Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikola.pisova já ti to tam dala, ale ten dotazník není úplný. Chybí tam možnost nákupu přes internet (objednávám Rohlik) a také produkty z místních farem (značky ml. výrobků), takže něco jsem ti tam dala, ale z mého pohledu ti z toho nevypadne objektivní výsledek ![]()
@nikola.pisova Pokus byl, ale nezvládla jsem vyplnit některé otázky. Dotazník nepočítá s farmarskym prodejem…
@nikola.pisova píše:
Dobrý den,
jsem studentkou Mendelovy univerzity a moc bych chtěla poprosit ty, co konzumují mléko či mléčné výrobky, o vyplnění dotazníku k mé diplomové práci, která se týká právě chování spotřebitele na trhu mléka a mléčných výrobků.
Moc mi tím pomůžete a budu Vám opravdu vděčná![]()
![]()
https://umbrela.mendelu.cz/fill/1866#/
Děkuji předem
Tak to úplně nesedí:
Jak často kupujete mléko? My tak jednou týdně basu ![]()
K jakému účelu používáte mléko … ráno do kafe a kakao, tak asi třičtvrtě litru
… A jiné - chtělo by to doladit
vypadá to spíš na marketing, než na diplomku. ![]()
@M_Vladim Taky mám ten dojem, ale pokud je to ekonomická fakulta, tak tam se takové věci zkouší - a dotazník je na stránce školy.
Pro měl byl problém, že není patrné, jestli se dotazník ptá na mě jako osobu, nebo na naši domácnost. Po pár otázkách jsem to opustila, nedokázala jsem to rozlišit. Proč si ti lidi ten dotazník nejdřív neotestujou? ![]()
@Slečna Ferka Já zase dotazník vyplnila za svoji osobu a pak mě zarazila jedna z posledních otázek ohledně lidí v domácnosti. 4členná rodina s dětmi konzumující jeden jogurt týdně
, no snad se s tím zakladatelka nějak popere…
Dobrý deň. V prvom rade chcem všetkým rodičom, ktorí túto náročnú situáciu prežili vyjadriť veľkú podporu. Viem, že je to veľmi náročné pre celú rodinu a bolestivé aj po čase… Ak by sa medzi vami našiel niekto, kto by sa chcel podeliť o svoj príbeh a pomôcť tak v budúcnosti skvalitniť vzťahy rodičov, ktorých dieťatko zomrelo, aktuálne prebieha výskum: https://docs.google.com/…3qw/viewform?… . Dotazník je úplne anonymný a jeho cieľom je identifikovať faktory, ktoré napomáhajú udržať vzťah rodičov aj napriek tomu, že stratili dieťa… ďakujem vám za pomoc a prajem všetko dobré..
Pravda, nebylo jasné, zda jsou otázky na jednotlivce, nebo rodinu.
A zbytečné otázky na firmy. ![]()
Dobrý den,
jsem studentka gymnázia ve Zlíně. Ve 3.ročníku jsem psala seminární práci na téma Psychický a fyzický vývoj dítěte o a letos ve 4.ročníku bych si ráda ověřila své teorie pomocí tohoto dotazníku. Budu moc ráda když se najde několik maminek, které by mi se svými zkušenostmi moc pomohly a já si tak tyto fakta ověřila. Dotazník je anonymní a slouží pouze pro mé doplnění do seminární práce, která se nikam nebude zvěřejňovat. Proto pokud budete mít zrovna chvilku, zkopírujte tento odkaz a odpovězte, budu moc ráda za vaše postřehy.
Přeji hezký den
Hned první otázka špatně. Překrývající odpověď u věku. Zajímalo by mne, jak odpoví clovek, kteremu je 20 nebo 30 let. Jinak bych si precetla pravidla výzkumu a pokládání otázek do dotazniku. Jsi jeste mladá…ale i tak, pokud má mít tvuj vyzkum nejakou váhu. Základní pravidlo, ptam se vždy jen na jednu otázku ve větě.
@Radka Hlu vyplnila jsem to, ale přiznám se že polovinu otázek nechápu. Např tu s mlékem a jídlem… tak snad to k něčemu bude, ale je to zavádějící protože mám děti tři a u každého je to jinak
Vyplněno ale ověřuješ hypotézy - teprve když se tyto opakovaně prokážou, tak z nich možná vzniknou teorie. A fakta jsou fakta - ne hypotézy
A tedy z toho jak máš postavené otázky žádné validní teorie nevydoluješ.
Ale na gymplu metodologii ještě umět nemusíš. Stejně jako není taková tragédie mít blbě postavené otázky. Na bakalářku už by to bylo horší.
Jestli to budeš chtít opravovat, tak si kup Dismana: Jak se vyrábí sociologická znalost.
https://www.kosmas.cz/…cka-znalost/
Velké plus máš za představení se a vysvětlení smyslu dotazníku.
Ahoj, vyplnila jsem, ale ten dotaznik neni nejstastneji provedeny. Na druhou stranu, na ctvrty rocnik gymplu dobrý.
Teď si teda po vyplnění dotazníku připadám kvůli svatebnimu přípitku jak totální alkoholik
. Některý ty otázky jsou docela zvláštni, možná to chtělo nejdřív probrat s nějakou maminkou. Co má být výsledkem toho dotazníku?
@Radka Hlu vyplnila jsem, ale k čemu ti takový dotazník může být dobrý ![]()
někdo tu nedávno použil příměr - vliv četnosti populace krav na spotřebu čtverečkovaných sešitů, toto mi přijde nastejno - hop sem, hop tam
Ahoj všem,
holky, ženy, potřebuji pomoc. Nejsem sice zatím matka, ale zpracovávám diplomku a potřebuji vyplnit KRÁTKÝ dotazník - do příštího týdne co nejvíc odpovědí. Týká se to VŠECH co mají děti do 6 let věku.
Prosím Vás, sdílejte a vyplňujte
budu Vám moc vděčná. ![]()