Dotaz k látkovým plenám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
30.6.10 17:00

taky jsem přemejšlela jak to u ns udělat,abych mohla malýmu sprochivat prdel,ael nic jsem nevymyslela tak to dama asi jistí voda v rozprašovači :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.7.10 08:35

Já jsem to včera zkoušela, nebylo, to až tak hrozný, jak jsem si myslela, ale běžně to dělat nebudu, jenom když se pokadí opravdu hodně. Pobíhání do koupelny je opravdu pro nás nepohodlný, když není nablízku. Jinak si myslím, že se o prdelku starám důkladně, malý nebyl nikdy opruzený, což jsem ráda.
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.7.10 08:58
alchemilka píše:
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky :-D

Taky jsem to tak dělala. Ale do pár týdnů ti z ručníku zdrhne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
51750
1.7.10 09:12
neczuz píše:
alchemilka píše:
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky :-D
Taky jsem to tak dělala. Ale do pár týdnů ti z ručníku zdrhne. :mrgreen:

Tak u nás se z deky nezdrhá. :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.7.10 09:24

Z deky na trávě taky nezdrhá, ale tolik dek na vyměňování nemám. Ručník nevím, jestli by mu prostorově stačil.

• Citovat
  • Upravit
51750
1.7.10 09:46
neczuz píše:
Z deky na trávě taky nezdrhá, ale tolik dek na vyměňování nemám. Ručník nevím, jestli by mu prostorově stačil.

No tak já jí nechávám plínu, u nás přeci jen takové vedro zatím není, tak že jí to snad nevadí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.7.10 10:33

A odkuď jsi Katy? My bydlíme u Liberce, což zrovna taky není teplý kraj, ale poslední dny je tady fakt vedro, ochladit se chodíme domů. kde máme 18 stupňů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 10:39

Já jsem kousek od Frýdku Místku, tak že na opačné straně republiky, no a fakt u nás včera třeba nějak moc velké horko nebylo, bylo asi 26 stupňů a ve stínku bylo příjemně i pofukovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.7.10 11:56

je holky já s vedrem umírám :zed: nemůžu teď vůbec nic jen ležím a čekám až bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.7.10 21:32

Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzala :-) my musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání :oops: Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 21:32
alchemilka píše:
Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzala :-) my musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání :oops: Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno :-(

Ty jo a ty bydlíš kde? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.7.10 21:35
Katy2 píše:
alchemilka píše:
Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzala :-) my musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání :oops: Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno :-(
Ty jo a ty bydlíš kde? 8-o

to vypadá, že na středověkém hradě. :-P

• Citovat
  • Upravit
5986
1.7.10 21:36

Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.7.10 21:37
alchemilka píše:
Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně :-?

Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
1.7.10 21:44
Katy2 píše:
alchemilka píše:
Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně :-?
Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů. :roll:
Jak jsme byli p
Katy2 píše:
alchemilka píše:
Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů. :roll:

Jak jsme byli před nedávnem u našich, taky tam měli asi 27°, pro malého to bylo hrozné, špatně spal, my taky, máme studený odchov. Takhle v létě je to super, ale brala bych aspoň o 3 stupíňky víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí