty nejlepší si nechám, zbytek prodám… No, je to trochu nadčasové přemýšlení pro mě, když má syn půl roku :lol: ale myslím, že z některých plín brzy vyroste… Teď by jsme potřebovali dokoupit spíš svrchňáčky :think: , už nám jsou některé malé a zapínáme jtt :lol:
Myslíte, že třeba thirsties jsou v pohodě? docela mě zaujaly :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
10.7.10 10:18

Holky, jak používáte to žluč. mýdlo? Já ty plíny a bodíčka od mrkve teď namočila, pak potřela tím mýdlem (jako když se pere v rukách) a dala vyprat. Vytáhla z pračky a - je to pořád flekatý :evil:
Co dělám špatně?
Na těch plínach mě to ani tak neštve, ale na bodíčkách docela jo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.7.10 11:11

Zlucak rozpousti fleky zivocisneho puvodu, mrkvove skvrny jsou svina, me na odolne skvrny zabira mydlo imse vimse, skvrnu hned namydlim, vyplachnu, znova namydlim a necham lezet, hezky to zmizne, nicmene mrkev jsem uz dlouho neresila, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.7.10 11:15

A pliny schovavam na dalsi, mam na to takove ty vakuove pytle, pliny tam soupnu, vysaju vzduch a strcim do ulozneho prostoru v posteli.
Moje maminka schovala ctverce po me a jak jsem za ne ted rada, muzu si s nima klidne „plytvat“ a davat na kazde ucvrnknuti novou. :lol: Pac mam doma 50ks plin po sobe a asi 40ks novych ctvercu. Bych ulatkovala trojcata :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.7.10 11:17

A latkovat od porodnice se podle me da, to je tvoje vec, do ceho budes balit diteti prdku, jen musis mit rychlou spojku, ktera ti pliny odnese domu na vyprani a pak zase ciste prinese. Pokud mas ochotneho manzela, maminku, tchyni, tak si to udelej po svem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.7.10 22:40
alchemilka píše:
Zizalka píše:
Aspoň pak zase nemusíš utrácet za další. :wink:
jj, asi to tak udělám. Ty nejlepší si nechám, zbytek prodám… No, je to trochu nadčasové přemýšlení pro mě, když má syn půl roku :lol: ale myslím, že z některých plín brzy vyroste… Teď by jsme potřebovali dokoupit spíš svrchňáčky :think: , už nám jsou některé malé a zapínáme jtt :lol:
Myslíte, že třeba thirsties jsou v pohodě? docela mě zaujaly :think:

Thirsties používám a jsem moc spokojená! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.7.10 14:48

Tak já se budu zase ptát :-) :
Holky,máte některá zkušenost s plínou Babyidea growhour, Momys touch Easy Clean a Pop in? příp. ještě Kisaluvs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
14.7.10 12:36
Achdarek píše:
Stačí obyčejný.Já mám teda pro tento účel krabice z IKEA . Líbí se mi, že jsou hranaté a pěkně pasují do rohu koupelny.

Můžu se zeptat, kolikalitrovou máš tu krabici? 14litrovka stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí