Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
22.2.19 14:20

Ahoj všichni!
Prosím o vyplnění krátkého dotazníku, který se týká návratu žen po MD/RD zpátky do zaměstnání. Slouží pro všechny osoby, které mají děti do 6 let věku.

Moc děkuji! :srdce: Odkaz zasílám zde:
https://dotaznik.czu.cz/…x.php/238871?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.19 22:03

Dotazník výchova a vzdělávání v ochraně obyvatelstva:)

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku na téma Výchova a vzdělávání v oblasti ochrany obyvatelstva. Jedná se o anonymní, velmi jednoduchý dotazník, neboť většina otázek byla součástí dotazníku pro děti na základní škole. Dotazník je pouze pro me ke zjištění povědomí, bych věděla na co se v diiplomce soustredit. Praktickou cast mam zalozenou prave na dotaznicich od deti a infomaci od odborniku.
Budu Vám moc vděčná, pokud mu věnujete pár minut svého času.
 https://vychova-a-vzdelavani-v-oblas.vyplnto.cz/

Děkuji moc:)

• Citovat
  • Upravit
14
25.2.19 18:54

Postoje k biopotravinam

Zdravím všechny 🙂
chtěla bys vás všechny, kteří se zabýváte i nezabýváte biopotravinami, moc poprosit o vyplnění mého dotazníku, který slouží k mé diplomce na téma Analýza postojů na trhu s biopotravinami. Tady odkaz: https://analyza-postoju-na-trhu-s-bi.vyplnto.cz/

Budu ráda, za všechny respondenty, kteří mi pomůžou zdárně napsat mou DP. 😀 Karma vám to vrátí! 🙂

Děkuji všem moc za ochotu při vyplnění 🙂

Příspěvek upraven 01.03.19 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.19 19:06

Vyplneno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.2.19 19:10

@Veru_s90 Děkuji moc! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
25.2.19 19:11

Měla jsem dobrou vůli, ale nechci uvést svoji mailovou adresu, nesouhlasím s uložením svých osobních údajů v souladu s GDPR a nemám zájem vyplňovat další dotazníky, tím pádem mě to dál nepustilo a já odešla bez uložení, je mi líto. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.2.19 19:16

@sirikit Vazne? Praveze meil by se mel vyplnovat jen v pripade, pokud chcete ziskat vysledky, jinak ne. Kazdopadne kouknu na nastaveni a dekuji za reakci 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.2.19 19:21

@sirikit ale to je az na konci, kdyz uz jsi dotaznik uspesne vyplnila a odeslalo se to. nebo jestli to bylo jinak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.2.19 19:22

@sirikit Dotaznik se ukoncil pred dotazem na email, Vase odpovedi se ulozily, takze dekujii! 🙂 Meil je opravdu jen pro zajemce o zpetnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
25.2.19 19:23

Mě to vyhodilo jen otázku na rok narození a nic víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.19 19:24

Taky jsem mail nevyplnila mail a bylo napsano neco ve smyslu, ze je dotaznik uspesne vyplnen/odeslan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
25.2.19 19:38
@LVeru píše:
@sirikit Dotaznik se ukoncil pred dotazem na email, Vase odpovedi se ulozily, takze dekujii! 🙂 Meil je opravdu jen pro zajemce o zpetnou vazbu.

Tak potom v pohodě, je to tam! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76347
25.2.19 19:39
@debra.morgan píše:
@sirikit ale to je az na konci, kdyz uz jsi dotaznik uspesne vyplnila a odeslalo se to. nebo jestli to bylo jinak? :nevim:

No já jsem naučená z našich pracovních dotazníků, že když mi nevyjede „dotazník byl úspěšně dokončen“, nic se neukládá. Tady jsem si toho nevšimla, ale možná jsem jenom nepozorná. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.2.19 19:45
@sirikit píše:
No já jsem naučená z našich pracovních dotazníků, že když mi nevyjede „dotazník byl úspěšně dokončen“, nic se neukládá. Tady jsem si toho nevšimla, ale možná jsem jenom nepozorná. :oops: :oops:

ale to tam bylo ;) ;) drobnym pismem, ale bylo :kytka: a pod tim jsi mohla vyplnit ten email nebo co to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.2.19 19:51

@Celeste97 Zapomnela jsem napsat do hlavniho prispevku, dotaznik a cela ma diplomka se zabyva postoji Generace X a Y, proto pokud jsi narozena do roku 1964 nebo 1996 a vyse je dotaznik ukoncen, ale i tak dekuji za ochotu 🙂 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová