Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
JO, ještě jsem se chtěla zeptat:
jak se dá vyprat mrkev ze čtvercovek?
My začali s příkrmama a koukám, po vyprání, že tam ta mrkev zůstala… Teda mrkev ne, ale fleky od ní ![]()
Použila jsi před praním žlučové mýdlo? Mě teda fleky nezůstávají. ![]()
Ne, použila jsem jenom prášek na praní. Zatím jsme nebyli ve městě, snad dnes se tam dostanu, abych to žlučové mýdlo koupila. Asi se nám už hodí, doteď jsme nepoužívali(nepotřebovali)… Doufám, že to pak pujde ![]()
Jj, na skvrny žlučové mýdlo, pokud možno co nejdříve po zašpinění, nenechat skvrnu zaschnout.
Já ještě k praní přidávám perkarbonát (něco jako bělidlo, ale trochu šetrnějšá k přírodě).
Jinak prý pomáhá sluníčko - vybělí skvrny
HOLKY ŽLUČOVÝ MÝDLO JE JÁDROVÝ MÝDLO NEBO JELEN?! NEBO ÚPLNĚ NĚCO JINÝHO?!
JÁ ŽLUČOVÝ MÝDLO SLYŠÍM POPRVÝ
Žlučové mýdlo je prostě žlučové mýdlo, není to ani jelen ani jádrové. Kupuji v DM drogerii.
JJ DÍK JÁ TO SLYŠÍM POPRVÝ
HOLKY JSEM STRAŠNÁ NEMŮŽU S TÍM NAKUPOVÁNÍM PLENEK PŘESTAT TEĎ PŘEMEJŠLÍM O TĚCH KALHOTKÁCH JAK SE NA NĚ DÁVÁ JEŠTĚ SVRCHŇÁČKY ![]()
JJ DÍK JÁ TO SLYŠÍM POPRVÝ
HOLKY JSEM STRAŠNÁ NEMŮŽU S TÍM NAKUPOVÁNÍM PLENEK PŘESTAT TEĎ PŘEMEJŠLÍM O TĚCH KALHOTKÁCH JAK SE NA NĚ DÁVÁ JEŠTĚ SVRCHŇÁČKY ![]()
Kdyby někdo chtěl tak na MMB jsou Kikko bambusové barevné za 155kč, obvyklá cena je 209kč.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak jsem byla dnes v drogerii, dostala jsem se jenom do Rossmana a tam měli to žlučové mýdlo za 53,–. to stojí tak normálně i v DMce?
Hmm a jaké bylo? Tekuté a nebo kostka? V DM stojí kostka 12 či 13 kč a tekuté tuším 250ml do 30ti kč.
Normálně kostka, tekuté neměli. Já ho teda nekoupila (nejsem skrblík, ale zdálo se mi to hodně na mýdlo
a taky jsem někde četla, že by mělo být i levnější, ale nevěděla jsem přesně ) Tak v pondělí pošlu přítele do DM
To zas bude koukat, co to chci ![]()
Holky, pořizovali jste na použité pleny nějaký speciální koš na uskladnění před praním, nebo stačí nějaký obyčejný z Hobby marketu s víkem?
Stačí obyčejný.Já mám teda pro tento účel krabice z IKEA . Líbí se mi, že jsou hranaté a pěkně pasují do rohu koupelny.