Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
taky jsem přemejšlela jak to u ns udělat,abych mohla malýmu sprochivat prdel,ael nic jsem nevymyslela tak to dama asi jistí voda v rozprašovači
![]()
Já jsem to včera zkoušela, nebylo, to až tak hrozný, jak jsem si myslela, ale běžně to dělat nebudu, jenom když se pokadí opravdu hodně. Pobíhání do koupelny je opravdu pro nás nepohodlný, když není nablízku. Jinak si myslím, že se o prdelku starám důkladně, malý nebyl nikdy opruzený, což jsem ráda.
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky ![]()
alchemilka píše:
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky
Taky jsem to tak dělala. Ale do pár týdnů ti z ručníku zdrhne. ![]()
neczuz píše:alchemilka píše:Taky jsem to tak dělala. Ale do pár týdnů ti z ručníku zdrhne.
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky
Tak u nás se z deky nezdrhá.
![]()
Z deky na trávě taky nezdrhá, ale tolik dek na vyměňování nemám. Ručník nevím, jestli by mu prostorově stačil.
neczuz píše:
Z deky na trávě taky nezdrhá, ale tolik dek na vyměňování nemám. Ručník nevím, jestli by mu prostorově stačil.
No tak já jí nechávám plínu, u nás přeci jen takové vedro zatím není, tak že jí to snad nevadí. ![]()
A odkuď jsi Katy? My bydlíme u Liberce, což zrovna taky není teplý kraj, ale poslední dny je tady fakt vedro, ochladit se chodíme domů. kde máme 18 stupňů ![]()
Já jsem kousek od Frýdku Místku, tak že na opačné straně republiky, no a fakt u nás včera třeba nějak moc velké horko nebylo, bylo asi 26 stupňů a ve stínku bylo příjemně i pofukovalo.
je holky já s vedrem umírám
nemůžu teď vůbec nic jen ležím a čekám až bude líp
Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzala
my musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání
Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno ![]()
alchemilka píše:
Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzalamy musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání
Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno
Ty jo a ty bydlíš kde? ![]()
Katy2 píše:alchemilka píše:Ty jo a ty bydlíš kde?
Mabit - Já bych Tě k sobě hned vzalamy musíme večer ještě trochu přitápět, aby malému nebyla zima na koupání
Taky mi to vadí, ta zima doma, ale asi je to lepší, než horko a dusno
to vypadá, že na středověkém hradě. ![]()
Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně ![]()
alchemilka píše:
Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně
Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů. ![]()
Katy2 píše:Jak jsme byli palchemilka píše:Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů.
Bydlíme ve starým kamenným domě. Venku horko jak blázen, doma to není na krátky rukáv ani náhodou, to Ti po pár minutách běhá husina. Loni jsme to měli stejně
Katy2 píše:alchemilka píše:Téééééééééééééééda to by se mi líbílo, my už tady doma zase umíráme v ložnici téměř 30 stupňů.
Jak jsme byli před nedávnem u našich, taky tam měli asi 27°, pro malého to bylo hrozné, špatně spal, my taky, máme studený odchov. Takhle v létě je to super, ale brala bych aspoň o 3 stupíňky víc ![]()