Dotaz k látkovým plenám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5173
2.7.10 08:02

Alchemilka : ježiš ty se máš to bych hneeeed brala,bych spala celou noc jako dudek. U nás se v ložnici netopí vůbec ani v zimě (tuhle zimu budeme muset) a to je taková pohada jak se dobře dejchá a hajá :dance: ,ale léto fuj fuj fuj..
Babička má taky starej kamenej barák venku je 30 u ní v kuchyni 25 a to celej den beží kamna na vaření,sušení hub,ohřívání vody atd. Takže je tam taky krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
2.7.10 08:50

mabit- no, jo, asi to máme fajn, když je vedro. Loni jak byl studený červenec, tak jsme ale po večerech trochu topili. V zimě jsme se taky cosi naběhali pro dřevíčko do kůlny. Ale co, je tady krásně :-D :dance: všude se něco najde, co se ti nelíbí… Letos chceme dělat topení s radiátory do všech místností, já se tak těším :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.7.10 09:33

tak až budou všude radiatory tak to bude taky lepší :wink: ,ale na horké léto to máte ideální…já bydlím v paneláku :cry: a i když je teď zaizolovanej a bydlíme pod střechou tak je tady někdy na umření,občas to jde v ložnici tam zacelej den nezasvítí sluníčko,ale v noci na prd :roll: .....
taky přemýšlíme o baráčku,ale spíš o novostavbě takovou tu montovanou dřevostavbu,ale teď hold nejsou penízky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
2.7.10 13:53

jj, ta dřevostavba by se líbila i nám :-) kdyby jsme měli pozemek, určitě by jsme do toho šli. Ale takhle nám zůstalo koupit holt starý barák, ale není to tak nejhorší, podívej: http://domecek-a-my.blog.cz/rubrika/domecek
naposledy tam mám sice prosinec, nějak nestíhám doplňovat :oops: taky máme internet jenom přes mobil,jednu stránku mi natahuje 3 minuty :zed: :pocitac: takže se mi do toho doplňování fotek ani moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
2.7.10 13:57

Vrátím se k látkovým plenám :mrgreen:
Máte holky nějakou vychytávku na obnovení měkosti zhrublých plen? Zkoušela jsem proprat v octové vodě (to jsem se dočetla někde na netu, že to pomáhá), ale spíš se to zhoršilo. Nejvíc hrubou mám swadlbees s konopním jádrem a babyideu bamboo, tu snad budu muset vyhodit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.7.10 14:00

NO mám jeden zlepšovák, sušičku, ale tu asi kupovat nebudeš co? Jinak teda hooodně promnout v rukách, ono to změkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
2.7.10 14:08

Sušičku zatím kupovat nebudu :lol: ale třeba se nám jednou pokazí pračka a budeme muset koupit novou, tak se k tomu třeba nějak přichomejtne i ta suška :mrgreen:
Promnout jsem zkoušela, resp. zkouším, pomáhá to na ty ostatní plíny, co jsou jako froté, na tyto dvě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
2.7.10 14:12

Omlátit o nohu a pak prodrbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.7.10 14:45

máte pěknej baráček :palec: a hezkou skalku ta se mi moc líbí :palec: … to nevadí,že je starší,ale má zase takový vzláštní kouzlo :wink: je moc moc pěknej…
tak holky já dneska byla u mudry malej roste jako z vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.7.10 14:54
Katy2 píše:
neczuz píše:
alchemilka píše:
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky :-D
Taky jsem to tak dělala. Ale do pár týdnů ti z ručníku zdrhne. :mrgreen:
Tak u nás se z deky nezdrhá. :dance: :dance: :dance: :dance:

Katy - jak to děláš????
Já dám APolenku na deku a v mžiku je z ní pryč. Nejlépe na druhém konci zahrady a baští travičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.7.10 14:58

J8 si taky nemůžu vynachválit bydlení ve starém domě. My tu máme stále cca 20 stupňů - v létě i v zimě. topení je zapnuté jen obýváku, občas zatopíme v krbu. Fakt paráda.

Změkčovací kůra - já jsem zkoušela na čč kyselinu citronovou ,ale nic moc výsledek.Jednodušší je to promnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.7.10 15:17

Achdárku no ELi je cíťa, ta na trávu nevleze ani náááhodou, se jí štítí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
2.7.10 15:40
Achdarek píše:
Katy2 píše:
neczuz píše:
alchemilka píše:
Teď, když je hezky, jsme skoro celý den venku a to ho nechávám s holou prdelkou, jenom vyměňuju spod něj ručníky :-D
Katy - jak to děláš????
Já dám APolenku na deku a v mžiku je z ní pryč. Nejlépe na druhém konci zahrady a baští travičku :mrgreen:

My máme s Katy děti bojící se trávy. :mrgreen: Teda Tom se jí bojí jan když je nahej. Asi ho šimrá do pinďoura. :-P Když něco nutně potřebuje mimo deku, jde po čtyřech ale ne nakolenou, aby se dotýkal co nejmenší plochou a má znechucený výraz v obličeji

• Citovat
  • Upravit
51750
2.7.10 15:42
neczuz píše:
Achdarek píše:
Katy2 píše:
neczuz píše:
alchemilka píše:
Katy - jak to děláš????
Já dám APolenku na deku a v mžiku je z ní pryč. Nejlépe na druhém konci zahrady a baští travičku :mrgreen:
My máme s Katy děti bojící se trávy. :mrgreen: Teda Tom se jí bojí jan když je nahej. Asi ho šimrá do pinďoura. :-P Když něco nutně potřebuje mimo deku, jde po čtyřech ale ne nakolenou, aby se dotýkal co nejmenší plochou a má znechucený výraz v obličeji

JO tak to ELi otestuje rukou trávu a hned jí dá pryč, tak že u ní je jedno zda je nahá či oblečené, prostě tráva je bléééééééééééééé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
2.7.10 21:50
mabit píše:
máte pěknej baráček :palec: a hezkou skalku ta se mi moc líbí :palec: … to nevadí,že je starší,ale má zase takový vzláštní kouzlo :wink: je moc moc pěknej…
tak holky já dneska byla u mudry malej roste jako z vody

Děkuji moc, snažíme se, aby jsme to měli tady hezký, ale co se týče kytek - to je pro přítele zbytečnost. Když ho poprosím, aby mi zalil zahradu, tak zalije, jenom to, co je k jídlu :-? Kytky mu nestojí za práci.
A kdy máš termín? Snad se Ti malý nenarodí do tohoto vedra :-( I když těm úplně malinkým dětem to asi nevadí. Bude to mít jako v bříšku :-) Psala si, že asi budeš rodit dřív, proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí