Společná dovolená - kdo ji platí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
18.1.13 13:18
@zabkakvak píše:
Mě přijde, jakoby byl rok od roku horší, takovýhle před svatbou nebyl…jsme teda spolu jenom 4 roky, ale už jsme úplně s nervama v koncích. Hned bych odešla, ale když jsme koukala na nájmy a k tomu nemůžu sehnat práci, tak nevím, jak bych to utáhla…

a nemuzes na nejakou dobu odjet k rodicum? Proste se sbalit a odjet treba na tyden na dva a nenechat mu tam ani rohlik. Treba by se chytil za frnak…

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
18.1.13 13:19

A nemuzes jit k rodicum???

• Citovat
  • Upravit
588

@kubykula : přes zimu je doma, ale neustále mu vydělává autodoprava. Když to tak vezmu, tak by mu měsíčně mohlo zbývat cca 30 tisíc…ale mě řekne, že podle daní má minimum…ty peníze jsou takové nárazové, hodně lidí mu dluží, ale když mu teď všichni zaplatí, tak má přes půl milionu na účtě hned. Určitě není u něj problém zaplatit dovolenou pro nás 3 u moře, protože to je schopnej si vydělat přes léto s bagrem za 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331

@zabkakvak nakopat do pr… odejít a dát mu takový alimenty až se z toho po - jeho peníze :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.1.13 13:20
@analoja píše:
no, pokud vím, tak manželka má nárok na stejnou životní úroveň jako manžel, takže pokud on pojede k moři, měla by ona nárok jet taky ;)my tedy máme oddělené účty (a nejsme mazželé), ale na placení se vždycky nějak dohodneme, kdyby mi chlap řekl, že pojede k moři, protože si na to vydělal sám, už bych s ním nebyla

no ja predtim nejak nepostrehla, ze on si jezdi na dovolene k mori s kamosema. Ja bych ho kopla do zadku hned. Nebo bych si vzala z jeho penez a na dovolenou bych na just jela sama jen s ditetem.

• Citovat
  • Upravit
588
18.1.13 13:20

@chatwenna : hodně lidí a malej barák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.1.13 13:23

@Hanka1 : to už jsme se takhle sebrala loni a odjela ke kamarádce, to jste pak měli vidět, vyhazoval mě z baráku, prý bych nic nedostala…no jsem poučená :,(

v příštím životě chci dopadnout o dost líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.1.13 13:23

Je to smutný že vydělá celkem dost peněz a chce po své ženě zaplatit dovču…fakt si myslím že časem až se bude muset platit i za dítko (bude starší tří let) a jeli byste, tak to dítko nechá zaplatit taky tobě. Já tohle nechápu…díky bohu za mého muže, ten peníze nikdy neřešil, máme účet společně, a nikdy mi neřekl, že jsem utratila zbytečně moc nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.1.13 13:24

Dnes bych si to už asi zařídila jinak. Mějte se zatím, já si musím jít lehnout, strašně mě bolí v krku…děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.1.13 13:27

Kdyby se takhle choval i předtím, tak jsme okamžitě šla od něj, ale on takový nebyl- nebo se aspoň takhle neprojevoval.No buďte rády za svoje milovaný chlapy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.1.13 13:28
@LN13 píše:
@zabkakvak nakopat do pr… odejít a dát mu takový alimenty až se z toho po - jeho peníze :pocitac: :pocitac:

otázka je, co by za alimenty dostala…jako živnostník uvede minimum a a dostane prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
18.1.13 13:32

Plati manzel ze spolecnych penez, tedy z penez ktery on uklada na ucet a schovava na dovoleny, nedoplatky apod. Dovolenou po 2 roky vybiral on - letos jsem vybrala ja.
Jinak po financni strance - rodicak = muj tel, potreby pro dei, jidlo do doby nez prijde vyplata
vyplata manzela = najem a poplatky, jidlo do doby nez prijde rodicak

• Citovat
  • Upravit
15659
18.1.13 13:34

No týýjo, to bys na tom snad byla lepší jako rozvedená. Musel by platit alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
18.1.13 13:34

@kubykula asi ano ale je to zmetek vyčůranej majetnickej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
18.1.13 13:42

8o a to si občas řikam jakej je muj manžel sobec 8o Občas ho něco drapne…třeba když mam nápad koupit nějakou drahou nesmyslnost :mrgreen: ale aby naší rodině nazaplatil dovolenou? A nebo aby si jel sám na dovolenou s kamarádama? to bych ho hnala :cert:
Jezdíme na dovolenou spolu, loni jsme byli na pár dní v čechách a pak na pár dní u moře. Po čechách s náma jela moje kamarádka, který to manžel taky zaplatil (na oplátku nám tam taky pomáhala s malým) a k moži to zaplatil mojí pubertální ségře. účet máme každej svuj. Na muj chodí rodičák a odchází z něj trvalým příkazem moje pojištění, televize a internet. Na jeho soukromý účet mám přístup já přes internet, on přes kartu. Z jeho soukromého účtu se platí vše. Hypotéka, režie, zbytek pojistek. Jeho účet soukromý a firemní mám na starost přes internet já…všchno cose týká placení…Taky sem mu žikala, že až mě naštve, že si všechno převedu na svuj účet a uteču :P
Jídlo nakupujeme jak kdy, když si neřeknu o peníze, tak nákup platim ze svého účtu, když na něm už moc peněz nemam, tak du za nim a slušně ho poprosim…dej sem prahy táto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí