Dotkl se vás COVID finančně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.20 18:58

Naštěstí nedotklo finančně, ale jsme už OD BŘEZNA!! doma na 100% platu bez jakékoliv práce, našli jsme si alespoň brigádu, ať nám z toho nehrábne :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.20 19:11

Bohužel dotkl, nečekala jsem, že to bude na dlouho, v bývalé práci jsem nebyla spokojená, tak jsem nechtěla prodloužit smlouvu. Fixní mzda 27 000. Šla jsem na úřad práce, novou práci jsem našla za 14 dní, ale bohužel jsem fyzicky nezvládala, tak jsem po týdnu ukončila ve zkušební době. Tam byla mzda 26 000, ale pro ÚP mi jejich účetní vyplnila jen 14 000 čistého. Z podpory 13 000, jsem klesla na 6000.
Bylo to těžké, protože jsem sama, práci jsem nemohla nikde sehnat. Žila jsem z úspor, naštěstí už pracuji. Žila jsem skromně, moc úspor mi nezbylo, ale už zase z výplaty odkládám. Anonym finance.

• Citovat
  • Upravit
35426
19.12.20 19:27
@mrav píše:
Všichni, kteří byli v kontaktu s nakaženou učitelkou byli v karanténě. Výsledky chodí se zpožděním- hodně testovaných, denně i 15 000. Lehký průběh- učitelka byla za 14 dní v práci. Znám i zprostředkovaně člověka, který to měl 6 týdnů, vyléčil se a dostal to znovu. Je to prostě nepředvídatelné… Postupoval jsem podle pokynů hygieny… :mavam:

To je nesmysl. Po jak dlouhe dobe to "dostal " znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122561
19.12.20 20:10
@mroe píše:
To je nesmysl. Po jak dlouhe dobe to "dostal " znovu?

Prakticky hned. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35426
19.12.20 21:55
@mrav píše:
Prakticky hned. :mavam:

Tak to je uplna hloupost. Jak na to jako prisel? Jak ho to vubec napadlo? Je to samozrejme nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122561
20.12.20 06:26
@mroe píše:
Tak to je uplna hloupost. Jak na to jako prisel? Jak ho to vubec napadlo? Je to samozrejme nesmysl.

To se musíš zeptat jeho. Je to nová nemoc- nikdo s ní nemá ještě zkušenosti. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35426
20.12.20 07:39
@mrav píše:
To se musíš zeptat jeho. Je to nová nemoc- nikdo s ní nemá ještě zkušenosti. :mavam:

Zas tak nova neni, abych verila vsemu. Clovek muze byt po chorobe pozitivni dlouhe tydny, davno neinfekcni, neni nemocny. Vsak doma ho hygiena urcite znovu nenechala, po nesmyslne opakovanem testu, jen trousi nesmyrly a vyvolava strach. Schvalne se ho zeptej, jak to bylo, uvidis, ze mam pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová